Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

hestia bozma moralini ,evet çok doğru bir gün bile bizim için çok değerli bu nasip işi kiminin su gibi akıyır sorun çıkmıyor ,ben kasımdan beri uğraşıyorum ,ya sabır diyorum ,bun dada var bir hayır diyelim,paralı yaptırma bekle bence ...

Şimdi hastaneden geldim ve tedaviye başladık. Hemşire raporu çıkartacaklarını söyledi çok mutlu oldum.Zaten ilaç raporu sonradan çıkıyor bu raporda o zaman lazım olacakmış çok sevindim.İğnelerimi aldım.Bugün başlayacağım yapmaya.Pazartesi kontrol var.İnşallah herşey yolunda gider.

Şimdi hastaneden geliyorum.Hemşire raporu çıkartırız dedi.Bizde başladık tedaviye.İğnelerimi aldım bugün yapacağım ilkini.Çook heyecanlıyım.İçim kıpır kıpır.İnşallah herşey yolunda gider.pazartesi kontrolüm var.

Şimdi hastaneden geliyorum.Hemşire raporu çıkartırız dedi.Bizde başladık tedaviye.İğnelerimi aldım bugün yapacağım ilkini.Çook heyecanlıyım.İçim kıpır kıpır.İnşallah herşey yolunda gider.pazartesi kontrolüm var.

Canım benim çok sevindim adına.sakın hiç bir zaman ümidini kaybetme. benimde adetim pazar günü geldi. dün egedeydim. iğnelerimi aldım.ve akşam 5 te dün ilk iğnemi oldum.banada aynı senin gibi pazartesi kontrol dediler. hestia umarım hep güzel haberlerle döneriz hastaneden.raporuda transferden sonra çıkartıyormuşsun canım bilgin olsun ben dün öğrendim sırada beklerken :))

Canım benim çok sevindim adına.sakın hiç bir zaman ümidini kaybetme. benimde adetim pazar günü geldi. dün egedeydim. iğnelerimi aldım.ve akşam 5 te dün ilk iğnemi oldum.banada aynı senin gibi pazartesi kontrol dediler. hestia umarım hep güzel haberlerle döneriz hastaneden.raporuda transferden sonra çıkartıyormuşsun canım bilgin olsun ben dün öğrendim sırada beklerken :))

Dün bende oradaydım.Belki karşılaşmışızdır.Ama çok kalabalıktı.Ben rapor çıkmadı dedikleri için döndüm ama bugün tekrar gidip rica ettim.Benimde aslında adetim pazar geldi.dün başlayamadığımdan 3. gün başladık artık kısmet.Pazartesi karşılaşırız belki.Bana puregon verdiler 225 ünite yapıcam.sana ne verdiler?İnşallah ikimizde pozitifi görürüz...

Dün bende oradaydım.Belki karşılaşmışızdır.Ama çok kalabalıktı.Ben rapor çıkmadı dedikleri için döndüm ama bugün tekrar gidip rica ettim.Benimde aslında adetim pazar geldi.dün başlayamadığımdan 3. gün başladık artık kısmet.Pazartesi karşılaşırız belki.Bana puregon verdiler 225 ünite yapıcam.sana ne verdiler?İnşallah ikimizde pozitifi görürüz...

canım kesin görmüşüzdür birbirimizi. hakket ana baba günü derler ya,öyleydi gerçekten dün. ben eşimle sabah 8:15 te oradaydım. bana 2 adet iğne verdiler. ilki gonal-f diye bir iğne. yumurta arttırıyormuş sanırım. bende yumurta rezervi azdı zaten. 1 hafta bu iğneyi yapıcam.fakat cumartesi pazar gnü sabah vurmam için ekstra cetrotide diye başka bir iğne daha verdiler. bundan 3 tane var. 3.yü yanımda götürücem pazartesi günü.onlar kontrolde yapıcaklarmış. dün gece ağrı yaptı iğne.bugün daha iyiyim ama hafta sonuna nasıl olur bilemiyorum :))) heyecan devam ediyor anlıyacağın :)

