- Konu Sahibi deniz_deniz_35
- #3.881
Tamam canım sağolasın2 hafta sonra da 970 çıkmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım sağolasın2 hafta sonra da 970 çıkmış
peki ücreti nasıl, ve ilgileniyor mu yoksa asistanları falan mı bakıyor. kendi merkezleri var ya tavmergan diye, eşim hastanede niye baksınlar sana diyor, merkeze gelmeni isterler, ilgilenmezler diyor.Ege hanım ve Erol bey var canım. Ben ege hanımın hastasıyım. Ama bir an önce ara çünkü ben çok beklemiştim onlardan randevu almak için
Kendileri bakıyor tabi. Evet kendi merkezleri de var. 165 tl muayene ücreti bendim ben. Tüp bebek içinde 1500 tl ödedim ege hanım için ama benim raporum vardı. Rapor olmayanlarda 5bin sanırım. Her türlü işleme kendisi giriyor merak etme.peki ücreti nasıl, ve ilgileniyor mu yoksa asistanları falan mı bakıyor. kendi merkezleri var ya tavmergan diye, eşim hastanede niye baksınlar sana diyor, merkeze gelmeni isterler, ilgilenmezler diyor.
iyimiş. aradım taa mayısa boş yer var dediler. kendi sekreterini aradım tam bilgi almak için, ulaşamadım. dün de adet oldum zaten bugün yine 9 eylüle gittim, yarın başlıyorum iğnelere. benim de rapor var, 2 hakkım kaldı.Kendileri bakıyor tabi. Evet kendi merkezleri de var. 165 tl muayene ücreti bendim ben. Tüp bebek içinde 1500 tl ödedim ege hanım için ama benim raporum vardı. Rapor olmayanlarda 5bin sanırım. Her türlü işleme kendisi giriyor merak etme.
Hayırlısı olsun. Evet çok zor randevu almak.sen yine de mayısa randevu alsaydın. Gitmezsen bile iptal ettirirdin. Dokuz eylülde özel bir doktora mı gidiyorsun!iyimiş. aradım taa mayısa boş yer var dediler. kendi sekreterini aradım tam bilgi almak için, ulaşamadım. dün de adet oldum zaten bugün yine 9 eylüle gittim, yarın başlıyorum iğnelere. benim de rapor var, 2 hakkım kaldı.
evet orda da dç. dr. Emre bey var ona gidiyorum, ona da muayene parası 120,00 tl veriyoruz, geçen seferki tedavi ilaçlarla falan 2.500,00 tl civarında tuttu. buranın parası egeden daha mı fazla acaba ??Hayırlısı olsun. Evet çok zor randevu almak.sen yine de mayısa randevu alsaydın. Gitmezsen bile iptal ettirirdin. Dokuz eylülde özel bir doktora mı gidiyorsun!
Benimde ilaçlarla birlikte 2bin tuttu. 3.tüp bebkde ege de genetiğe gönderiyorlar neden olmuyor diye pıhtılaşmaya bakıyorlar mı tam hatırlamıyorum ama olabilir. Psikoloji testini burda yapmıyorlar ama gerekli bence.evet orda da dç. dr. Emre bey var ona gidiyorum, ona da muayene parası 120,00 tl veriyoruz, geçen seferki tedavi ilaçlarla falan 2.500,00 tl civarında tuttu. buranın parası egeden daha mı fazla acaba ??
bi de bu sefer de tutmazsa 3. de tüm tetkikler yeniden yapılacak, başka işlemler uygulanacak dedi, başka yerde yaptırsam 3. olduğu için normal mi yaparlar yoksa farklı mı olur acaba, 3. de giderim diyordum egeye ama, kafam karıştı. bir de bu sefer psikoloji testi yaptılar, her işlemde yapacağız dediler, kontrolde, yumurta toplanırken, transfer olurken falan filan... ve ilaç dozunu 300 ml yaptılar geçen sefer 175 ml di sanki, unutuyorum yaaa
bu yoktu yeni yapmaya başladılar heralde, geçen sefer yapılmadı çünkü, hem sözlü yaptılar hem tükürük örneği aldılar onda bişeye bakıyorlarmış. senin bu ilk mi ve sonucu belli oldu mu ??Benimde ilaçlarla birlikte 2bin tuttu. 3.tüp bebkde ege de genetiğe gönderiyorlar neden olmuyor diye pıhtılaşmaya bakıyorlar mı tam hatırlamıyorum ama olabilir. Psikoloji testini burda yapmıyorlar ama gerekli bence.
İlk. Daha sonucu belli olmadıbu yoktu yeni yapmaya başladılar heralde, geçen sefer yapılmadı çünkü, hem sözlü yaptılar hem tükürük örneği aldılar onda bişeye bakıyorlarmış. senin bu ilk mi ve sonucu belli oldu mu ??
Bakarsın seninki kısa sürer inşallahÇok teşekkürler.cok uzun sürmüş ama yaa
Evt onunla görüşeceksinizNazan hanımdan randevu aldım Nisa’na verdiler onunla görüşme olacak sadece değil mi asistan falan değil
2 litre falan içiyordum canımArkadaşlar transferden sonra günde kaç lt su içtiniz? Ben de sıvı birikmesi olmuş.sabis35