- Konu Sahibi deniz_deniz_35
- #2.241
aaaa :/ nasıl birşey öyle o ya ben normalde zor oluyorum muayene :/
aman yarabbim adetliyken mi :S neyse zaten aramadılar adet bitmiş olur bizim :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaa :/ nasıl birşey öyle o ya ben normalde zor oluyorum muayene :/
kızlar bu uzun protokol nerden çıktıbirde bunu mu? bekliyeceğiz şimdi.kimlere uygulanıyo bütün hastalara mı? bilgisi olan yazabilir mi? rica ediyorum
ah bi bilsek nerden çıktı.sanırım yumurta rezervinde sorun olmayan kiişilerde kontrolsüz ve çok yumurta oluşumuna karşı yapılıyor.bakalım görcez
hadi senin gününde geliyor bildiğim kadarı ile sorun yok benim normalde 35 gün iki aydır 40 günü geçiyor gelmesi nasıl iyi benim anlamadım :)
kızlar benimde salı ya da çarşamba olacak adetim bekliyorum.umarım uzun protokol olmaz :'(
senin nasıl herşeyin normal mi eşinde mi sorun var sende mi bizim asıl problem eşlerimizde olduğu için bu şekilde bir yol izlendi sanırım :/
deniza beni aradılar bugün.bir ilaç ismi söylediler adetinin 5, günü içmeye başla hergün bir tane dedi.rahim içi düzenleyici bir ilaçmış.ilaç bittiğinde adet olacaksın adetinde bize haber vereceksin tedavi programın hazır başlayacağız dedi.
hadi hayırlısı canım buda farklı bir yöntem herhalde bakalım pazartesi salı arayacağız dediler bana ne diyecekler :/
hadi hayırlısı canım buda farklı bir yöntem herhalde bakalım pazartesi salı arayacağız dediler bana ne diyecekler :/[/QUO
BAKALIM CANIM NELER BEKLİYO BİZİ.ARARLAR SENİDE BENİ BUGÜN ARADILAR ÇOK ŞAŞIRDIM HAFTA SONU ARAMLARINI HİÇ BEKLEMİYODUM.HEMEN NÖBETÇİ ECZANE BULDUK OLURDA İLAÇ BULUNMAZSA DİYE BAKALIM DEDİK AMA VARMIŞ ALDIK İLACI.
hepinze iyi sanslar diliyorum insallah benimde bu asamalari gorcegim gun yakindir:)
senin nasıl herşeyin normal mi eşinde mi sorun var sende mi bizim asıl problem eşlerimizde olduğu için bu şekilde bir yol izlendi sanırım :/
kızlar bu uzun protokol nerden çıktıbirde bunu mu? bekliyeceğiz şimdi.kimlere uygulanıyo bütün hastalara mı? bilgisi olan yazabilir mi? rica ediyorum
merhaba arkadaşlar benide bu sabah aradılar hastaneden uzun protokol olacak fax numarası verin ilacınızı ve bilgileri faxlayalım dedi 29 kasımda iğnelere başlıyorum karından 17 gün kullanacağım 16 aralıkta allah izin verirse kontrolumuz var egede
deniz aramışlar hadi hayırlısı.sana ayrı bana ayrı söylediler neden acaba hayırlısı baalım yazmaya devam belki karşılaşırız hastanede
slm arkadaşım, benim de uzun protokoldu bılenler vardır tedavımın her sürecini anlatmıştım yaklaşık 22 gün sürdü igneler kullandım..
slm kızlar bende buğün oldum adet.aradım öğleden sonra döneriz dediler arayan yok![]()
ararlar canım aramazlarsa sen hatırlat bana dönüş olmadı diye inşallah hayırlısı bakalım sana ne diyecekler.
deniz aramışlar hadi hayırlısı.sana ayrı bana ayrı söylediler neden acaba hayırlısı baalım yazmaya devam belki karşılaşırız hastanede
Hayirli olsun denizaa benimde esimde problem yani sperm var ama morfoloji bozuk dediler aralik 11 de randevumuz var bida olcaz tahlilbakalim nasi olcak sanirim bizede uzun tedavi olur...ama ben calisiyorum o igneleri kullanirken agriniz siziniz oldumu merak ettim calisamicak kadar...cunku ben daha once klomen+catlattma ignesi tedavisi gordum cok agrim olurdu yumurtalar karnim delcek gibi olurdu hap oldugu halde simdi ise igne olcak daha kuvvetli...bana cvp yazarmisin kendime ona gore ayarlayayim... pardon ya ben seni dilekle karistirdim bilen yasayan bana cvp verebilirmi acaba...