hehe buldum sizi kızlarrr bende egedeyim :D bugün 4. iğnemi yapıcaz hakkımızda hayırlısı olsun inş hestia canm çok sevindim yaa hadi hayırlısı bakalım:49:

hehe buldum sizi kızlarrr bende egedeyim :D bugün 4. iğnemi yapıcaz hakkımızda hayırlısı olsun inş hestia canm çok sevindim yaa hadi hayırlısı bakalım:49:

Hoşgeldin yumyum.Ege ünv ile ilgili daha önce açılmış bu topik, iiyi oldu geldiğin.Çünkü son zamanlarda çok sessizdi burası. Senin tedavinle start verdik, arkandan sevdalinka ve ben geliyoruz.İnşallah arka arkaya güzel haberler veririz.Benim midem bulanıyo, acaba puregon yan etki mi yapıyo.Sende oldumu mide bulantısı?

Hoşgeldin yumyum.Ege ünv ile ilgili daha önce açılmış bu topik, iiyi oldu geldiğin.Çünkü son zamanlarda çok sessizdi burası. Senin tedavinle start verdik, arkandan sevdalinka ve ben geliyoruz.İnşallah arka arkaya güzel haberler veririz.Benim midem bulanıyo, acaba puregon yan etki mi yapıyo.Sende oldumu mide bulantısı?

hestia,yumyum,sevdalinka üçünüzünde tedavisi hayırlı olsun sizi takip ediyorum güzel haberlerinizi bekliyorum pozitif sonuçlarınız benide umutlandıracak ben size göre egede daha ilk adımda bile sayılmam geçen hafta aradım zor zahmet gün sonunda ulaştım ve anca 5 hazirana randevu alabildim egeye ilk kez gigicem daha önceden özelde bir mikro denemem var ozaman bende puregon kullanmıştım ilk iki gün biraz dokunmuştu ama sonra geçti bünye alışıyor heralde

kızlar hepinizinde tedavileri hayırlı ve bebişli olur inşallah, ben her daim duacınızım. ara ara girip bakıyorum topiğe takip ediyorum sizi mutlu haberlerinizi almak içinde sabırsızlanıyorum.
beslenmenize çok dikkat edin ve bol bol bıkmadan usanmadan dua edin tamam.

hestia,yumyum,sevdalinka üçünüzünde tedavisi hayırlı olsun sizi takip ediyorum güzel haberlerinizi bekliyorum pozitif sonuçlarınız benide umutlandıracak ben size göre egede daha ilk adımda bile sayılmam geçen hafta aradım zor zahmet gün sonunda ulaştım ve anca 5 hazirana randevu alabildim egeye ilk kez gigicem daha önceden özelde bir mikro denemem var ozaman bende puregon kullanmıştım ilk iki gün biraz dokunmuştu ama sonra geçti bünye alışıyor heralde

Evet gore, Ege ünv.tüp bebek merkezi bugünlerde bir hayli yoğun. Ben randevu almak için aradığımda (ekim2011'de) 2 hafta sonraya randevu vermişlerdi.Şimdi baya uzamış randevular.Ama olsun bir yerden başlamak gerekiyor.İnşallah seninde dosyan açıldığında çabucak ilerler işlemlerin ve hemen hamile kalırsın. Aslında hiç belli olmaz belkide daha çabuk alırsın hamile haberini :)) bugün ege ünv de biriyle tanıştım. 5 yıldır çocuğu olmuyormuş.Geçen yıl 2 kez aşılama yaptırmış tutmamış.Bu yıl egeye başlayayım demiş.Gelmiş eşiyle randevuya.Hemşire dosyayı doldururken adetinin tarihini sormuş oda 2 gün gecikti ama birşey yoktur demiş.Hemşire yinede hcg istemiş vee kan tahlilinde hamile olduğunu öğrenmiş.bugünde keseyi gördü.Mucize gibi değilmi? tedaviye başlayacağın gün hamile olduğunu öğreniyorsun...Neyse uzun yazdım galiba. İnşallah sende biran önce bebeğine kavuşursun.

