- 26 Şubat 2008
- 341
- 324
- 658
- Konu Sahibi frikadelle
-
Merhaba herkese, iyi pazarlar,,
birkaç gün önce yapmaya başladığım tıklamaları burada da paylaşmak ve bir tür deneysel bir çalışma yapmak istiyorum. Önce EFT'yi açıklayalım. EFT basitçe (emotional freedonm techniques) duygusal özgürleşme teknikleri, vücutta belli akupunktur noktalarına dokunuşlar yapılarak ve bu esnada telkin ifadelerini söyleyerek duygusal blokajları, korkuları, üzüntüleri ortadan kaldırmaya yardımcı olan bir yöntem olarak kullanılıyor. Ben birçok problemim için kullandım, işe yaradığını söyleyebilirim ama aşk hayatıyla ilgili kullanmak hiç aklıma gelmemişti. Geçenlerde Youtube'de bir arama yaptım ve sizlerle paylaşacağım bu videoyu buldum:
.
Tabii bu tür şeylere herkes inanmayabilir, bu bir tercih meselesi. Bunu yaparken bilhassa hayatına gerçek aşk ve sevgiyi çekmek isteyenler olarak dua etmeye bilhassa Ya Vedud ( Seven ve sevdiren anlamında Allah'ın 99 isminden biri) zikrine devam edebiliriz. Sizden ricam 21 gün veya 40 gün boyunca bunu deneyelim ve sonuçlarımızı buraya yazalım. Videodaki uygulama yaklaşık 5 dakika sürüyor. Günde 5 dakika denemekten birşey kaybetmeyiz herhalde. Halihazırda bir ilişkisi olup sorun yaşayanlar, evliliğinde aşkı tazelemek isteyenler, bilhassa müzmin bekarlar, önceki ilişkisini unutamayıp yeni bir ilişkiye başlayamayanlar, beni hep arızalı insanlar buluyor, aynı tür insanlarla karşılaşıp duruyorum diyenler, deneyelim ve paylaşalım, Güzel bir paylaşım olmasını umut ediyorum, sevgiler..
Ben bu videoyu izlemis hatta bi Ara yapmistim insanin ozguveni tavan yapiyo ve butun gozler uzerimdeydi sanki en azindan bana öyle gelmisti Yani kismen Ise yariyo ama o zamanlar bi iliskiye hazir olmadigim icin yarim birakmistim bu kez daha umutlu bi sekilde ve sizlerinde destegiyle devam edecegim insallah :) hepimize hayirli olsun black senide burada gordugume sevindim :)
canımm
bi iyiyim bi kötüyüm sana da yazıp yine sıkmak istemedimben dün denedim ama bugün yapmadım içimden gelmedi. bugün bir kitapçıda bir kitap baktım, hani secretin yazarı vardı ya o yeni bir kitap yazmış, magic diye. biraz göz attım ilişkilerle ilgili kısma, diyro ki minnet duygusu çok sihirliymiş. eski ilişkiniz ya da devam eden kötü bir ilişkiniz varsa bunu şifalandırmak için şöyle yapcakmışız: işte falanca...şu şu nedenden dolayı sana minnettarım. böyle on tane minnet duyduğumuz nedeni yazcakmışız. sonra teşekkür edecekmişiz. ben yazmadan deniycem. içimden konuşarak yapıcam. bilmiyoırum belki faydası olur..
canımm
bi iyiyim bi kötüyüm sana da yazıp yine sıkmak istemedimben dün denedim ama bugün yapmadım içimden gelmedi. bugün bir kitapçıda bir kitap baktım, hani secretin yazarı vardı ya o yeni bir kitap yazmış, magic diye. biraz göz attım ilişkilerle ilgili kısma, diyro ki minnet duygusu çok sihirliymiş. eski ilişkiniz ya da devam eden kötü bir ilişkiniz varsa bunu şifalandırmak için şöyle yapcakmışız: işte falanca...şu şu nedenden dolayı sana minnettarım. böyle on tane minnet duyduğumuz nedeni yazcakmışız. sonra teşekkür edecekmişiz. ben yazmadan deniycem. içimden konuşarak yapıcam. bilmiyoırum belki faydası olur..
günaydın kızlar,
inşallah güzel devam ediyordur, umudumuzu kaybetmiyoruz, sabrediyoruz sonuna kadar.
