- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.191
- 198
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.701
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada geliyor boyle heyecanTamamdir.
Basak bu kadar heyecanli degildir.Kesin yukselen su grubudur senin.![]()
sec birini , kapa gozunu bas parmagi uzerine , git orayaolsun canim, herkesin kendine gore isleri var, herzaman bakilmiyorki , takiliyorum ben accik
![]()
Arada geliyor boyle heyecanvalla akrep mis benim yukselen ama bilmiyom o ne grubu
![]()
niye karisik duygular icerisindesin lucky7cim? hayirola?
timam, ciddi bisey degildir insallahBiraz fiziksel saglik sorunlari, biraz baska seyler oyle iste.![]()
timam, ciddi bisey degildir insallah![]()
öf , sende mi,.... bende de vardi. gerci hala vardirda, epeydir ölctürmedim. , baktir anacim baktir, ihmale gelmez, pat diye bayilirsin Allah korusunYok ciddi degil ama surunduren hastaliklar. Kansizlik vs gibi. Icabina bakiliyor.![]()
öf , sende mi,.... bende de vardi. gerci hala vardirda, epeydir ölctürmedim. , baktir anacim baktir, ihmale gelmez, pat diye bayilirsin Allah korusun
Findik rengi bence ama karamelede benziyor..hosuma gitti ama cok hos:)benim saclar cikolata rengi uclara dogru bu renkle actirirsam guzel olurmu acep
Findik rengi bence ama karamelede benziyor..hosuma gitti ama cok hos:)benim saclar cikolata rengi uclara dogru bu renkle actirirsam guzel olurmu acep![]()
Ben anlamiyorum lucky ya. Ama tahmin et diyorsan. Acik veya orta kestane üstüne bal rengi işilti derim
Kizlar nasilsiniz![]()
Beceriksiz seni siliyorum listeden.![]()
Karnim tok onu soruyorsan.
Açim ben yine
ama uyuyacampizza söylemicem
![]()
Pijamayla, elime de bir anahtar bir telefon alip geliyorum :)Benim evde chinese var pizza var, gel bana.![]()
Pijamayla, elime de bir anahtar bir telefon alip geliyorum :)![]()
Anahtari alma bence. Donerken kapida kal.
Kiz 33 numaradasin en son numara seninki. Yukari tasinmak ister misin?