eftali ve kays yiyince bebek tyl m olur

canan28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2009
227
2
96
İstanbul
ya arkadaşlar hamileyken şeftali ve kayısı yiyen varmı? bu meyveleri yiyince bebek tüylü olurmuş doğrumu sizce

ayy ne alaka yaa seftali mi tüy yapicak tüy yapan hormon varken...inanmayin böyle seylere....mevsim meyvesi ikiside valla ben cok yiyorum ikisinide...cokta saglikli ayrica meyve tüketimi

yok artık yaaaaa daha neler eeee napalım mevsim meyveleri bunlar hamilelerin en çok tükettiği şeyler meyveler....eyvah böyle birşey varsa beni çocuk maymun gibi olur:roflol::roflol::roflol:

yemek yemeye bugün başladım öncesinde hep meyva yedim durdum hala yiyorum
ama en az 20 gün boyunca hep şeftali yedim hep canım şeftali istedi.. banada dediler
tüylü olacak çocuk yeme o kadar diye.. yok artık dedim :)
vuuu tüy yumağı bişi çıkmasın sakın :1rolleyes:

şeftaliyide söylediler bana ciğeride söylediler ciğer ellersek bir yerimize bilmeden dokunursak orda leke çıkar dediler oooo daha neler neler korkumdan bişey yapamaz oldum balık bile dendi balık lekesi çıkarmış temizlersen ulaaa uşağum ben zaten karadenizluyum hamsi yemuycamda ne yiyecam daaaa

ay ben bunu çocukluğumdan beri bilirim ama inansaydım eğer hergün şeftali yemezdim :) yanakları kırmızı ve sarı tüylü gelirmiş bebişler ne güzel yeriz bizde tatlı tatlı ay bu kocakarılar durmuş durmuş uydurmuş :))

ben çok yedim şeftali ve oğlum kel doğdu. tüyü neyim yoktu

cevaplarınız için teşekkür ederim hanımlar.bende öyle düşünmüştüm zaten ama yinede bir sorayım dedim:kedi:

şöyle soruları burda görünce üzülüyorum yaa.... arkadaşlar bu internet bilgisayar teknolojisini kullanabildiğiimize göre bazı şeyleri aşmış olmamız gerektiğini düşünüyorum.
tüylü hayvana bakınca bebek tüylü olurmu,tüyle meyve yiyince bebek tüylümü olur dahada birsürü hurafeee eger bunlar gerçekden varsa ben goril dogurucam evde hem bir iran kedisi var tüy yumagu yani hemde şeftaliyi çok severim.

aksam aksam cok guldum yaaa alemsın :teytey:
ınanmayın kızlar boyle seylereeeee delı sacması bunlarrr :sm_cool:

benımkı maymun gıbı olur o zaman :roflol:

:roflol::roflol::roflol:
Nasıl şeftali yersin acımıyormusun bebeğe mazallah kıllı doğacak:1closedeyes:
Hem büyüyünce sana demezmi anne anne neden şeftali yedin bak heryerim kıl tüy senin yüzünden eplasyona param dayanmıyorlaelaelaelaelae:roflol::roflol::roflol:

yok ya .. besin maddesi.. yenilip içilecek tabi kıl tüğmü yaparmış hiç duymadım .. ama benim bildiğim 2 şey(yani doğru olduğunu söylüyorlar) hamileyken gül koklanmaması..gül lekesi çıkıyormuş çocukta.. 2.side hamileyken televizyonda veya başka bi şekilde maymuna bakılmaması gerekiyormuş çocuk maymun gibi oluyormuş .. bilmiyorum ne kadar hurafe ama ben böyle duydum.. güzel bebeklere bakın hamişler .. ha birde kocasını çok seven hatunların çocukları kocalarına benziyormuş... Allahım bide bize nasip etse ..offff offfffffffffffffff

:roflol::roflol: süper ya...inanmayın kızlar böyle şeylere...
eticim senin dediklerinde hurafe ne alaka gül koklamayla maymuna bakmakla...bebişin annesi babası yokmuda maymuna benzesinnnnndelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…