Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

kızlar bu uzun protokol nerden çıktı:( birde bunu mu? bekliyeceğiz şimdi.kimlere uygulanıyo bütün hastalara mı? bilgisi olan yazabilir mi? rica ediyorum

ah bi bilsek nerden çıktı.sanırım yumurta rezervinde sorun olmayan kiişilerde kontrolsüz ve çok yumurta oluşumuna karşı yapılıyor.bakalım görcez

senin nasıl herşeyin normal mi eşinde mi sorun var sende mi bizim asıl problem eşlerimizde olduğu için bu şekilde bir yol izlendi sanırım :/

deniza beni aradılar bugün.bir ilaç ismi söylediler adetinin 5, günü içmeye başla hergün bir tane dedi.rahim içi düzenleyici bir ilaçmış.ilaç bittiğinde adet olacaksın adetinde bize haber vereceksin tedavi programın hazır başlayacağız dedi.

deniza beni aradılar bugün.bir ilaç ismi söylediler adetinin 5, günü içmeye başla hergün bir tane dedi.rahim içi düzenleyici bir ilaçmış.ilaç bittiğinde adet olacaksın adetinde bize haber vereceksin tedavi programın hazır başlayacağız dedi.

hadi hayırlısı canım buda farklı bir yöntem herhalde bakalım pazartesi salı arayacağız dediler bana ne diyecekler :/

hadi hayırlısı canım buda farklı bir yöntem herhalde bakalım pazartesi salı arayacağız dediler bana ne diyecekler :/[/QUO
BAKALIM CANIM NELER BEKLİYO BİZİ.ARARLAR SENİDE BENİ BUGÜN ARADILAR ÇOK ŞAŞIRDIM HAFTA SONU ARAMLARINI HİÇ BEKLEMİYODUM.HEMEN NÖBETÇİ ECZANE BULDUK OLURDA İLAÇ BULUNMAZSA DİYE BAKALIM DEDİK AMA VARMIŞ ALDIK İLACI.

senin nasıl herşeyin normal mi eşinde mi sorun var sende mi bizim asıl problem eşlerimizde olduğu için bu şekilde bir yol izlendi sanırım :/

canım bizde sebepsiz infertilite teşhisi kondu eşimdede bende de her şey nrmal sorun yok.bebek de yok :( sorunsuz AMA olmuyor :((en zoruda bu sanırım.sorun olsa bilinir çözülür ben ne yapacağım kafam çokk karışık stresliyim çok kötü..

merhaba arkadaşlar benide bu sabah aradılar hastaneden uzun protokol olacak fax numarası verin ilacınızı ve bilgileri faxlayalım dedi 29 kasımda iğnelere başlıyorum karından 17 gün kullanacağım 16 aralıkta allah izin verirse kontrolumuz var egede

merhaba arkadaşlar benide bu sabah aradılar hastaneden uzun protokol olacak fax numarası verin ilacınızı ve bilgileri faxlayalım dedi 29 kasımda iğnelere başlıyorum karından 17 gün kullanacağım 16 aralıkta allah izin verirse kontrolumuz var egede

deniz aramışlar hadi hayırlısı.sana ayrı bana ayrı söylediler neden acaba hayırlısı baalım yazmaya devam belki karşılaşırız hastanede

ararlar canım aramazlarsa sen hatırlat bana dönüş olmadı diye inşallah hayırlısı bakalım sana ne diyecekler.

Hayirli olsun denizaa benimde esimde problem yani sperm var ama morfoloji bozuk dediler aralik 11 de randevumuz var bida olcaz tahlilbakalim nasi olcak sanirim bizede uzun tedavi olur...ama ben calisiyorum o igneleri kullanirken agriniz siziniz oldumu merak ettim calisamicak kadar...cunku ben daha once klomen+catlattma ignesi tedavisi gordum cok agrim olurdu yumurtalar karnim delcek gibi olurdu hap oldugu halde simdi ise igne olcak daha kuvvetli...bana cvp yazarmisin kendime ona gore ayarlayayim... pardon ya ben seni dilekle karistirdim bilen yasayan bana cvp verebilirmi acaba...

Son düzenleme:
deniz aramışlar hadi hayırlısı.sana ayrı bana ayrı söylediler neden acaba hayırlısı baalım yazmaya devam belki karşılaşırız hastanede

inşallah karşılaşırız bakalım benim biraz uzun olacak tedavi ocak ayına sarkacak herhalde inşallah 2014 bizim yılımız olur hepimiz güzel haberler alırız :)

Hayirli olsun denizaa benimde esimde problem yani sperm var ama morfoloji bozuk dediler aralik 11 de randevumuz var bida olcaz tahlilbakalim nasi olcak sanirim bizede uzun tedavi olur...ama ben calisiyorum o igneleri kullanirken agriniz siziniz oldumu merak ettim calisamicak kadar...cunku ben daha once klomen+catlattma ignesi tedavisi gordum cok agrim olurdu yumurtalar karnim delcek gibi olurdu hap oldugu halde simdi ise igne olcak daha kuvvetli...bana cvp yazarmisin kendime ona gore ayarlayayim... pardon ya ben seni dilekle karistirdim bilen yasayan bana cvp verebilirmi acaba...

teşekkür ederim çok sagol inşallah seninde tedavin güzel geçer hepimizin istediği bu. iğneler konusunda dediğin gibi tecrübem yok daha ama okuduklarıma göre bu iğneler bünyeden bünyeye dozuna göre değişiyor. kimisi ilk iğneden bulantılar halsizlikler olduğunu yazmış kimisi normal eski hayatından hiç bir fark olmamış bakalım bize ne gibi etkiler yapacak.

Back
X