- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- 508
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.941
Ayy çok sıkıldımm yaaa 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet geldim yemeğimi yaptım hatta şimdi topluyorum :) şükür aç karnımız doyduNaptin kuzum kurtuldun mu iştennn![]()
Niye kimse yok burda sadece 3-4 kisiyizAyy çok sıkıldımm yaaa![]()
Ayy sarjim bitiyo bebisim ben yazamiycam sarja takiyim biraz dolsun gelcem hemen %3Niye kimse yok burda sadece 3-4 kisiyiz
Tmm canim iyi akşamlar gorusuruzAyy sarjim bitiyo bebisim ben yazamiycam sarja takiyim biraz dolsun gelcem hemen %3
Bazen oluyor evet, ah bizde gerçi hep yogun, iyi akşamlar canım, dinlenirsin şimdiBence o son 1 saate ayetel kursi okuyorlar okadar bereketli oluyorki![]()
Birden kalabalık oluyor burası, sonra araki bulasın, Sohbetleri süper amaNiye kimse yok burda sadece 3-4 kisiyiz
Nerde ya insan evli olunca ancak hayalerde olur o dediğinBazen oluyor evet, ah bizde gerçi hep yogun, iyi akşamlar canım, dinlenirsin şimdi
Iyi aksamlar yavru kuslarim benimne yapiyorsunuz bakalim
![]()
Ne guzel:))iyi dinlenmecelerDinlenmecee..
Sen napıyoosuun![]()
Iyi aksamlar nanemm sarjim bitmişti simdi taktim azcik geri geldimmIyi aksamlar yavru kuslarim benimne yapiyorsunuz bakalim
![]()
Hosgeldin bebisimIyi aksamlar nanemm sarjim bitmişti simdi taktim azcik geri geldimmbebisim uyusun diye bekliyorum sen napiyorsun bakiyimm
![]()
Ne guzel:))iyi dinlenmecelerbende cocuklari yatirip bir cay demliyecem kendime birazda ben dinlenmece
![]()
Bende dinlenmece yapmak istiyorum ama vaktim kalmuyor genelde dinlenmeceyi uyuyarak degerlendiriyorum galibaaOhh tam keyif saatlerii.. Sana da iyi dinlenmeceler o zaman canım![]()
Geldim geldim :) naber ?
Hosgeldin kuzum iyiyiz cok sukurr senden naberr :))Geldim geldim :) naber ?