Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesi tüp bebk merkezine giden arkadaşlr bakarmısın

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
benneyaptımkikaydirigubbakcemile3EGEYE BAŞLAMK İSİTYORUZ AMA NASIL OLUYOR ÖNCEDEN RANDEVUALMAK İSTEDIM RANDEVUYU ONCEDEN ALMAK LAZIM DEDİLER.ARADIM.HANGİ DOKOTR U İSTİYOSUNZ DEDİLER.ŞURAYI ARAYIN BUNU İSTEYIN FALN DEDİLER EGEDE TEDAVI OLAN ARKADAŞLAR NASIL Bİ YOL İZLEDİNİZ YARDIMCI OLURMUSUN?ŞİMDİDEN HEPİNİZE AYRI AYRI TESEKKUR EDIYORUM.ACABA ÖZEL DOKOTRA RANDEVU ALSAK DAHAMI İYİ OLUR.HERGIDISIMZDE UCRET ÖDERMİYİZ.YOKSA NORMAL RANDEVU GİBİ AYDA BIR MI OLUR.ARTIK AŞILAMA TEDAVISNIE GECMEK İSTİYORUZ.GECEN AY YUMURTA TAKIBI YAPILDI.SONUÇ ALAMDIK DUN AKŞAM REGL OLDUM.GECN AY 8GUN GECIKMELİ REGL OLMUŞTUM BUAY İĞNE SAYESINDE GUNUNDE REGL OLDUM HEHE :) kaydirigubbakcemile3 KAFAM KARIŞTI TEKRARDAN YUMURTA TAKIBI YAPTIRMK İSTEMIYORUM.MADDI MANEVI ZOR OLUYOR YAA.ÇOKK YORULDUMMM ARTIK BEN YAA mirmirmirmir
BAKALIM EŞİM İŞTEN GELINCE KENDI DOKTORUMZLADA GÖRUSUCEZ O NEDIYCEK.KENDI DOKTORUM BIKAÇ AY İĞNE TEDAVISI OLMAZSA GÖBEKTEN YAPILAN İĞNELER OLMAZSA AŞILAMA OLMAZSA TUP BEBEK DEMİŞTİ YORULURSAK BIRAKIRIZ DIYOR AMA BEN ZATEN YORGUNUM O SURECE HAZIR DEĞİLİM GUCUMDE TAKATIM DE YOK

merhaba.bende oradan randevu aldım.neler yapılacağını merak ediyorum.gttiyseniz bana da bilgi verirmisiniz.

yarın egede tedavıye başlıyoruz...

hayırlısı olsun.umarım bir an önce başlarsınız. bende bu ay başlıycam .tabi kistim geçtiyse.

sende demı kıst oluştu görkemli.
gecen ay bendede oldu ilaç kullandım gecmiş bızde başaldık buay ilk iğnemi oldum buaksam.
haftaya cuma gıdıcem yıne.ultrason vekanda bakcakalrmış sonrasında da aşılama için gun vercek galıba

ya egeye giden yokmubaşka ?

evet canım bende basit kist old için bende hap kullanıyorum .bakalım hastalanınca gidicem 2.gün .geçtiyse başlanacak iğnelere.sen başlamışsın ne güzel.darısı başıma.

yarın egede aşılamam var :)

Merhabalar, bende ege üniversitesi tüp bebek bölümüne yeni başlayanlardanım. 8 yıllık evliyim ve 5 yıldır uğraşıyoruz ama sonuç alamadık. Çalıştığım için geçen ocak ayına kadar hep özel doktor ve hastanelere gittim, 5 doktor değiştirdim. hem maddi hem manevi çok yıprandım..bi süre dinlendikten sonra eşimle ortak karar alarak ege üniversitesine gitmeye karar verdik..bi çok kişinin memnun kalmadığı hastaneden ben memnunum.. evet her yerde sıra bekliyosunuz ama sonuçta orası bi üniversite hastanesi..tüp bebek bölümü hastası olarak özellikle bay Levi' yi öneririm. Gerçi hastanede hasta için ekip olarak karar veriyolar ama benim HSG filmimi bay Levi çekti. Hiçte öyle anlatıldığı kadar acılı ağrılı bir işlem değil..bunu önceden laporoskopi yaptırmış biri olarak söylüyorum. Belki doktora güvenle alakalı bilemiyorum yinede..

