- Konu Sahibi deniz_deniz_35
- #1.521
Henuz pozitifi almadım, gun sayıyorum.
İnşallah alırsın canım. Sayende biz de mutlu oluruz. Ne zaman test günün?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henuz pozitifi almadım, gun sayıyorum.
Rafael beyi sormussunuz, evet soguk bir adam. Ama siz girerken merhabalasirsaniz, gozlerinin icine bakıp net sorular sorarsanız size cevap veriyor. Fazlasını ogrenmek icin sizin de bilgili ve sabırlı olmanız lazım. Ben kendisinden memnun kaldım; baska bir hastanede 14 gun ilac kullanıp 2 yumurtam cıkmıstı, kalitesizdi, transfer yapılamadı.rafael beyle 6 gunde 15 yumurtam toplandı.
Bugün amh sonucumu aldım. Vaziyet vahim. 0.12 ng/ml ve 0.86 pmol/L çıktı. Bunlar çok düşü doğurganlık sonuçları. Bu sonuçlara göre Egedeki drlar, tüp bebek olmaz derler mi? Burdaki, daha bu sonucu görmedi ama belki hiç başlamayız demişti. Bu kadar düşük olunca ne bileyim, Ege Ünv dekilerin tavrı ne olur acaba bu sonuca göre. Lütfen cevap verirseniz çok sevinirim.
Canım üzülme hemen. benimde o sonucum 0,14 çıkmıştı. başka bir problem çıkmamıştı. egede direk tüp bebek dediler. içini ferah tut. büyük ihtimal sanada direk tüp bebek derler.hayırlısı olsun arkadaşım.
Kusura bakma, gormemisim.yanlis yazmisim 7 gunde 14 yumurta olustu,8i olgun,7si dollendi,2 tane iyi kalite dendi.sanirim hemen herkesinkini 2. Ve 3. Gun koyuyorlar,cunku 37 yumurtasi olan arkadasinkini bile 3. Gun koydular.benim de 3. Gun bir embriyo transferim oldu;1 iyi ve 1 orta dondurttum,saliya sonuc bekliyorum.bence embriyologlarin az sayida vs. demelerini onemsemeden mutlaka dondurtmak istedigini belirt.ben israrla 1 tane bile olsa dondurtmak istiyorum dedim ve dondurttum.yedekli olmak psikoloji olarak da olumlu etkiliyor insani.umarim senin icin de hersey yolunda gider, sali sonus alacagim,haber veririm.
Slm arkadaslar gecen ay Ege unv tup bebek yaptırdım erol beyin hastasiydim ve 12.12.12 de sonucum negatif olmuştu bu ay kendiliğinden hamile kalmışım bugün sonucu öğrendim degerim1247 Rabbim herkese bu guzel duyu yaşatsın bizim sorunumuz esimin sayısı düşüktu ve morfoloji yüzde 2diydi lütfen umudunuzu kaybetmeyin bol bol dua ediin
Çok sevindim.Tebrik ederim.Benimde senin gibi olmuştu.Ege de tüp bebek denemesinin ardından kendiliğinden hamile kaldım. İlaçların etkisi bir kaç ay daha devam ediyormuş. O yüzden kimse umudunu kaybetmesin.Değerinde çok güzel maşallah.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Arkadalar merhaba, Egede önce raporu mu veriyorlar, yoksa önce tedavi yapılıp rapor sonradan mı alınıyor? Farklı bir sitede şöyle bir şey okudum.
* Ayrıca Ege Üniversitesi hemen herzaman önce ilacı kullanıp reçeteyi ve raporu sonra düzenlemektedir.
Sizlerde nasıldı uygulama?
öncelikle bütün müslüman aleminin mevlid kandili hayırlı olsun.
