Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

arkadaşlar inşallah bizlerde tedavilerimizde pozitif sonuç alırız,böyle güzel sonuçlar duyunca inanın kırılan ümitlerim yeniden canlanıyor ,dua ederken benim gibi isteyen herkeze ve banada anne olmayı sağlıklı bebeklerimizin olsun diliyorum,bizler kader arkadaşlarıyız......

ahhh cnm benim hiçç bu kadar düşünüp strese girmeni gerektireck bişey yok gerçekten. hele bi adetin olsun tedaviye başla o zaman göreceksin herşey o kadar hızlı ve kolay ilerliyorki bi bakmışsın transfer günün gelmiş bile. yumurta toplamada eğer istersen anestezi veriyorlar tabi ama bence hiç gerek yok. orada senin durumunda olan başka arkadaşlarda olacaktır zaten herkes birbirine moral verip destek oluyor. yanında sadece eşinin olması yeterli ziyaret saatinde eşin yada yakının girebiliyor yanına.

Sağol akadaşım destek oldugun için pazartesiden itibaren iğnelerimi vurulmaya başladım. rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.zeynomdido arkadaşımızda moral oldu bizlere son dönemde burada ege için olumsuz rahatsız edici şeyler yazıldı ister istemez etkileniyorsun. herşey Rabbimin elinde ama bu dönemde çok etkileniyorsun herşeyden hakkımızda hayırlısını versin rabbim tüm bu yolda uğraşanlara ve durumu olmayıp uğraşamayanlara hayırlı evlatlar yardım etsin inş ...

Sağol akadaşım destek oldugun için pazartesiden itibaren iğnelerimi vurulmaya başladım. rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.zeynomdido arkadaşımızda moral oldu bizlere son dönemde burada ege için olumsuz rahatsız edici şeyler yazıldı ister istemez etkileniyorsun. herşey Rabbimin elinde ama bu dönemde çok etkileniyorsun herşeyden hakkımızda hayırlısını versin rabbim tüm bu yolda uğraşanlara ve durumu olmayıp uğraşamayanlara hayırlı evlatlar yardım etsin inş ...

hadi bakalım inşallah herşey dilediğince olur. bende transferimin 6. günündeyim inşallah bende zeynomdido gibi sizlere umut olabilirim. seninde söylediğin gibi herşey rabbimin elinde.

çok sevindim arkadaşım,ne mutlu sana ,sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah,:nazar::nazar::nazar:
sizde sorun neydi nasıl bir tedavi uyguladılar,yumurtaların toplanırken anastezi verdilermi,transfer günü neler yaşadın kusura bakma çok sordum ama bizim için sizler umut oluyorsunuz........:26:
Arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim. Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin. Bizi en iyi biz anlarız. Canım niye kusura bakayım. Bu siteye girme amacım her gün yeni bir umut yakalayabilirmiyim sizlerin tecrübelerinden faydalanabilirmiyim diyeydi. Bende tecrübelerimi elbette paylaşmak isterim. Benim sorunum Hipogonodotropik hiponogonadizm idi. Yani hipofiz bezi LH ve FSH hormonu üretmiyor buda yumurtlamaya engel oluyor. Ben ilaçla adet görüyorum. Evliliğimi hep bu nedenlerle erteledim. Tedaviyede tabi geç başladım. Şu an yaşım 35. neyse anestesi ile yumurtalarım toplandı. gayet rahattım. Hatta anesteziden sonra gülüyordum. Ne olduysa artık bilemiyorum. 2 gün sonra transferim oldu. Transferde çok rahat geçti. 2 embriyo yerleştirdiler. Serviste yer olmadığı için ameliyathanenin önünde 2 saat boyunca yattım. ilk 1 saat tuvalete gittim. İçime dert oldu tabi.Yanlış yaptım diye ama dayanamadım. Çünkü sıkışık giriyoruz o yüzden. 2 saat sonra çıktım hastaneden otobüze binip Aydına geldim. Sonra ilk hafta yani 10.güne kadar evdeydim. sonra çalışmaya başladım tabi. Ama evde de çok yatmıyordum. arada bir kalkıyordum. hatta doğru dürüst yatmadım. Ev işimi pek yapmatım. Sağolsun annem kardeşlerim yardımcı oldular. yumurta toplamadan itibaren ananas yedim. beslenmeme her zaman dikkat ediyordum zaten. Belkide bu ananas mucize oldu bilemiyorum.Yani sonuçtan hiç umutlu değildim. Çünkü tam anlamıyla tüp bebek yaptıran diğer insanlar gibi yatmamıştım. Ama mucize gerçekleşti. Hamile olduğum haberimi alınca sevincimden ağladım. Doktorun dediklerini bile tam anlayamadım desem yeridir. çok şaşırmıştım çünkü...Allah isteyen herkese nasip etsin. Bende umarım sonuna kadar sağlıkla hamileliğime devam ederim.

