Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

bende ilk defa gidicem ege üniversitesine geçen ay tepeciğe gittim doktor tüm ümidimi yıktı asla hamile kalamazsın dedi ,egeye gidip olumlu sonuç alanların yorumlarını okudukça azda olsa umut oldu
Asla diye bişey yok Rabbim nasip ettikten sonra herşey olur. Bu zor süreçte birde öyle hekimler umudumuzu kırıyor maalesef. Hepimiz için hayırlısı inşallah.

Dahiliye onay yazısını en kolay nerden aldınız arkadaşlar

Ben egede 2 aşılama yaptırdım negatif. Sonra özelde 1 tüp bebek yaptırdım yine negatif. İkinci tüpü egede mi yapsam bilememiyorum Tüp bebek konusunda iyiler mi acaba

Süreç nasıl. Hemen ilerler mi?
Eğer kist gibi bir şey yoksa ya da sende eşinde tedavi edilecwk bir şey yoksa iğnelere başlanıp 2 hafta sürüyor ardından transfer. Sabah gidiyorsun öğlene kadar tüm işlerin bitiyor. Kansırası falan beklemiyorsun. Tıkır tıkır işliyor.

Ben sağlık ocağından aldım diye hatırlıyorum
Aile hekimim vermiyor o sorumluluğu almam diyor. Ege den almak için bugün gittim bi sürü tahlil istediler hatta on beş gün sonra çıkacak tahlil bile istedi Sonuçlar çıkmadan da onay yazısını imzalamıyor:işsiz:

Aile hekimim vermiyor o sorumluluğu almam diyor. Ege den almak için bugün gittim bi sürü tahlil istediler hatta on beş gün sonra çıkacak tahlil bile istedi Sonuçlar çıkmadan da onay yazısını imzalamıyor:işsiz:
Başka bir devlet hastanesinden daha çabuk alırsın. Ege uzun sürmez mi?

Ben devlet hastanesini dahiliyeden aldım 2 kere 2 farklı doktordan. Biri bi kaç basit tahlil istedi, diğeri biraz daha detaylı inceledi kardiyoloğa falan sevk etti ama 1 günde halloldu oda.

Ben devlet hastanesini dahiliyeden aldım 2 kere 2 farklı doktordan. Biri bi kaç basit tahlil istedi, diğeri biraz daha detaylı inceledi kardiyoloğa falan sevk etti ama 1 günde halloldu oda.
Aldım bende bu hafta içinde Yeşilyurt tan.Tahlil istedi sonra imzaladı.

Ben egede yaptirmadim ama akrabam ve bi arkadasim orda yaptirdi akrabamin ikinci denemesinde dondurulmusuyla gebelik oldu arkadasimin da ilkinde :) ve cogu kisinin de tavsiye ettigi bir yer.. Allah en yakin zamanda bizlere de tattirsin..

Eğer kist gibi bir şey yoksa ya da sende eşinde tedavi edilecwk bir şey yoksa iğnelere başlanıp 2 hafta sürüyor ardından transfer. Sabah gidiyorsun öğlene kadar tüm işlerin bitiyor. Kansırası falan beklemiyorsun. Tıkır tıkır işliyor.
O zaman iyiymiş. Eşimin değerleri çok iyi. Bende de kist filan yok. Yumurtalarım kalitesiz. Problemimiz bu olarak görünüyor. Zaten orda dosyam da var. Adet olunca arasam hemen çağırırlar sanırım

O zaman iyiymiş. Eşimin değerleri çok iyi. Bende de kist filan yok. Yumurtalarım kalitesiz. Problemimiz bu olarak görünüyor. Zaten orda dosyam da var. Adet olunca arasam hemen çağırırlar sanırım
Evet çağırıyorlar diye biliyorum. Ama dosyadaki evrakların eskiyse yenilemeni isterler. Tekrar tahlil dahiliyeden yazı falan isterler. Sen öncesinde ara bence.

Benimde kalite problemim var,hayit iciyorum,ari sutu ,6 tup tedavimde de kalite kotuydu

Benimde kalite problemim var,hayit iciyorum,ari sutu ,6 tup tedavimde de kalite kotuydu
Bana bir doktor art med adında bir vitamin önerdi. Sipariş ettim bugün başlayacağım İnşallah. 3 ay da bunu denicem bakalım hayırlısı artık. Embriyonuz oluyor mu?

Back
X