kızlar hepinizinde tedavileri hayırlı ve bebişli olur inşallah, ben her daim duacınızım. ara ara girip bakıyorum topiğe takip ediyorum sizi mutlu haberlerinizi almak içinde sabırsızlanıyorum.
beslenmenize çok dikkat edin ve bol bol bıkmadan usanmadan dua edin tamam.

Geçmiş sayfalardan hatırlıyorum seni elvanelvan.Çok sevinmiştim hamile haberine. Büyümüş senin bebiş de:) Nasıl geçiyor hamilelik? İnşallah bizde sizin gibi güzel haberi alabiliriz.Hem çok heyecanlıyım hemde çok korkuyorum tutmazsa diye.Ama olumlu düşünmeye çalışıyorum.Duaların için Allah razı olsun.Dua etmeye devam et nolur, zaen biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allaha kalmış.O ol derse olacak.

Son düzenleme:

herkese tşk ederim.. kızlar inş hayırlı olacak :) iyi olmuş burası ben görmemiştim yoksa açmaz burdan devam ederdin neyse :D herkes için hayırlı olsun ege inş. mümkün olsada orda görüşebilsek.. ben daha sık giderim aartık gibi geliyo oraya.. takiptayim sizi kızlarr :8:bende bulantı falan yapmıyo canm okudunmu yan etkileri yapıyomuymuş acaba..

kızlar bugün sabah uyandım çok akıntım vardı ya çok ama korkuyorum yumurta büyüdüyse çatlıcak diye

Günaydın yumyum.İstersen hastaneyi arayıp bi sor.Bazen ilaçlarçok etkili gelip birden büyütebiliyor yumurtaları.Benim 2. aşılamamda gonal f öyle yapmıştı banada erkenden çatladı gibi geldi, bana sonra muayenede çatlama engelleyici iğne verdiler.Sen en iyisi hemen ara sor.

Günaydın yumyum.İstersen hastaneyi arayıp bi sor.Bazen ilaçlarçok etkili gelip birden büyütebiliyor yumurtaları.Benim 2. aşılamamda gonal f öyle yapmıştı banada erkenden çatladı gibi geldi, bana sonra muayenede çatlama engelleyici iğne verdiler.Sen en iyisi hemen ara sor.

günaydın canım arkadaşa sordum iğnelerini yaparken yoğun akıntı geliyomu diye geliyo dedi zaten o 3 günlük iğneye başladım bugün oda lh hormonunu bastırıyomuş çatlamaması için onuda yaptırdım rahatım şimdi büyüyolar zaten hissediyorum ..sen ne yaptın

bide benm çatlayacak kadar büyüdüğünde yürürken bile orda ağrı oluyodu o kadar büyümedi galiba daha

yumyum hoşgeldin aramıza.. umarım en yakın zamanda bebişini kucağına alırsın bizimde umutlarımızı arttırırsın canım. bugün kaçıncı günündesin iğnelerin.ben bu akşam 3.yü vurucam.gonal f. ilk gün ağrım çok oldu. dün geceyi çok rahat geçirdim. yumurtaların büyüdüğü tahmini kaçıncı gününde hissettin ? benim duyduğuma göre ağrı olması iyi diyorlar. yumurtaların geliştiğine işaretmiş. yaw dedim içimden ağrısa derttt,ağrımasa dertt :1: kızlar tahminimce 2 haftaya kadar hamile kalıp kalmadığımız çıkar ortaya.. ayy heyecan oldum :40: :40: allahım inşallah o mutlu haberi vermek nasip etsin. tüm isteyenlerin başına inş..:54:

Back
X