- Konu Sahibi deniz_deniz_35
- #4.081
Aşılama yapılır önce den öyleyse.Yok Hayır ilk defa deniycez insallh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşılama yapılır önce den öyleyse.Yok Hayır ilk defa deniycez insallh
Asla diye bişey yok Rabbim nasip ettikten sonra herşey olur. Bu zor süreçte birde öyle hekimler umudumuzu kırıyor maalesef. Hepimiz için hayırlısı inşallah.bende ilk defa gidicem ege üniversitesine geçen ay tepeciğe gittim doktor tüm ümidimi yıktı asla hamile kalamazsın dedi ,egeye gidip olumlu sonuç alanların yorumlarını okudukça azda olsa umut oldu
Ben sağlık ocağından aldım diye hatırlıyorumDahiliye onay yazısını en kolay nerden aldınız arkadaşlar
Bence iyiler ben tavsiye ederimBen egede 2 aşılama yaptırdım negatif. Sonra özelde 1 tüp bebek yaptırdım yine negatif. İkinci tüpü egede mi yapsam bilememiyorum Tüp bebek konusunda iyiler mi acaba
Süreç nasıl. Hemen ilerler mi?Bence iyiler ben tavsiye ederim
Eğer kist gibi bir şey yoksa ya da sende eşinde tedavi edilecwk bir şey yoksa iğnelere başlanıp 2 hafta sürüyor ardından transfer. Sabah gidiyorsun öğlene kadar tüm işlerin bitiyor. Kansırası falan beklemiyorsun. Tıkır tıkır işliyor.Süreç nasıl. Hemen ilerler mi?
Aile hekimim vermiyor o sorumluluğu almam diyor. Ege den almak için bugün gittim bi sürü tahlil istediler hatta on beş gün sonra çıkacak tahlil bile istedi Sonuçlar çıkmadan da onay yazısını imzalamıyorBen sağlık ocağından aldım diye hatırlıyorum
Başka bir devlet hastanesinden daha çabuk alırsın. Ege uzun sürmez mi?Aile hekimim vermiyor o sorumluluğu almam diyor. Ege den almak için bugün gittim bi sürü tahlil istediler hatta on beş gün sonra çıkacak tahlil bile istedi Sonuçlar çıkmadan da onay yazısını imzalamıyor![]()
Ben devlet hastanesini dahiliyeden aldım 2 kere 2 farklı doktordan. Biri bi kaç basit tahlil istedi, diğeri biraz daha detaylı inceledi kardiyoloğa falan sevk etti ama 1 günde halloldu oda.Aile hekimim vermiyor o sorumluluğu almam diyor. Ege den almak için bugün gittim bi sürü tahlil istediler hatta on beş gün sonra çıkacak tahlil bile istedi Sonuçlar çıkmadan da onay yazısını imzalamıyor![]()
Aldım bende bu hafta içinde Yeşilyurt tan.Tahlil istedi sonra imzaladı.Ben devlet hastanesini dahiliyeden aldım 2 kere 2 farklı doktordan. Biri bi kaç basit tahlil istedi, diğeri biraz daha detaylı inceledi kardiyoloğa falan sevk etti ama 1 günde halloldu oda.
Saglik ocagi aile hekimine rica edin veriyorlarDahiliye onay yazısını en kolay nerden aldınız arkadaşlar
Benim aile hekimim rica da etsem ne desem de vermedi ben o sorumluluğu almam dedi Eğitim araştırmadan aldım bende.Saglik ocagi aile hekimine rica edin veriyorlar
O zaman iyiymiş. Eşimin değerleri çok iyi. Bende de kist filan yok. Yumurtalarım kalitesiz. Problemimiz bu olarak görünüyor. Zaten orda dosyam da var. Adet olunca arasam hemen çağırırlar sanırımEğer kist gibi bir şey yoksa ya da sende eşinde tedavi edilecwk bir şey yoksa iğnelere başlanıp 2 hafta sürüyor ardından transfer. Sabah gidiyorsun öğlene kadar tüm işlerin bitiyor. Kansırası falan beklemiyorsun. Tıkır tıkır işliyor.
Evet çağırıyorlar diye biliyorum. Ama dosyadaki evrakların eskiyse yenilemeni isterler. Tekrar tahlil dahiliyeden yazı falan isterler. Sen öncesinde ara bence.O zaman iyiymiş. Eşimin değerleri çok iyi. Bende de kist filan yok. Yumurtalarım kalitesiz. Problemimiz bu olarak görünüyor. Zaten orda dosyam da var. Adet olunca arasam hemen çağırırlar sanırım
Benimde kalite problemim var,hayit iciyorum,ari sutu ,6 tup tedavimde de kalite kotuyduO zaman iyiymiş. Eşimin değerleri çok iyi. Bende de kist filan yok. Yumurtalarım kalitesiz. Problemimiz bu olarak görünüyor. Zaten orda dosyam da var. Adet olunca arasam hemen çağırırlar sanırım
Bana bir doktor art med adında bir vitamin önerdi. Sipariş ettim bugün başlayacağım İnşallah. 3 ay da bunu denicem bakalım hayırlısı artık. Embriyonuz oluyor mu?Benimde kalite problemim var,hayit iciyorum,ari sutu ,6 tup tedavimde de kalite kotuydu