E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
sende demı kıst oluştu görkemli.
gecen ay bendede oldu ilaç kullandım gecmiş bızde başaldık buay ilk iğnemi oldum buaksam.
haftaya cuma gıdıcem yıne.ultrason vekanda bakcakalrmış sonrasında da aşılama için gun vercek galıba
Merhabalar, bende ege üniversitesi tüp bebek bölümüne yeni başlayanlardanım. 8 yıllık evliyim ve 5 yıldır uğraşıyoruz ama sonuç alamadık. Çalıştığım için geçen ocak ayına kadar hep özel doktor ve hastanelere gittim, 5 doktor değiştirdim. hem maddi hem manevi çok yıprandım..bi süre dinlendikten sonra eşimle ortak karar alarak ege üniversitesine gitmeye karar verdik..bi çok kişinin memnun kalmadığı hastaneden ben memnunum.. evet her yerde sıra bekliyosunuz ama sonuçta orası bi üniversite hastanesi..tüp bebek bölümü hastası olarak özellikle bay Levi' yi öneririm. Gerçi hastanede hasta için ekip olarak karar veriyolar ama benim HSG filmimi bay Levi çekti. Hiçte öyle anlatıldığı kadar acılı ağrılı bir işlem değil..bunu önceden laporoskopi yaptırmış biri olarak söylüyorum. Belki doktora güvenle alakalı bilemiyorum yinede..
Bu arada çenem yine düştü hastalık teşhisimi söylemedim..polikistik over sendromu ve progestoron eksikliği teşhisi konuldu..hastalık basit sonuç henüz yok...
slm su ,,bendede 5 cm çikolata kisti var ,,ege de tüp düşünüyorum,,senın sonucun ne oldu merak ettım,,ege yı tavsıye edıyormusun??[/QUOT
slm su ,,bendede 5 cm çikolata kisti var ,,ege de tüp düşünüyorum,,senın sonucun ne oldu merak ettım,,ege yı tavsıye edıyormusun??
arkadaşlar temmuz 12'ye randevu aldım.Ben izmir dışında yaşıyorum ve Yaşadığım bir doktora gidip adet döngüsünü düzenleyici ilaç kullanacağım ve oraya gidince hemen aşılamamın yapılmasını istiyorum.Bu arada aşılama ilaçlarla toplam ne kadara mal oluyor(Bu arada devlet memuruyum.).Bir de symrna mı ege mi arada kaldım.Çok zamanım olmadığı için kaygılıyım.Ege de doktor seçme şansımız var mı ?Ben bayan bir doktor olsun istiyorum.Ege de aylarca süründüreceklerse özele gideceğim.Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabaöncelikle tedavin hayırlı olsun mesajını şimdi gördüm eğer hala karar vermediysen diye yazıyorum ben Smyrna Art'de 3 başarısız tüp bebek denemesinden sonra şunu söyleyebilirim ki Dr. Funda Hanım da tüp bebek hemşireleride iyiler ancak; birincisi smyrnada doktorla hiç muhatap olamıyorsun hep hemşirelerle görüşüyorsun ve doktorun eğer o anda başka vakası varsa Dr.Bilgen Bey var birlikte çalışıyorlar muayeneni oda yapabiliyor hatta operasyonuna bile giriyor örneğin histeroskopi gibi, ayrıca ben smyrnanın embriyoloğu iyi diye gitmiştim ancak oradan ayrılmış yeni embriyolog ise bence çok genç ve de maalesef tecrubesiz ve bu işlerde labratuvar ve embriyolog çok önemli başka bir arkadaşım daha yeni Ege Üniversitesinde tüp bebek yaptırdı ve ilk denemesinde tuttu tabiki herşey kısmet ama doğru karar vermek te önemli inşallah kendin için en doğru kararı verirsin
canım cevabın için çok teşekkür ederim.Temmuzda gitmeye başladık egeye eşimin sperminde problem.. şu an ona yoğunlaşmış durumdalar.biraz yavaş ilerliyor gibi geliyor bana ama her şey sabır...inşallah hepimizin yüzü güler..Allah yuvamızı bebeğimizin sıcaklığıyla ısıtsın inşallah:)))
arkadaşlar bende egede tedaviye başlıyorum hayırlısıyla,benden ve eşimden istenilen testleri olduk yakında evraklarımı götüreceğim bakalım hayırlısı[/
ben de salı günü rahim filmimi çektireceğim.yarın da eşim ve benim kan tahlillerim yapılacak ve salıya yetişmezse çarşamba tahlil ve filmlerimle beraber diğer evraklarımı da dosyaya ekletip bekleyeceğim..hepimiz için hayırlısı olur inşallah ve bukadar çabalarımızın sonunda bebişlerimize kavuşuruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?