- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.191
- 198
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.761
Efenim oda icin burcunuzu ogrenelim lutfen?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldukk bebegimHosgeldin kuzumkonak sahibesi tesrif etmediler daha
gelsinde soyle havalisindan bir oda versin sana
bende konak sahibesinin bas usagi oldum resmen yaa
gelene bilgi veriyorum
![]()
Olduuu bebegimHoşbuldukk bebegimilginiz için tesekkur ederi efenim yüksekte bol manzaralı bi oda pilizz
![]()
Burcum terazi bebisim![]()
Teraziler pek konuskan olmaz amaAyy deniz manzaralı olsun tabikisi
Hahayt yer yoksa gelirim yanına ama kafanıda şişirim uyutmam seni odada![]()
Ayy benim dogum tarihim pek karisikkk kızzz akrepte olabilirim ama yillardir terazi diye biliyorummTeraziler pek konuskan olmaz amaesimden biliyorum
ben beynini yiyorum adamin
![]()
AboooooAyy benim dogum tarihim pek karisikkk kızzz akrepte olabilirim ama yillardir terazi diye biliyorumm((
Bak simdi annem 6 Ekimde dogdugumdan emin oldugunu soyluyor. Birde bi akrabamiz var onun dugununde 1 haftalik oldugum iddia ediliyor. Adamda dügün tarihinden emin ve benim dogum günüm 30 ekime denk geliyor. Ama hangisi doğru şuan için bilemiyorumbirde ben iki aylıkken almışlar kimligimi hoooopp 1 ocakk yazdıralim gitsin demiş babişkom öyleliklee benim dogum tarihi 3 tane oldu afggshjsnsbxhu
![]()
Günaydın bebisimAboooookizz iyice karistirmislar corba olmus tarihler
ama bence ortasini bulmak gerekirse akrepsin sen
bu ara da gunaydinnn
![]()
Nasilsin bebisim?amann canin hangisini istiyorsa o olGünaydın bebisim
Ben kendimi teraziye daha uygun buluyorum ama![]()
Teşekkür ediyorum Can'ım bir pazar sabahının 05:56 sında beni güldürdüğün için saygılar sevgiler bendenAyy bu kafayi yaptigim zaman![]()
celebrian geliyor aklima
bu uyenin imzasi bu resmen
her yorumunda var bayiliyorum kendisine
burdan saygilar sevgiler diliyorum
![]()
Gunaydinnn hayirli pazarlar efenim
Teşekkür ediyorum Can'ım bir pazar sabahının 05:56 sında beni güldürdüğün için saygılar sevgiler benden![]()
Oyy kuzumm allah kavustursun:)yanliz degilsin bebisim biz varizIyiyim cok sukur kuzum sen nasılsın?
Bu arada dün kocacigimi askere yolladim o kadar yalnizim ki
Ahah evet bende yeri gelince terazi yeri gelince akrep olayim o zaman![]()