- Konu Sahibi deniz_deniz_35
- #2.321
Bende inanamiyordum ama yapiyolar.tedavi başladı ilk ignem yapıldı. 13 aralıkta kontrol için tekrar gidicem
Hayırlı olsun.bende bugün yarın olurum bekliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende inanamiyordum ama yapiyolar.tedavi başladı ilk ignem yapıldı. 13 aralıkta kontrol için tekrar gidicem
hayırlı olsun.bende bugün yarın olurum bekliyorum.
ilaç bitti tam 5. Gününde adet oldum ben.dün eczanede yaptırdım bugün kendim yaptım iğneyibakalım nasıl olacak hayırlısı olur inşallah hepimiz için
inşallah.birde kaç gün yaptıracaksın iğneyi.bu ayın sonuna kadar transfer gerçekleşecek mi? Söylediler mi?
13 aralıkta randevum var o güne kadar yapıcam.o gün yine kan tahlili ve muayene var bakalım ne diyecekler ama sanırım kısa protokol diyolar ya ondan yapılacak.hiç bişey demediler o panikle bende sormadım.hafta sonuna denk geldi çok kalabalıktı mesai erken bittiği için hızlı hızlı anlattılar
teşekkürler canım.birde hangi ilacı verdiler.ben aşılama yaptırıken purugon iğnelerden kullandım 8 günde 18 19 ml oldu yumoşlar.gene böyle mi takip ederki.10.günde aşılamayı yaptılar.
merional ve cetrotid diye 2 tane iğne var.merional kullanıyorum şimdi.çarşambadan itibare diğerinide kullanıcam
hayırlı olsun.Benim bir sorum olacak eşim bir hafta sehir dışında yani eşimle mi gidecem.tamda hasta olmak üzereyim.yalnız gitsem oluyor mu?ilk randevuda cevap verebilirmisin lütfenn...
hadi bakalım hayırlısı olsun canım başladın tedaviye inşallah pınar gibi senin de güzel haberlerinin alırız hepimiz güzel meleklerle ödülleniriz inşallah :) bende pazartesi olsa da hastaneye gitsem diye sabırsızlanıyorum :)
hayırlı olsun.Benim bir sorum olacak eşim bir hafta sehir dışında yani eşimle mi gidecem.tamda hasta olmak üzereyim.yalnız gitsem oluyor mu?ilk randevuda cevap verebilirmisin lütfenn...
yok canım yalnız gelenlerde vardı zaten onunla ilgili bişey yok.kan veriyosun ultrasonla muayene okadar.sonra ilaçlarını söylüyolar
çok teşekkür ederim.rahatladım şimdi.düşünüp duruyordum napıcam diye.tekrar teşekkürler..
günaydın arkadaşlar günler geçmek bilmiyor haftaya salı tekrardan kontrole gideceğiz in bu defa olumlu geçerde bir an önce biz de tedavimize başlarız.
Merhaba bugun esimle androloji kontrolune gittik,sonuc olarak yardimciureme tekniklerine gecilir yazildi uroloji tarafindan simdi ne olcak cok heyecanlandim ya,bizi aricaklarmis ne zaman ararlar acaba
Bilgisi olan bana yrdimci olabilirmi?
kızlar beni egeden aradılar biraz önce aşılama yaptırmışsınız daha önce onların ilaç kullanım raporunu ve doktorumdan da gebelik oluşmadığına dair bir yazı istediler ayrıca varsa rahim filmi istediler salı günü gidecektik denk geldi yanımda gelirken getirsem olur mu dedim olur dediler. aradıkları zaman bile heyecanladım yaaaaaaaaa :))))))))))))))
tedaviye başladığımda düşünemiyorum kendimi doğrusu.......
Allah kolaylik versin canim bende cok heyecanliyim. Calisiyorum ama isyerinde bile hep telefonda gozum,allahim ne olur baslasin artik,sabrim kalmadiiii...bu sinavdan allahim bizi tez zamanda kurtarsin....iyi sanslar hepimizeeeee
SLM kızlar dün bende egedeydim.iğnelerle başladık tedaviye gonof.150 ml yapıyorum 4 gün yapıp p.tesi gitcem tekrar kontröle.hepimize hayırlı olsun.