Saç Kesim Şekilleri Efile Makası

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

DelmiraVoelen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
72
7
36
İstanbul
Kızlar benim saçlarım çok inatçı. Banyo yaptıktan sonra ve normalde uçları ya içe, ya da dışa doğru kıvrılıyor. Geçenlerde bir arkadaşım benim o halimi görünce, kıvrılmasını istemiyorsan, saçının uçlarının dümdüz durmasını istiyorsan, sadece uçlarına efile makasıyla şekil verdir dedi. Ama ben yine de size sormak istedim. Bilgisi olan varsa söyleyebilir mi? :26: $20841070-75b5-4f78-95c4-7fd136b0cc4c.webp

canım ilk defa duyuyorum ama yazını okuduktan sonra bi araştırma yaptım girdiğim sitede oldukça olumlu şeyler yazılıydı efile makasıyla ilgili...saç uçlarının düzgün durması için ve makas izlerinin yok olması için kullanılıyormuş birde çok gür saçlı bayanlar saçlarının aralarından bu makasla kestiriyormuş bi sakıncası yok sanırım bu makasın dene bence...

canım ilk defa duyuyorum ama yazını okuduktan sonra bi araştırma yaptım girdiğim sitede oldukça olumlu şeyler yazılıydı efile makasıyla ilgili...saç uçlarının düzgün durması için ve makas izlerinin yok olması için kullanılıyormuş birde çok gür saçlı bayanlar saçlarının aralarından bu makasla kestiriyormuş bi sakıncası yok sanırım bu makasın dene bence...

Tatlım bugün kuaföre gittim ve 'efile makası nedir? Bu konuda bilgi almak istiyorum' dedim. Adam da 'Öyle bir makas türü mü var?' dedi. İyi bilen bir kuaföre gidip sorarsam daha iyi olcak sanırım. Yaptırırım, memnun olup olmadığımı yazarım :1:

Tatlım bugün kuaföre gittim ve 'efile makası nedir? Bu konuda bilgi almak istiyorum' dedim. Adam da 'Öyle bir makas türü mü var?' dedi. İyi bilen bir kuaföre gidip sorarsam daha iyi olcak sanırım. Yaptırırım, memnun olup olmadığımı yazarım :KK1:
Bende bir defa kendim perçem kesmiştim,kuaföre gittiğimde efile makasıyla düzeltmişti,geçen gün başka bir kuaföre aynı şekilde kesmesini söylediğim halde makas ve usturayla saçımı katletti:KK43:efile makasını bile bilmiyorlarsa yada ellerinde yoksa bıraksınlar bu işi!!!

Back
X