Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Canim benim uzme kendini allah herşeyi bizim için kararlastirmistir sabret bekle bugün yumarta toplama islemim yapıldı 4 yumurtam olmuş yoldayız şimdi balikesire dönüyoruz transfer için arayacaklar bu arada hastane kalabalık sen balikesirdemiydin haber. Bekliyorum :)

inşallah hayırlısı ile transferinde gerçekleşir canım. demek sende Balıkesirlisin merkezden mi bende Balıkesirliyim. anestezili olmayı kndinmi istedin geçen dilek anestezisiz olmuştu bende anestezili istiyorum inşallah o günlere geleyim de

ben şimdi görüştüm yine hastane ile pazartesi salı dönüş olacak dediler bende adetim biticek o zamana dedim 20.günü tedaviye başlayacağız dedi yani anladığım kadarı ile uzun protokol olacak bizimde

günaydın canım bakalım ben bugün yine arayacağım bir adetimi daha beklemek istemiyorum. sorun neymiş benden mi kaynaklı yoğunluktan mı onu soracağım

günaydın ben aradım sabah ama herzamanki gibi dosya numarası ve adımı sordular arkadaşlara iletiriz dediler kapattılar hayır kim bu arkadaş bu kadarmı yoğun.ya birde onlar söyledi adetli olduğumuzda aramamızı arıyoruz neden dönüş yapmıyolar anlamadımki.bu stres beni bunaltıyo çıkıp gidesim geliyo ah aynı şehirde olaydım çoktan gitmiştim.bekleyelim bakalım.ararsan yaz olurmu

günaydın ben aradım sabah ama herzamanki gibi dosya numarası ve adımı sordular arkadaşlara iletiriz dediler kapattılar hayır kim bu arkadaş bu kadarmı yoğun.ya birde onlar söyledi adetli olduğumuzda aramamızı arıyoruz neden dönüş yapmıyolar anlamadımki.bu stres beni bunaltıyo çıkıp gidesim geliyo ah aynı şehirde olaydım çoktan gitmiştim.bekleyelim bakalım.ararsan yaz olurmu

aradım canım yukarıya da yazmıştım küçük sekreter kız açtı hemşirelerin yanındaki dedim ben dün aradım bana bir kaç gün içinde dönüleceği söylendi benim bir kaç güne adetim bitecek sonra sorun olmasın dedim merak etme zaten 20. gün başlanacak tedavin dedi pazartesi yada salı ararız seni dedi bende iyi o zaman dedim uzun protokol olacak yani

nasıl yani uzun olunca nasıl oluyodu kafam çok karıştı

söyle şimdi dünden 20 gün sayıyoruz 21. gün iğne başlıyor bir süre atıyorsun kaç gün bilmiyorum sonra hastaneye gidiyorsun adet oluyorsun ondan sonra daha farklı ilaçlar iğneler içiliyor sonrası aynı yumurta kontrolü toplama transfer anlayacağın biz bir adet daha göreceğiz arada tabi sana daha dönülmedi ne diyecekler bakalım.

inşallah hayırlısı ile transferinde gerçekleşir canım. demek sende Balıkesirlisin merkezden mi bende Balıkesirliyim. anestezili olmayı kndinmi istedin geçen dilek anestezisiz olmuştu bende anestezili istiyorum inşallah o günlere geleyim de

Canim merkezdeyim adnan mendereste oturuyorum ben anestezili oldum yaklaşık yarim saat surduu yarinda nasipse eğer transferim var :)

Canim merkezdeyim adnan mendereste oturuyorum ben anestezili oldum yaklaşık yarim saat surduu yarinda nasipse eğer transferim var :)

hayırlısı inşallah o da güzel geçerde güzel haberleri alırsın :) bende Edremit teyim.
ben sulu ultrason çekiminde kendimi çok kastım engel olamadım baya zorlandılar çekerken o yüzden bende anestezi li istiyorum.

şimdi tekrar aradım hastaneyi sekreter çıktı dosyanız onaydaymış pazartesi yada salı günü arayacaklar adetinizin bitmiş olması önemli değil dediler

bugün aradılar buraya gelmenize gerek yok yapılması gerekenleri size faxlayalım dediler 24 kasımda iğnelere başlayacakmışım 9 aralıkta da hastaneye gidicekmişim neden böyle oldu anlamadım buna uzun protokol deniyormuş neler olacak bu süreçte bilen varmı

merhaba canım sana fax çektiler mi galiba benimde senin gibi geçecek sürecim var mı bir gelişme

merhaba ; ben adetimin 3.günü gittim kan tahlili oldum fsh tsh e2 vb hormonlara bakıldı sonra ultrason muayenesi oldum daha sonra ilaç
dozlarına bunların sonuçlarına göre karar verdiler.şimdi iğnelermi oluyorum salı sabah orda olucam allah nasip ederse :)

pınarcım ultrason muayenesi demişsin ya bu normal karından ultrasonmu yoksa vajinal ultrason muayenesimi hangisini yaptılar

Back
X