blackk swan'ın sorunu bende de var, ben ayrıca çok kinciyim, affediyorum diyorum ama tamamen silemiyorum gibi geliyor, yaşadığım acıları hatırlatacak birşey mutlaka oluyor, o zaman unutmamışım diyorum. Seda diker'in bir yazısını okumuştum, tamamen silemezsek enerji akışı kesilmiyor ve bizim enerjimiz karşıya akıyormuş, biz üzgün, soluk, silik gezerken diğer taraf bizim gönderdiğimiz enerjiyle parlayıp her alanda mutlu ve başarılı oluyor maalesef, tabii insanların mutlu olmasına bir itirazım yok ama benim enerjimin sömürülmesini hiç istemem açıkçası.
bu yüzden bu yaptığımız çalışmanın tam verimli olması için bir temizleme yapalım diyorum. Bu temizlemeyle ilgili eft'yi forumdan buldum, bizimki gibi belli bir süre değil tek seferde yapılması gerekiyormuş, o duygu kaybolana kadar, birlkaç tur dönmek gerekiyormuş ve denenmiş işe yarayan bir metod, paylaşım için medcezir'e teşekkürler:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=561984
Aşk Acısı için EFT
Setup cümlesi: Bu aşk acısına rağmen, kendimi olduğum gibi derinden ve içtenlikle kabul ediyor, onaylıyor ve seviyorum..(duygu genişletilebilir, en az 3 kez tekrarlanması önerilir)
1. tur---> yüzleşme:
Kaş üstü: bu aşk acısı
Göz kenarı: bu kalp ağrısı
Göz altı: ben kaybedenlerdenim
Burun: gerçek şu ki, ben yetersiz ve başarısızım
Çene: kimse beni sevmeyecek , zaten ne zaman sevildim ki
Göğüs: ben değer verilecek ve sevilecek biri değilim
Kol altı: ben hiç bir zaman sevilmeyeceğim
Baş: çünkü bunu haketmiyorum
2. tur---> yeni duyguyu yerleştirme/olumlama
Kaş üstü: aşk acısı çekmeme rağmen, duygusal takıntılarımın ve engellerimin üzerine çalışıyorum ve bunlardan tamamen kurtulmayı seçiyorum
Göz kenarı: kalbimin bu kadar ağrımasına rağmen, tamamen iyileşmeyi seçiyorum
Göz altı: kaybettiğimi düşünsem de, olumsuz tüm duygularımdan arınmayı seçiyorum ve bunun şuan gerçekleştiğini hissediyorum
Burun: kendimi değersiz ve yetersiz hissetsem de, değerimi kalbimin içine çekmeyi ve içimdeki değeri kabul etmeyi seçiyorum
Çene: hayatın bana getirdiği yenilikleri sevgiyle kabul ediyor ve güvende olduğumu hissediyorum
Göğüs: gerçek ve doğru aşka kalbimi tüm derinliğimle açmayı tercih ediyorum
Kol altı: mutluluk, aşk, huzur ve güven içimde..
Baş: çünkü ben her şeyimle bunu hakedenlerdenim...
Olumlama yapmak herkesin artık bildiği bir teknik ve bir çok kişi olumlamalarla bilinçaltını yeniden programlama üzerinde çalışıyor. Ama olumlama kadar hatta doğru yapılırsa ondan daha güçlü sonuçlar verebilecek bir teknikte niyet etmektir. Niyet etmek, bir şeye kesin karar verdiğinizi ve bunu yapmak istediğinizi evrene deklare etmektir. Niyet ederken bazı kurallara dikkat etmelisiniz. Doğru şekilde edilmiş niyet çok güçlü sonuçlar verir.
Olumlama ile niyetin farkı nedir?
Olumlama her hangi bir konuda bilinçaltımızı programlamak için kullandığımız bir yapıdır. Bir olumlamayı defalarca tekrar ederek, bilinçaltımızdaki, üzerinde çalıştığımız inancı değiştirmeye ve bunun yerine yeni bir inanç ekleyemeye çalışırız. Çekim yasası gereği, benzer enerjiler birbirini çekeceğinden,bilinçaltımızdaki mevcut kaydın, yani inancın kendisine uygun şeyleri çekmesini bekleriz. Eğer ben her gün Kolay ve hızlı para kazanıyorum olumlamasını yapıyorsam amacım bilinçaltımdaki, para zor kazanılır inancını değiştirmektir. Yeni inancı bilinçaltıma kabul ettirerek, parayı hayatıma kolay ve hızlı çekmeye çalışmaktayımdır.
Niyet çalışmasında ise, bilinçaltının konu ile direk ilgisi yoktur. Bilinç düzeyinde evrene bir mesaj gönderirim ve ne istediğimi açıkça bildiririm. Niyeti bir kere etmek bile yeterli olabilir ama önemli olan gerçekten hissederek ve kalpten yapılmasıdır.Yani defalarca tekrar koşulu yoktur, anahtar kavram bir kere ama kalpten yapılan niyettir.
