- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.191
- 198
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.741
Konakta dayin mi var kizzselamm bana da oda var mı bu konakta.. yoksa da konakta tanıdıklarım var onların odalarına sığınırım sanırsam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konakta dayin mi var kizzselamm bana da oda var mı bu konakta.. yoksa da konakta tanıdıklarım var onların odalarına sığınırım sanırsam![]()
Konakta dayin mi var kizzhosgeldin bakalim
![]()
Ayy çalışınca ayrı dert çalışmayınca ayrı memnuniyetsiz toplumDe rien:))ee valla calismadan da olmuyor kuzum:)bende ariyorum is ama nada yani![]()
Aa oylemi ee onlar benim amcamlar
Hic bir farkimiz yok yaniAyy çalışınca ayrı dert çalışmayınca ayrı memnuniyetsiz toplumişte o benim
![]()
Aa oylemi ee onlar benim amcamlardesene akrabayiz seninle
![]()
Evet canım hepimizzzzz kardeşizHic bir farkimiz yok yani![]()
manzarali oda ayarlansin hemen
![]()
Ne demek gerne elisya sultan konaga hos geldinizayy şımardımm.. sağolasın toprak sultan![]()
Ne demek gerne elisya sultan konaga hos geldiniz![]()
Demekki tanıdık sart ben hala paspas kenarindayimayy şımardımm.. sağolasın toprak sultan![]()
Demekki tanıdık sart ben hala paspas kenarindayim
Napayim hava soğuk. Paspasın üstünde üşürüm saol canim bana odanı verdinolur mu ya, benim odayı paylaşırız olmazsa![]()
Napayim hava soğuk. Paspasın üstünde üşürüm saol canim bana odanı verdinçok thanxxx
![]()
Bana öyle gelmiyor bence bana karanlık oda verirlerNe demekksultanlar yoğunlar herhalde, sana da ayarlarlar güzel bi oda
![]()
Tey teyyEvet canım hepimizzzzz kardeşizaklıma Mahsun kırmızıgülün şarkısı geldi hahaha
![]()
Seni belesciioo süpermiş kalacak bi yer daha çıktı bana![]()
![]()
Hosgeldin kuzumBende oda istiyorumm kızlaarr
![]()