- 2 Temmuz 2015
- 1.064
- 704
- 323
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #3.041
Kolay gelsin canım.gerçekten çok stresli gergin bir dönem.pozitif düşünelim pozitif ilerlesin herşey.umarım seninde yolunda gider herşey....İyi olacak sonuç ben inanıyorum güzel haberlerini duyurcaksın burdan. Ben de bugün yine geldim çağırdılar tekrar. Dün son dozumu vurdum diye tahmin ediyorum öyle söylediler çünkü ama daha muayene olmadım.iğne vurulmak filan en kolayıymış bundan sonrası daha stresli dönlencek mi yaşıcak mı kaliteli olcak mı. En başta bunları hiç düşünmüyodum ama gün yaklaştıkça düşünülecekler artıyo. Bende de durumlar böyle:))))
Çok geçmiş olsun. Bende yarın ege de olacağım nasipse ilk defa gidiyorum. Hastanede epey büyük tüp bebek ne tarafda kalıyor bilmiyorum inşallah ararken vakit kaybetmem Bakalim dosya falan açılacakmis neler olacak yarın göreceğiz dualarınizi esirgemeyin arkadaşlar
Merhaba. Kusura bakmayın bugün kosturmaktan giremedim siteye.sabah 8 gibi orada idik bizde. Orda iseniz mutlaka gormussunuzdur. Demiştim ben kilolu biriyim diye. O AN orda bulunanlarin en kilolusu bendim belki animsarsiniz.Dosyamiz açıldı allahın izni ile.kan tahlilleri muayene falan derken zaman geçti. Kilodan dolayı endokrine yönlendirildim. Yarına ancak randevu alabildim. Ben kilo verirken sanırım heyet de evrakları inceleyecekmis eşime öyle demişler. Adetin 2 yada 3. Günü geleceğiz tekrar. Bu arada amh testi istediler. İnternette bir kac laboratuvar buldum biolab varmış oraya yaptırdım 120 tl ye 2 saat içinde sonucu aldık. 2.38 çıkmış benim sonuç. Referans aralıkları var ama ben birsey anlamadım umarım iyidir. Amh sonucu ile ilgili bilgi sahibi olanlar varsa yazarsa sevinirim. Sizin gününüz nasıl geçti umarım hersey yolundadır.Kaçta orda olacaksınız ben 8 gibi orda oluyorum. Oraya geldiğimde yine yazarım burdan üstümde ne var filan diye siz de yazarsınız ıygun olursanız tanışırız konuşuruz vakit olursa
Hayırlı olsun canım tedavin.amh değerin gayet güzel.rezerv azlığın yok.umarım tedavin güzel geçer şimdiden bol şans...Merhaba. Kusura bakmayın bugün kosturmaktan giremedim siteye.sabah 8 gibi orada idik bizde. Orda iseniz mutlaka gormussunuzdur. Demiştim ben kilolu biriyim diye. O AN orda bulunanlarin en kilolusu bendim belki animsarsiniz.Dosyamiz açıldı allahın izni ile.kan tahlilleri muayene falan derken zaman geçti. Kilodan dolayı endokrine yönlendirildim. Yarına ancak randevu alabildim. Ben kilo verirken sanırım heyet de evrakları inceleyecekmis eşime öyle demişler. Adetin 2 yada 3. Günü geleceğiz tekrar. Bu arada amh testi istediler. İnternette bir kac laboratuvar buldum biolab varmış oraya yaptırdım 120 tl ye 2 saat içinde sonucu aldık. 2.38 çıkmış benim sonuç. Referans aralıkları var ama ben birsey anlamadım umarım iyidir. Amh sonucu ile ilgili bilgi sahibi olanlar varsa yazarsa sevinirim. Sizin gününüz nasıl geçti umarım hersey yolundadır.
Arkadaşlar hepimize geçmiş olsun,bende Ege hanımdan tedaviye başlamak istiyorum, 9 yıllık evliyim doğru düzgün tedavi olmadigimdan ne aşamada tüm bilmiyorum, ama rahim filmi çekildim b 2 yıl önce tüpler açık.. birde tiroit hastasıyım..yani aslında endokrin de de tedavinin gerekli.. ama bu Ege tüp bebek servisinin işleyişini bilmiyorum hiç.. istenen tahlilleri orada yaptirabiliriz diye düşünmüştüm ama yorumlardan okuduğum kadarıyla dışarda yaptırılıyor..ben bir kaç özel hastanede tedaviye başlayıp hep yarım bıraktım, doktor tavsiyesi üzerine gidip sağlık ocağında yaptırabilecek testlere 400-500 gibi râkamlar ödedim.. en azından iyi bir doktora gidip tahlilleri Ege'de yaptırırım diye düşünmüştüm..olmayacak galiba..Hayırlı olsun canım tedavin.amh değerin gayet güzel.rezerv azlığın yok.umarım tedavin güzel geçer şimdiden bol şans...