Olumlamalarda kısa, bilinçaltının anlayacağı şekilde net düzenlenmiş, bir konuda olan ve şimdiki zamanı içeren cümleler kurmak zorundayız. Aksi halde bilinçaltı olumlamanızı anlayamayacak ve sonuç alamayacaksınız demektir. Niyette ise bunlara gerek yoktur, süreç bilinç düzeyindedir ve niyetiniz uzun, bir kaç konuda, farklı zamanları içeren bir niyet olabilir. Ama niyet ederken dikkat etmeniz gereken başka konular vardır. Niyetiniz kesin olmalıdır yani ne istediğinizi tam olarak bilmelisiniz, koşullara bağlı olmamalıdır, niyette alma- verme dengesi gözetilmelidir ve neyi kabul ettiğiniz çok açık olmalıdır. Aksi halde zayıf bir niyet olacaktır ve sonuç almak zor olacaktır.
Olumlamayı sadece kendiniz için yapabilirsiniz, çünkü değiştirmeye çalıştığınız kendi bilinçaltınızdır, niyeti ise zarar vermemek ve bencilce isteklerde bulunmamak şartıyla herkes için yapabilirsiniz.
Niyette kullanacağınız kalıplar, niyeti söylerken hissettiğiniz kararlılık duygusu, pozitif enerji, kalbinizin sevinçle dolması ve inanç faktörü çok etkilidir. Olumlamada ise bunların önemi yoktur. Siz inanmasanız bile, olumlama sonuç verir, önemli olan sürekli tekrarlarla bilinçaltını ikna etmektir.
Aşağıda size bazı niyet örnekleri vereceğim. Aşağıdaki niyetlerden beğendiklerinizi kullanabilir yada siz de kendinize yeni niyetler belirleyebilirsiniz. Niyetlerinizi yüksek sesle okuyun ve okurken, gerçek olacaklarını hissetmeye çalışın. İnanç ve pozitif duygu çok önemlidir, bunu hissedebilirseniz bir sefer niyet etmek bile yeterli olacaktır.
NİYET ÖRNEKLERİ
SEVGİ İÇİN
Hayatımı şu andan itibaren sevgi ve güzellik enerjisi ile dolduruyorum. Kendimi sevmeye, başkalarını sevmeye ve evreni sevmeye karar veriyorum. Evrenden bana gelen sevgi enerjisini mutlulukla kabul ediyorum ve sevgi içinde bir hayat sürmeye niyet ediyorum. Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun için teşekkür ediyorum ve Allah'a şükrediyorum
EVLİLİK İÇİN
Mutlu bir evlilik yapmayı, eşimle uyum ve denge içinde yaşamayı seçiyorum. Eşimi mutlu ettiğim gibi, kendimi ve sevdiklerimi de mutlu etmeyi kabul ediyorum. Bütün kalbimle ve beynimle evet diyeceğim, evleneceğim kişinin hayatıma girmesi için şimdi güçlü bir şekilde niyet ediyorum. Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun için teşekkür ediyorum ve Allah'a şükrediyorum.
Eşimle evliliğimizin mutlu ve uyumlu olmasını seçiyorum. Eşimi sevmeyi ve onu desteklemeyi kabul ediyorum. Eşimin bana sevgi,saygı ve anlayış göstemesini tüm kalbimle istiyorum ve bu isteğimi elde etmeye kesin olarak niyet ediyorum. Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun için teşekkür ediyorum ve Allah'a şükrediyorum.
NEGATİF ENERJİLERDEN KURTULMA
Tamamen pozitif enerjilerle çevrelenmeyi ve bana zarar veren bütün negatif enerjileri hayatımdan uzaklaştırmayı seçiyorum. Kendimi olumlu enerjilere açmayı ve güzel enerjiler üretmeyi kabul ediyorum. Bana zarar veren tüm olumsuz enerjileri şimdi kendimden uzaklaştırmaya ve bu enerjilerden korunabileceğim çok güçlü bir enerji kalkanına sahip olmaya hemen şimdi bütün kalbimle niyet ediyorum. Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun için teşekkür ediyorum ve Allah'a şükrediyorum.
OLUMLU DEĞİŞİM İÇİN
Hayatımın tamamen olumlu bir şekilde değişmesini ve bu değişime kolaylıkla uyum sağlayabilmeyi seçiyorum. Bu değişimin benim, ailemin ve bütünün hayrına olmasını kabul ediyorum. Hayatımın iyi ve güzel bir şekilde hızlı olarak değişmesine bütün kalbimle niyet ediyorum. Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı ve bunun için teşekkür ediyorum ve Allah'a şükrediyorum.
youtube açılsa videoyu izleyeceğim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?