Efexor bırakanlar

melile

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2025
15
4
1
38
Gebelik şüphem var o yüzden efexor u bırakmam lazım ama 1gun içmeyi bırak saat bile geçirsem berbat oluyorum sinuslerimde bir ağrı ağırlık dişlerim zonkluyor dudaklarımda elektirik çarpması gibi cız cız biseyler oluyor acayip halsizlik oluyor miydem bulanıyor kafamı kaldıramıyorum ben bu ilacı nasıl birakacammm 😭

Gebelik şüphem var o yüzden efexor u bırakmam lazım ama 1gun içmeyi bırak saat bile geçirsem berbat oluyorum sinuslerimde bir ağrı ağırlık dişlerim zonkluyor dudaklarımda elektirik çarpması gibi cız cız biseyler oluyor acayip halsizlik oluyor miydem bulanıyor kafamı kaldıramıyorum ben bu ilacı nasıl birakacammm 😭
ben dozu azaltarak bırakmıştım yoksa gerçekten zor bırakması

Doktora bildirin yan etkisi çokmuş bu ne böyle dozu azaltır belki

antidepresanlar bir anda bırakılmaz canım. Kesinlike doktorunla konuş azaltarak bırakmalısın. Kaldı ki Efexor ağır bir antidepresan, alışması zor, bırakması da zor. Allah yardımcın olsun. Ayrıca Umarım Gebesindir her şey gönlünce olsun .:KK66:

Arkadaşlar çok teşekkür ederim Dr ile görüştüm gebelik var ise bir anda kesecez yapacak bişey yok dedi 10 gün çekersin yerlere yatırır ama eninde sonunda geçer dedi.cok berbat biseymis kimse mecbur kalmadıkça başlamasın mahvediyor insanı

Bende Efexor xr kullanıyorum 4 gündür. Bu kadar çok mu yan etkisi? 1 2 haftada alışıyormuş bünye ama bende şuan hafif mide bulantısı yaptı o kadar

Yarın test yapın gebe iseniz hemen ilacı bırakmalısınız ilk üç ay doz azaltma diye bir şey yok şak diye bırakılıyor maalesef

antidepresanlar bir anda bırakılmaz canım. Kesinlike doktorunla konuş azaltarak bırakmalısın. Kaldı ki Efexor ağır bir antidepresan, alışması zor, bırakması da zor. Allah yardımcın olsun. Ayrıca Umarım Gebesindir her şey gönlünce olsun .:KK66:
Hamilelikte maalesef böyle bir şey yok hamile ise hemen bıraktırıyor doktor ilk 3 ay riskli diye yoksunluk sendromunu çekiyor insan bi 15 gün

Bende Efexor xr kullanıyorum 4 gündür. Bu kadar çok mu yan etkisi? 1 2 haftada alışıyormuş bünye ama bende şuan hafif mide bulantısı yaptı o kadar
Doz azaltarak bırakırsanız yoksunluk sendromu yapmaz birden bırakınca maalesef böyle oluyor 15 gün kafam sersem ve sarhoş gibi gezdiğimi bilirim.

Bende bu yaz doktorum azaltarak bıraktırdı çok kötü günler geçirdim yoksunluktan ama çok şükür ki geçti

Back
X