Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Tedaviydi transferdi derken gecen Cuma Allah yuzumuze guldu hamileyim :) bugunde gebelik kesesini gorduk insaallah 2 hafta sonrada Kalp atislari icin gidicez Allah hepimizin yardimcisi olsun tam 7 senedir ayni mucadeleyi veriyorum sizin gibi umarim hersey yolunda gider...

çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin.bende umutsuz ve mutsuzca geziniyordum sayfada birden senin müşdeli haberini okuyunca içime umut doldu.

anca canım uzun sürdü falan diye takılma.biz 18 haziranda açtırdık dosyayı daha başlamadı tedvi aralıkta başlayacak.geçiyo zaman bi şekilde :)

burdayız canım ya arada girip okuyorum.ben ilacın bitmesini bekliyorum pazartesi bitecek sonrasında adet olucam bakalım sonrası nasıl devam edecek

slm benimde perşembe bitecek ilacım.bende sabırsızca beklemedeyim.

inşallah peş peşe güzel haberleri yazarız buraya tüm kalbimden geçen bu Allah nasip etsin inşallah o günleri görmeyi.
Bende dün ilk iğnemi attırdım baya bir stres yapmıştım nasıl olur göbekten diye ama iğnenin ucu o kadar ince ki baktığım halde girdiğini hissetmedim tek ilacı verirken bir karıncalanma, hafif yanma hissediyorsun o kadar sonrasında o da geçiyor bakalım bugün ya eşim atacak belki bir cesaret bende atabilirim :)

inşallah peş peşe güzel haberleri yazarız buraya tüm kalbimden geçen bu allah nasip etsin inşallah o günleri görmeyi.
Bende dün ilk iğnemi attırdım baya bir stres yapmıştım nasıl olur göbekten diye ama iğnenin ucu o kadar ince ki baktığım halde girdiğini hissetmedim tek ilacı verirken bir karıncalanma, hafif yanma hissediyorsun o kadar sonrasında o da geçiyor bakalım bugün ya eşim atacak belki bir cesaret bende atabilirim :)

hadi hayırlı olsun.kaç gün kullanacaksın.bende yarın son ilacı içicem ondan sonra bakalım adete göre başlıcak

Hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim Allah hepimizin yardimcisi olsun...transferden sonra 2 saat hastanede yattim Ben balikesirde oturdugum icin arabayla yavas yavas donduk ilk 3 gun dinlendim tuvalet ve yemek icin kalktim sadece sonra ise normal ev hayatina dondum kahvaltimi hazirladim bulasik yikadim vb isleri agir agirda olsa yaptim 5.gun ovitrelle vuruldum onun icin disari ciktim geceleri esimle beraber 20 dk kadar duz yolda agir agir yurudum hic agir kaldirmadim bir yere

Hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim Allah hepimizin yardimcisi olsun...transferden sonra 2 saat hastanede yattim Ben balikesirde oturdugum icin arabayla yavas yavas donduk ilk 3 gun dinlendim tuvalet ve yemek icin kalktim sadece sonra ise normal ev hayatina dondum kahvaltimi hazirladim bulasik yikadim vb isleri agir agirda olsa yaptim 5.gun ovitrelle vuruldum onun icin disari ciktim geceleri esimle beraber 20 dk kadar duz yolda agir agir yurudum hic agir kaldirmadim bir yere uzanmadim geceleri arabayla gezemeye gittim moralimi hep yuksek tuttum adacayi kusburnu maydonoz kesinlikle yasak kabiz olmamiz gerektigi icin cok Su ictim herseyden yedim ictim Vee sonuc gunune geldik cok sukur hamile oldugumu ogrendik ilk kan degerim 88 di ege hoca bir tane daha ovitrelle yaptirdi dun yeniden kan tahlili oldum 794 olmus kesede gozuktu cok sukur :) Ben artik burdaki doktora gidiyorum ayni kisitlamalara devam dedi yorulmak yok bol dinlenme stres yok dedi simdilik Boyle kizlar hersey allahtan o ol dedikten sonra olur Allah hepimizin yardimcisi olsun :)

Tedaviydi transferdi derken gecen Cuma Allah yuzumuze guldu hamileyim :) bugunde gebelik kesesini gorduk insaallah 2 hafta sonrada Kalp atislari icin gidicez Allah hepimizin yardimcisi olsun tam 7 senedir ayni mucadeleyi veriyorum sizin gibi umarim hersey yolunda gider...

Tebrikleeeerrrr cok sevindim allahim insallah ayni mutlulugu bizede yasatsin herkesin allah gonlune gore versin......

hadi hayırlı olsun.kaç gün kullanacaksın.bende yarın son ilacı içicem ondan sonra bakalım adete göre başlıcak

17 tane atacağım bugun 4. iğnem ilk gün başkasına attırdım diğer günler kendim attım hiç hissetmiyorsun bile iğne o kadar ince ki inşallah faydalı olur 15 aralıkta son iğnem 16 aralıkta hastaneye gidilecek

çok sevindim canım allah kucağınada almayı nasip etsin :)

Hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim Allah hepimizin yardimcisi olsun...transferden sonra 2 saat hastanede yattim Ben balikesirde oturdugum icin arabayla yavas yavas donduk ilk 3 gun dinlendim tuvalet ve yemek icin kalktim sadece sonra ise normal ev hayatina dondum kahvaltimi hazirladim bulasik yikadim vb isleri agir agirda olsa yaptim 5.gun ovitrelle vuruldum onun icin disari ciktim geceleri esimle beraber 20 dk kadar duz yolda agir agir yurudum hic agir kaldirmadim bir yere uzanmadim geceleri arabayla gezemeye gittim moralimi hep yuksek tuttum adacayi kusburnu maydonoz kesinlikle yasak kabiz olmamiz gerektigi icin cok Su ictim herseyden yedim ictim Vee sonuc gunune geldik cok sukur hamile oldugumu ogrendik ilk kan degerim 88 di ege hoca bir tane daha ovitrelle yaptirdi dun yeniden kan tahlili oldum 794 olmus kesede gozuktu cok sukur :) Ben artik burdaki doktora gidiyorum ayni kisitlamalara devam dedi yorulmak yok bol dinlenme stres yok dedi simdilik Boyle kizlar hersey allahtan o ol dedikten sonra olur Allah hepimizin yardimcisi olsun :)

canım balıkesir de hangi doktora gidiyorsun ben aydın şavklıya gidiyordum .

Canim Ben balikesir universitesine gittim hep ama simdi alladdin kadar a gidiyorum

Ben Balıkesir devlet hastanesinde Lütfiye Tomak 'a gitmiştim çok ilgili çok beğenmiştim. Onun sayesinde öğrendik diyebilirim azospermiyi hattta bana cep tlf bile vermişti sağ olsun sonucu aldığında söyle diye. aslında ben inşallah nasip olursa hamile kaldığımda ona gitmeyi çok istiyorum ama arada mesafe baya var o yüzden cesaret edemiyorum bizim burada hiç güzel doktor yok:(

Back
X