zeynomdido cnm benim bende hergün bakıyordum buraya ne zaman yazıcaksın diye. çok mutlu oldum cnm, allahım inşallah kucağına aldığın günleride gösterir. biliyormusun senin sonuç aldığın gün benimde transferim oldu. demek orda sonuç bekleyenlerden biride sendin kesin görmüşümdür seni çünki dikkatli dikkatli bakmıştım sonuç bekleyenlere hatta bazılarınada kulak misafiri olmuştum:1:

Canım ya bende ilk başta yazamadım. bilgisayar sıkıntım vardı. Sağolasın çok teşekkür ederim. Senin nasıl geçiyor ne zaman sonuç günün. O gün mutlaka beni görmüşsündür. Ağlamıştım sevinçten ve oradan çıkınca eşimi telefonla aramıştım ağlayarak güzel haberi onada söylemiştim. kesin görmüşsündür beni. İnşallah sende güzel haberler alırsın. Sende bu mutluluğu yaşarsın canım.Hani egenin başarı oranı düşmüştü diyorlardı ya ben onu okuyunca üzülmüştüm hatta hiç de öyle değilmiş. öpüyorum hayırlı haberler alırsın inşallah....

Arkadaşlar uzun zamandır yazamadım sizlere. Evde bilgisayar bozuktu. Ben en son yumurta toplanacağını yazmıştım sanırım. 1 Şubatta yumurtalar toplandı. 3 şubatta transfer oldu. 16 Şubatta sonuç alma günü idi. Ve mutlu son ilk tüp denememde HAMİLEYİMMMMM.... Çok mutluyum. hiç tahmin etmemiştim ilk denemede olumlu sonuç alacağımı. Oysa bebeğim benimleymiş, en kısa zamanda Rabbim sizlerede nasip etsin. Ayrıca o gün egede sonu ç alan 7 kişiden sadece birisi negatifti. Diğer herkes bende dahil pozitif sonuç aldık..hepinizi öpüyorum....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Çok merak ediyordum sonucunu.Ara ara açtım baktım hep.Benimde seninle aynı gün aşılamam yapılmıştı.Malesef negatif:( Aynı gün seninde transferin olduğunu biliyordum.Çookkk sevindim senin adına.Allah tamamına erdirsin inşallah.Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın.Bize de dua etmeyi unutma:)) Tekrar tebrik ederim...

Canım ya bende ilk başta yazamadım. bilgisayar sıkıntım vardı. Sağolasın çok teşekkür ederim. Senin nasıl geçiyor ne zaman sonuç günün. O gün mutlaka beni görmüşsündür. Ağlamıştım sevinçten ve oradan çıkınca eşimi telefonla aramıştım ağlayarak güzel haberi onada söylemiştim. kesin görmüşsündür beni. İnşallah sende güzel haberler alırsın. Sende bu mutluluğu yaşarsın canım.Hani egenin başarı oranı düşmüştü diyorlardı ya ben onu okuyunca üzülmüştüm hatta hiç de öyle değilmiş. öpüyorum hayırlı haberler alırsın inşallah....

cnm benim yaa sende çok saol. benim yorucu geçiyor sen yinede dinlenmişsin iş falan yapmamışsın. ben malesef hiç dinlenemedim hafta içi hergün 15 öğretmene evimde yemek yapıyorum sonrada okula götürüyorum tencereleri falan ben taşıyorum. kimseye söylemediğimiz için kimseden yardımda alamıyorum, artık rabbime emanetiz.
29 şubat test tarihim. sonucum her ne olursa olsun bence ege üniversitesi izmirde başarı oranı en yüksek hastane.
bu arada keseyi ne zaman göreceksin:16:

cnm benim yaa sende çok saol. benim yorucu geçiyor sen yinede dinlenmişsin iş falan yapmamışsın. ben malesef hiç dinlenemedim hafta içi hergün 15 öğretmene evimde yemek yapıyorum sonrada okula götürüyorum tencereleri falan ben taşıyorum. kimseye söylemediğimiz için kimseden yardımda alamıyorum, artık rabbime emanetiz.
29 şubat test tarihim. sonucum her ne olursa olsun bence ege üniversitesi izmirde başarı oranı en yüksek hastane.
bu arada keseyi ne zaman göreceksin:16:

Canım ya keşke biraz dinlenebilsen. Ama bende evdeydim sanki sürekli yattımmı. Rabbim verecek oldumu veriyor. Önemli olan stressiz sakin olmak bence. Ben ona bağlıyorum. Dün hastanedeydik ve Keseyi gördüm çok şükür. İnşallah kalp atışlarını duymakta nasip olur. Hayırlısı inşallah. İnşallah sende güzel sonuçlar alırsın ve bizimle paylaşırsın. Hepiniz için dua ediyorum. Allah herşeyi gönlünüze göre versin. Rabbim tedavi yolunda harcaığımız emekleri boşa çıkarmasın. Hepinizi öpüyorum.Rabbim herkesin yardımcısı olsun...

Çok merak ediyordum sonucunu.Ara ara açtım baktım hep.Benimde seninle aynı gün aşılamam yapılmıştı.Malesef negatif:( Aynı gün seninde transferin olduğunu biliyordum.Çookkk sevindim senin adına.Allah tamamına erdirsin inşallah.Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın.Bize de dua etmeyi unutma:)) Tekrar tebrik ederim...

Çok teşekkür ederim canım. Sende hiç canını sıkmı. Benimde aşılamalar negatifti. Bu seferde ilk tüp olmaz diye düşünmüştüm. Ama öyle olmadı çok şükür. İnşallah en yakın zamanda sizlerde güzel haber alırsınısz. Hepiniz için çok dua ediyorum. emin olun. Çünkü bizi en çok bizler anlarız. Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın...Öpüyorum....

Herkese Merhaba,
Aranıza tavsiye üzerine katıldım.6 ay önce İzmir Tire'ye taşındık.39 yaşındayım.15 yıllık endo hastasıyım.2008 yılında Ankara da bir tüp bebek denedik ve ikiz gebeliğim oldu ama maalesef 26. haftasında kaybettik kızımı ve oğlumu :( Korkularımı attım ve yeniden denemek istiyoruz.İzmir i çok iyi bilmiyorum ama Ege Üniversitesi olarak düşünüyoruz.Yakın zamanda burada başlayacak olanlar veya yaptıranlar var mı?

canım senin yaşın takip ettiğim kadarıyla 28 ve sana ege de çift embriyo koymuşlar benimde tüplerimim biri tıkalı ilk denemem ege de negatif.sana çift embriyoyu nasın koydular yani 35 olman gerekiyor normalde ben o kadar yalvardım olmaz dediler ???

canım çok tebrik ediyorum seni inşallah allah bize de nasip eder :)))

canım senin yaşın takip ettiğim kadarıyla 28 ve sana ege de çift embriyo koymuşlar benimde tüplerimim biri tıkalı ilk denemem ege de negatif.sana çift embriyoyu nasın koydular yani 35 olman gerekiyor normalde ben o kadar yalvardım olmaz dediler ???

çok teşekkür ederim cnm. inşallah rabim sana ve bütün isteyenlere tez zamanda nasip etsin.

cnm eğer ilk 2 de tutmazsa 3.de yaşın bir önemi kalmıyo yine 2 adet koyuyorlar. yaşın 35 altı ise ve daha 1. yada 2. denemen ise o zaman tek embriyo koyuyorlar.
aslında ben de 2 tane tansfer edileceğini tam transfer zamanı öğrendim. benim bir kere transferim oldu dış gebelik ile sonuçlandı, 2. de dondurulmuşlarla başladım oda transfer günü arayıp sağlıklı çözülmediğini söylemişler ve transferim iptal olmuştu. ben 2.de transsferim olmadığı için sayılmaz diye düşünmüştüm ama meğerse onuda sayıyolarmış yani bu 3. denemem oluyormuş
son anda embriyolog söylemişti bana ve çok süpriz olmuştu. öyle yani.