Ege hanımdan randevu alın.elinizdeki eski bütün evraklarla gelin.o sizi muayne edip gerekli yönlendirmeleri yapacaktır.rahim filmi benimde iki yıl öncesiydi kabul edildi.benim bütün tahlillerim olduğu için dışarıdan hiç tahlil İstemediler.ama dışarıdan istenilenler rahim filmi ve amh testi.onun haricindeki tetkikler ege de yapılıyor.Arkadaşlar hepimize geçmiş olsun,bende Ege hanımdan tedaviye başlamak istiyorum, 9 yıllık evliyim doğru düzgün tedavi olmadigimdan ne aşamada tüm bilmiyorum, ama rahim filmi çekildim b 2 yıl önce tüpler açık.. birde tiroit hastasıyım..yani aslında endokrin de de tedavinin gerekli.. ama bu Ege tüp bebek servisinin işleyişini bilmiyorum hiç.. istenen tahlilleri orada yaptirabiliriz diye düşünmüştüm ama yorumlardan okuduğum kadarıyla dışarda yaptırılıyor..ben bir kaç özel hastanede tedaviye başlayıp hep yarım bıraktım, doktor tavsiyesi üzerine gidip sağlık ocağında yaptırabilecek testlere 400-500 gibi râkamlar ödedim.. en azından iyi bir doktora gidip tahlilleri Ege'de yaptırırım diye düşünmüştüm..olmayacak galiba..
Arkadaşlar hepimize geçmiş olsun,bende Ege hanımdan tedaviye başlamak istiyorum, 9 yıllık evliyim doğru düzgün tedavi olmadigimdan ne aşamada tüm bilmiyorum, ama rahim filmi çekildim b 2 yıl önce tüpler açık.. birde tiroit hastasıyım..yani aslında endokrin de de tedavinin gerekli.. ama bu Ege tüp bebek servisinin işleyişini bilmiyorum hiç.. istenen tahlilleri orada yaptirabiliriz diye düşünmüştüm ama yorumlardan okuduğum kadarıyla dışarda yaptırılıyor..ben bir kaç özel hastanede tedaviye başlayıp hep yarım bıraktım, doktor tavsiyesi üzerine gidip sağlık ocağında yaptırabilecek testlere 400-500 gibi râkamlar ödedim.. en azından iyi bir doktora gidip tahlilleri Ege'de yaptırırım diye düşünmüştüm..olmayacak galiba..
Hayırlısı olsun canm enazindan benm gibi düşük AMH değerine sahip değilsin hatta çok iyi ..rabbm olumlu sonuçlar aldırsın insallahMerhaba. Kusura bakmayın bugün kosturmaktan giremedim siteye.sabah 8 gibi orada idik bizde. Orda iseniz mutlaka gormussunuzdur. Demiştim ben kilolu biriyim diye. O AN orda bulunanlarin en kilolusu bendim belki animsarsiniz.Dosyamiz açıldı allahın izni ile.kan tahlilleri muayene falan derken zaman geçti. Kilodan dolayı endokrine yönlendirildim. Yarına ancak randevu alabildim. Ben kilo verirken sanırım heyet de evrakları inceleyecekmis eşime öyle demişler. Adetin 2 yada 3. Günü geleceğiz tekrar. Bu arada amh testi istediler. İnternette bir kac laboratuvar buldum biolab varmış oraya yaptırdım 120 tl ye 2 saat içinde sonucu aldık. 2.38 çıkmış benim sonuç. Referans aralıkları var ama ben birsey anlamadım umarım iyidir. Amh sonucu ile ilgili bilgi sahibi olanlar varsa yazarsa sevinirim. Sizin gününüz nasıl geçti umarım hersey yolundadır.
Tesekkur ederim.Hepimiz için herşey Güzel olur insallahHayırlı olsun canım tedavin.amh değerin gayet güzel.rezerv azlığın yok.umarım tedavin güzel geçer şimdiden bol şans...
Amin insallah çok teşekkürler. Hepimiz için hayırlı olur inşallahHayırlısı olsun canm enazindan benm gibi düşük AMH değerine sahip değilsin hatta çok iyi ..rabbm olumlu sonuçlar aldırsın insallah
Merhaba canım.çıkmadım çıkartmıyorlar daha.çok sıkıldım.bugün beşinci gün.izmirie canm nasılsın hastaneden çıktın mı?? test günün cumaydı değildi mi hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorum :)
izmirie canm nasılsın hastaneden çıktın mı?? test günün cumaydı değildi mi hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorum :)[/QUOTE
Evet canım cuma günü test günüm.inşallah hepimiz bu çektiklerimizin karşılığını alırız
Cevap içi. Teşekkür ederim arkadaşlar.. birde siz endokrine gitmeyi nasıl başardın..basardiniz diyorum çünkü ben bir türlü gidemedim.. netten endokrine randevu vermiyor, illaki dahiliye sevk edecekmis diyorlar.. ben dahiliye de tiroitime çare aramaktan bıktım..ilk gidisiniz nasıl oldu..teşekkürler tekrar..Yukarda arkdaşım söylemiş gerçi ama yinede yazayım dediği gibi AMH ve rahim filmi dışarda çekildim. Endokrine gittim troid için biyopsi yaptırdım okdar muayne tahlil yapıldı hiç ücret ödemedim. Işte ege hanıma verilen parayı saymazsak:) çok iyi
Bunu çok başarılı bir şekilde almış insanım:) gerçekten başarı çünkü. Akşam 19.58 de sisteme giriş yap sayfanı yenileme endokrine gel yanında randevu al diyo oraya bas saati gelmedi der uyari verir ozaman geri tusuna bas.tekrar randevu al de.kaydet kısmına gelen kadar sürekli bunu yap.sistemi yenilersen atıyor...sana kim söyledi dahiliye sevk istiyor diyeCevap içi. Teşekkür ederim arkadaşlar.. birde siz endokrine gitmeyi nasıl başardın..basardiniz diyorum çünkü ben bir türlü gidemedim.. netten endokrine randevu vermiyor, illaki dahiliye sevk edecekmis diyorlar.. ben dahiliye de tiroitime çare aramaktan bıktım..ilk gidisiniz nasıl oldu..teşekkürler tekrar..
