- Konu Sahibi _MedceziR_
-
şimdi kafamı karıştıran biyeri soracağım mesela bunu uyguladık :) evet etkili oluyor... bu tamamen ortadan kalkmış mı oluyor
çünkü bende başka bi zamanda o kırgınlığı hatırlamış oluyorum..acaba bi yerde eksikmi yapıyorum diyorum
anladım şimdi ilk bilinç altındaki kötü düşüncelerimizi ortaya çıkarıyoruz sonra olumlamaları ekliyoruz ikinci turda öylemi ben onu yapmadım direk söylediğimi yaptım ve bıraktım :) çok mantıklı senn söylediğin
ho'oponopono ile ilgili olanıda bekliyorum meraklaaa :):) çoooooooooookkkkkkkkkk teşekkürlerr...
evet kızlar, çok etkili oluyor. ben üniv.deyken,yaklaşık 8-9 sene önce kuaförde bir dergide görmüştüm bu eft denen şeyi. o aralar çok kötüydüm ve denedim. her akşam yaptım, çok işime yaradı ve o zamanlar o kadar kötü şeyler yaşamıştım ev arkadaşlarımla ve okuldan 1-2 kızla, bu eft sayesinde atlattım(çok da dua edip, rabbime sığındım bu arada, eft yan olarak kullandım)
selam..bende 2 yıl kadar NLP ile uğraştım yoga yaptım.. EFT yi de duymuştum..cahilliğimi mazur görün de uygulamayı nasıl yapıyoruz..göz içi deyince yada dışı kol altı vs. ne yapmam gerekiyor? olumlama cümleleri ok onu anladım da hareket olarak ta bişey yapmak gereklimi?
not: başka bir yazınızı okudum ok cevap yazmanıza gerek yok..teşekkürler..sevgiler..
ayyyy sana çokkk teşekkür ediyorum hopoyla birleştirilmişi çok etkili olacaktır eminim çok teşekkürler çoooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yaptım ayyy çok güzel harika oldumm yaa :):) çokk teşekkür ederim ben biliyorum eft'yi ama cümleleri kuramıyordum bi türlü :):) ve hopoyla birleştiremedim :):)
çok dua edeceğim sana çok teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?