Ege üniversitesinde tüp bebek düşünen arkadaşlar

Fatma124578

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2016
112
49
18
Merhabalar daha önce de belirtmistim an ve an gidişata göre bilgilendirecemi arkadaşlar.yaklasik bir buçuk ay sonra Sina randevu verdiler.yani dün gittim.giderken bizden bakur pirim dökümü.birer adet fotoğraf.kimlik fotokopisi.nufus kayıt örneği ve sperm örneği için beş gün perhiz olarak gitmemiz söylendi.dun gittik.tup bebek bölümü diğer bölümlerden bağımsız kendi içinde muayene vs çalışıyor.Çok sıra beklemedik.kayit yapıldı.Daha sonra bilgi işlem e yönlendirdiler bilgi işlemde hakkimizda detaylı bilgi alip önceki önemli tahlilleri alıp ve getirdiğimiz evrakları alıp bizi muayene için yönlendirdiler.esim sperm testi verdi.bana da ultrason ile baktılar.Bazı testler verdiler birini adet döneminde tahlil olacak diğeri de saglik ocağı yapacak ve bir ay sonra tahlilerle beraber hast gideceğiz bütün tahlilerle o gün değerlendirecektir.eger önemli bsy çıkmazsa iki hafta sonra aşılama denenecek.esimde sperm sayısı dokuz milyon.o yuzden ilk etapta aşılama dediler şimdilik bu kadar sürece göre yazacağım yine

kızlar bende ege üniversitesini kesinlikle tavsiye ederim. çok şükür ilk denemede hamile kalanlardanım. maşallah. Allah ım herkese nasip etsin

Back
X