Bunu çok başarılı bir şekilde almış insanım:) gerçekten başarı çünkü. Akşam 19.58 de sisteme giriş yap sayfanı yenileme endokrine gel yanında randevu al diyo oraya bas saati gelmedi der uyari verir ozaman geri tusuna bas.tekrar randevu al de.kaydet kısmına gelen kadar sürekli bunu yap.sistemi yenilersen atıyor...sana kim söyledi dahiliye sevk istiyor diye
Hayır akşam 8 de başlıyor yanlış söylemişler ondan randevu alamamisindir. Ben ege hanıma gidiyorum ordan çok memnunum .direk gidip kendi hemsiresinle muatap oluyorz tahlil yaptırdinmi hiç olmazsa para vermiyoruz özel e can dayanmiyor.Forumlarda okumuştum.. ben yine de bir deniyeyim dedim,ege de internetten randevu 18:00 de başlıyor diyo sayfasında, saat tam18:00 de girdim sisteme ama endokrin bolumu randevu kabul etmiyor yazıyordu.. o zaman birde senin tarif ettiğin gibi deniyeyim.. egede polilinikteki özellikle hemşirelerin genel tavırları o yüzünden özele hocaya gideyim diyordum ama Ege'de özel bakan Gökhan Özgen hocadan başka birini bulamadım,oda yeni hasta almiyormus,bebek tedavisinde Ege'de olacagimdann başka hastaneye gitmek istemedim..teşekkür ederim cevap için..
Evet haklısın, en son sağlık ocağında yaptırabilecek in tahlile 400 TL verdikten sonra bende kesin karar verdim..hadi hayırlısı bakalım..teşekkürler her şey için..Hayır akşam 8 de başlıyor yanlış söylemişler ondan randevu alamamisindir. Ben ege hanıma gidiyorum ordan çok memnunum .direk gidip kendi hemsiresinle muatap oluyorz tahlil yaptırdinmi hiç olmazsa para vermiyoruz özel e can dayanmiyor.
Merhaba. Endokrin Randevusu internet den veriliyor. Bende bugün gittim aksam saat 18 00 ile 24 00 arası alabiliyorsunu . Bugün tahlillerim oldu sonuçlarıni öğleden sonra mı gösteriyoruz dedim. Randevu alın öyle dediler. Meğer sonuç içinde randevu alınıyormuş bilginiz olsun. Ben şehir dışından geliyorum diye rica minnet baktirdim sonuçlarıma doktor çok iyiydi saolsun. Ama siz sakin sonuç Randevusu da almadan gitmeyin çünkü mutlaka tahlil yapıyorlar. Birde cuma günleri konsey mi ne varmış muayene yok o gün zaten internete randevu için girdiğinizde ekranda yazarCevap içi. Teşekkür ederim arkadaşlar.. birde siz endokrine gitmeyi nasıl başardın..basardiniz diyorum çünkü ben bir türlü gidemedim.. netten endokrine randevu vermiyor, illaki dahiliye sevk edecekmis diyorlar.. ben dahiliye de tiroitime çare aramaktan bıktım..ilk gidisiniz nasıl oldu..teşekkürler tekrar..
Çok teşekkürler, sağolsun buradaki arkadaşlar olmasa günlerce uğraşıcaktim.. tarif edildiği gibi deneyeceğim..öğrendiğim çok iyi oldu.. birde bu kontrol randevusu ile aynı anda normal randevusu alabiliyor muyuz..Merhaba. Endokrin Randevusu internet den veriliyor. Bende bugün gittim aksam saat 18 00 ile 24 00 arası alabiliyorsunu . Bugün tahlillerim oldu sonuçlarıni öğleden sonra mı gösteriyoruz dedim. Randevu alın öyle dediler. Meğer sonuç içinde randevu alınıyormuş bilginiz olsun. Ben şehir dışından geliyorum diye rica minnet baktirdim sonuçlarıma doktor çok iyiydi saolsun. Ama siz sakin sonuç Randevusu da almadan gitmeyin çünkü mutlaka tahlil yapıyorlar. Birde cuma günleri konsey mi ne varmış muayene yok o gün zaten internete randevu için girdiğinizde ekranda yazar
Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?