Ege universitesi tup bebek

gittikten sonra benide bilgilendirirmisiniz. ALLAH yardimcimiz olsunn. Zor bir surec olacagi kesin. Hem maddi hem manevi. Ben asilama bile olmadim. Bir onceki doktorum zaman kaybi asilama dedi. Direk tup bebek yaptir demisti
ben bu haftaiçi ali hocanın yanına gittim canım . tüp bebek hakkında konuşmak için gittim ama ali hoca bi aşılama daha yapalım sana dedi. devletten yararlanabilmek için 2 aşılama yapılması gerekiyormuş, bir aşılamadan sonra tüp bebek yaptırırsan fiyat çok yüksek çıkıyormuş . bi aşılama daha yapalım deneyelim dedi. bu ay da aşılama olacağım bakalım

aşılama yaptırdın mı sen hiç cnm?

aşılama yaptırdın mı sen hiç cnm?
Ben cuma gittim. Istersen egede tup bebek yaptirabilirsin ama egede ben yapmiyorum dedi. Ben ozelde yapiyorum istersen benimle devam et dedi. Istersende baska yer onereyim dedi. Bende ali hoca ile yoluma devam etmek istedigimi soyledim. Irenbe ile gorusup fiyat alip orda yaparim dedi. Butun tedavi tahlilerde vs da egede devam ederiz dedi. Asilama yapmadim ben. Ameliyat gecmisim oldugu icin asilama zaman kaybi diye tavsiye etmediler. 10 gun sonra ali hoca cagirdi muayne icin. Sonrasinda duruma gore baslicak tup bebek tedavisi. Hakkimizda hayirlusi ins

Slm kızlar ben daha önce sorduğumda randevular dolu suan yeni hasta alamıyoruz demişlerdi siz nezaman randevu alıp nezaman tedaviye başladınız suan gitsek yeni hasta kabulu yapıyolarmı

Slm kızlar ben daha önce sorduğumda randevular dolu suan yeni hasta alamıyoruz demişlerdi siz nezaman randevu alıp nezaman tedaviye başladınız suan gitsek yeni hasta kabulu yapıyolarmı
Ben ilk mayista almistm iptal ettiler pandemiden dolayi. 2. Defa eylulde randevu aldim. Gidebildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…