çok teşekkür ederim cnm. inşallah rabim sana ve bütün isteyenlere tez zamanda nasip etsin.

cnm eğer ilk 2 de tutmazsa 3.de yaşın bir önemi kalmıyo yine 2 adet koyuyorlar. yaşın 35 altı ise ve daha 1. yada 2. denemen ise o zaman tek embriyo koyuyorlar.
aslında ben de 2 tane tansfer edileceğini tam transfer zamanı öğrendim. benim bir kere transferim oldu dış gebelik ile sonuçlandı, 2. de dondurulmuşlarla başladım oda transfer günü arayıp sağlıklı çözülmediğini söylemişler ve transferim iptal olmuştu. ben 2.de transsferim olmadığı için sayılmaz diye düşünmüştüm ama meğerse onuda sayıyolarmış yani bu 3. denemem oluyormuş
son anda embriyolog söylemişti bana ve çok süpriz olmuştu. öyle yani.

o embriyoloğu gözlerinden öpmek lazım,benimde aynı senin gibi oldu ilk transferim tutmamıştı 2. de embriyo gelişmediği için transfer yapılamadı aslında bu ikinci transferim olacaktı son ana gelinceye kadar doktorlar hemşireler kime sorduysam hep tek konulacak demişti,ama son anda embriyolog bu üçüncü sayılır 2 tane koyacağım dedi ve çok şükürki belkide bu sayede tutundu bebişim.ALLAH binkere razı olsun ne muradı varsa versin inşallah...
senin içinde çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin.inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız...:nazar::nazar::emir_bebek:

o embriyoloğu gözlerinden öpmek lazım,benimde aynı senin gibi oldu ilk transferim tutmamıştı 2. de embriyo gelişmediği için transfer yapılamadı aslında bu ikinci transferim olacaktı son ana gelinceye kadar doktorlar hemşireler kime sorduysam hep tek konulacak demişti,ama son anda embriyolog bu üçüncü sayılır 2 tane koyacağım dedi ve çok şükürki belkide bu sayede tutundu bebişim.ALLAH binkere razı olsun ne muradı varsa versin inşallah...
senin içinde çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin.inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız...:nazar::nazar::emir_bebek:

ciddimisin demek seninde aynısı oldu. katılıyorum kesinlikle allah ne muradı varsa versin.
çok saol cnm aminn inşallah.

kızlarr 13. gün değerim 625 yani kan sonucuna göre hamileyim.
rabbim sizlerede nasip eder inşallah.

Çok çok çok sevindim elvanelvan.İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi.(İçimden ikiz geçti :)) Seni sevindiren Rabbim beni ve bekleyen herkesi de sevindirir inşallah. Ege ünv. böyle güzel haberler duymak biraz da olsa ümidimi arttırıyor.

Çok çok çok sevindim elvanelvan.İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi.(İçimden ikiz geçti :)) Seni sevindiren Rabbim beni ve bekleyen herkesi de sevindirir inşallah. Ege ünv. böyle güzel haberler duymak biraz da olsa ümidimi arttırıyor.

saol hesita. amin inşallah cnm. bizimde ikiz geçiyor ama hayırlısı bakalım.
amin cnm rabbim hiç kimseyi evlat hasretiyle sınamasın isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.bana ve bütün hamilelere de sağlıklı hamilelik ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
şimdi eğer tekrar denerseniz aşılamamı yoksa tüp mü deneyeceksiniz. biz sonuç bekleyen 3 kişi idik 2miz pozitif aldık diğer arkadaşın sonucunu bekleyemedim.

Hamile kalan tüm arkadaslarımızı tebrik ediyorum:) darısı basımıza :) benimde birçok negatif tup bebek denemem var . Şimdi Ege üniversitesine başvurup orada deneme yapmak istiyorum.nasil randevemalacagim konusunda yardımcı olabilirmisiniz .gitmeden tel ile randevunumarasivarmi? Sıra çok geçmi geliyor?

Hamile kalan tüm arkadaslarımızı tebrik ediyorum:) darısı basımıza :) benimde birçok negatif tup bebek denemem var . Şimdi Ege üniversitesine başvurup orada deneme yapmak istiyorum.nasil randevemalacagim konusunda yardımcı olabilirmisiniz .gitmeden tel ile randevunumarasivarmi? Sıra çok geçmi geliyor?

Öncelikle inşallah yeni tedavin hayırlı olur. Ben ege üni.den telefonla randevu almıştım.Geçen yıl ekim ayında.Aradığım tarihten 2 hafta sonrasına randevu vermişlerdi.Telefonda getirmem gereken belgeleride söylediler.Gayet ilgililer.Telefon numarasını internetten bulmuştum.

Son düzenleme:
Back
X