- Konu Sahibi deniz_deniz_35
Tolunaycım bugün aradılar.ben bir karar bekliyorken kan testlerinin bir kısmının ege ünv. de yapılmasını istemiş doktorlar.Gelip kan verin dediler.Nasıl moralim bozuldu. Baştan dışarıda yaptırabilirsin demişlerdi şimdi kabul etmemişler. Mecbur gidip yaptıracam. Ama bu vakit kaybı moralimi çok bozuyor(( ama yinede hayırlısı olsun. Demek büyük gün 2 ocak. Günler geçmek bilmez şimdi.Ama inşallah Allah gönlüne göre verir.Merakla bekliyorum bende.
canım dışarıda yaptırdığın ve hastanenin tölerans göstereceği üç tahlil var onlar da fsh lh e2.çünki bunları adet kanamasının 3. günü istiyorlar ben bunları dışarda yaptırmıştım diğerlerini ege de .zaten bir kerede çıktı diğerleri (rubella hcv hepatit vs olanlar yani) sen hangileri dışarda yaptırdın da kabul etmediler ??? eğer regl 3. günü yapılması gerekenleri yaptırdıysan diğerleri bir kerede eşinle beraber egede çıkart iki gün sonra veriyorlar galiba sonuçları zaten verir vermez evrakların tamamsa çok uzun sürmüyor inan bunlar vakit kaybı değil canım.benim yaşadıklarımı sana anlatsam aaaah ah!!! 200 tl muayene ücreti verip en geç bir ay sonraya ameliyat günü almak varken 6 ay bekledim 6 ay!!! hiç moralini bozma yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin bundan sonrası su gibi akar merak etme canım sabııırrrr