Bu arada çenem yine düştü hastalık teşhisimi söylemedim..polikistik over sendromu ve progestoron eksikliği teşhisi konuldu..hastalık basit sonuç henüz yok...

Son düzenleme:

slm su ,,bendede 5 cm çikolata kisti var ,,ege de tüp düşünüyorum,,senın sonucun ne oldu merak ettım,,ege yı tavsıye edıyormusun??

slm arkadaşım eğer egeden randevu alırsan yolumuz kesişbilir orda bende de çikolata kisti var.allah acil şifalar versinn

merhabalar papatya,, bence düşünme hemen git ege üniversitesine..benim ilk aşılamam üniversiteye başvurudan hemen 1 ay sonra yapıldı..işlemler çok hızlı ilerliyor kişinin durumuna göre tabi..sonuç maalesef hüsran...1 ay dinlendikten sonra hemen 2. aşılama yapıldı ve şu anda 5 haftalık hamileyim.. çok mutluyum..allah isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu..

slm su ,,bendede 5 cm çikolata kisti var ,,ege de tüp düşünüyorum,,senın sonucun ne oldu merak ettım,,ege yı tavsıye edıyormusun??

merhabalar eren35, kesinlikte ege üniversitesini öneriyorum..işlemlerde çok hızlı ilerliyor.. biz tedaviye 4 ocakta başladık ikinci aşılamada sonuç başarılı şu anda 5 haftalık hamileyim..
çok mutluyum..bu mutluluğu isteyen herkesin yaşasın inş.

arkadaşlar temmuz 12'ye randevu aldım.Ben izmir dışında yaşıyorum ve Yaşadığım bir doktora gidip adet döngüsünü düzenleyici ilaç kullanacağım ve oraya gidince hemen aşılamamın yapılmasını istiyorum.Bu arada aşılama ilaçlarla toplam ne kadara mal oluyor(Bu arada devlet memuruyum.).Bir de symrna mı ege mi arada kaldım.Çok zamanım olmadığı için kaygılıyım.Ege de doktor seçme şansımız var mı ?Ben bayan bir doktor olsun istiyorum.Ege de aylarca süründüreceklerse özele gideceğim.Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhabaöncelikle tedavin hayırlı olsun mesajını şimdi gördüm eğer hala karar vermediysen diye yazıyorum ben Smyrna Art'de 3 başarısız tüp bebek denemesinden sonra şunu söyleyebilirim ki Dr. Funda Hanım da tüp bebek hemşireleride iyiler ancak; birincisi smyrnada doktorla hiç muhatap olamıyorsun hep hemşirelerle görüşüyorsun ve doktorun eğer o anda başka vakası varsa Dr.Bilgen Bey var birlikte çalışıyorlar muayeneni oda yapabiliyor hatta operasyonuna bile giriyor örneğin histeroskopi gibi, ayrıca ben smyrnanın embriyoloğu iyi diye gitmiştim ancak oradan ayrılmış yeni embriyolog ise bence çok genç ve de maalesef tecrubesiz ve bu işlerde labratuvar ve embriyolog çok önemli başka bir arkadaşım daha yeni Ege Üniversitesinde tüp bebek yaptırdı ve ilk denemesinde tuttu tabiki herşey kısmet ama doğru karar vermek te önemli inşallah kendin için en doğru kararı verirsin

canım cevabın için çok teşekkür ederim.Temmuzda gitmeye başladık egeye eşimin sperminde problem.. şu an ona yoğunlaşmış durumdalar.biraz yavaş ilerliyor gibi geliyor bana ama her şey sabır...inşallah hepimizin yüzü güler..Allah yuvamızı bebeğimizin sıcaklığıyla ısıtsın inşallah:)))

Öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah tez vakitte yavrucuğunu kucağına alırsın,bu işler zor işler seni çok iyi anlıyorum en iyi doktor kim,en iyi merkez neresi,acaba bu sefer olacakmı? ve daha binlerce soru yer bitirir seni sonra birde bakmışsın ufaklık kucağında :) Sen artık Ege Üniversitesi konusunda tecrübelisin nasıl geçti tedavin memnun kaldın mı hatta belki sonucunu bile almışsındır. Umarım sevindirici bir sonuçtur bende oraya gitmeyi düşünüyorum bana da umut olursun.

arkadaşlar bende egede tedaviye başlıyorum hayırlısıyla,benden ve eşimden istenilen testleri olduk yakında evraklarımı götüreceğim bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…