2 aşılamadan sonra artık bizde tüp bebek yaptırmak için karar aldık ve merkez araştırması içine girdik ege ünv. hakkında çok iyi şeyler okudum bu topikten ama aklıma takılan bi nokta oldu onuda sizlere sormak istedim çünkü en iyi siz cevaplayabilirsiniz.
ege ünv. embriyo dondurma işlemi yapılıyor mu? ve dondurulmuş embriyo transferi sırasında sizden herhangi bi ücret talep ediliyor mu?
özel merkezlerde bu işlemlerin hepsinden ayrı ayrı ücret alınıyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
hepinize iyi günler.
Cnm seninde kandilin mubarek olsun. Egede dondurma islemi yapiyorlar ama ucreti yuksek degil . Dondurulmus embriyo transferinde de ucret oduyorsun fakat yine yumurta toplatip transfer yapan arkadaslardan daha az oduyorsun cunku igne kullanmiyorsun 2. Defa. Gecen sene 1000 tl idi transfer ucreti .yeni fiyati bilmiyorum
cevabın için teşekkür ederim.
ben balıkesir de ikamet ediyorum tüp bebek yaptırmak istiyorum ve bunun içinde istanbul tüp bebek merkezine gitmek istiyordum ama benim için hem maliyeti yüksek olacak hemde iş yerinden izin problemim olacak ama izmir olursa günlük gidip gelebilirim ama dondurma işlemi olup olmadığı konusunda tereddütlüydüm ama artık içim rahat
Arkadaşlar,
Transferden sonra 20 günlük rapor veriyorlarmış ya çalışanlara. Bu verilen rapor heyet raporu mu, bu konuda bilginiz var mı?
Çünkü bildiğim kadarıyla normal rapor hakkımız bir yılda 40 gün. 20 si böyle giderse çok az kalacak. Zaten şimdiden 5 günüm var. Ama heyet raporuysa sorun yok. Ben tedavi sürecinde İzmir'e gel git olayı çok zor olacağı için rapor almak zorunda kalacağım. O yüzden soruyorum.
Bu arada bu topic neden bu kadar hareketsiz, Egede yaptıran bir sürü insan var oysa.
Perşembe Egedeydim ben de. Tahlillerim için kan verdim.Eşim de örnek verdi. Yalnız smear yaptırıp buradan göndereceğim. Adetliyken olmuyormuş smear. Bir de aile hekiminden tüp bebeğe engel durumu yoktur diye kaşe imza yaptıracağım ve faks çekeceğim buradan. Orada dosyama eklenecek.
Gerçekten memnun kaldım Egeden, hemşireler yönlendirdi hep sağolsunlar. Bir günde halloldu herşey. Erken adet oldum diye üzülmüştüm. herşeyde bir hayır var derler ya, doğru gerçekten. Gitmişken 3 gün tahlillerim de yapıldı.
Ege Ünv konsunda içim de rahat. Rafael Levi muayene etti. Gerçekten işinde profesyonel olduğu çok belli. İçime sindi yani herşey. Yapılacak olan işlemleri de anlattı bana. Ama tabi yumurta elde edebilirsek yapılacak bütün bu işlemler.
Sağ yumurtalıkta kist vardı. Kist için de Cyclo-progynova diye bir ilaç verdi. Bu ilaçtan kullanan var mı? 21 gün kullanacağım, acaba ilaç bittikten sonra ne kadar sürede adetim gelir? Büyük ihtimal gelecek ay tüp bebeğe başlayacağız. Şimdiden heyecan yapıyorum. Korkuyorum, üzülmekten çok korkuyorum. Hayırlısı olsun artık. Şimdilik her şey hızlı gelişiyor ama bilmiyorum, inşallah yumurtam olur kızlar.
Canım inşallah bir sürü yumurtan olur hemde en kalitelisinden . Sanırım senınde benim gibi yumurta rezervin az. İçini ferah tut 1 tane olsa yeter. Nitekim benim 3 tane döllendi 1 tanesi kondu diğerleri dondurulcak seviyeye bile gelmedi ama o 1 tanesi tuttu. Nasipse 14 subatta sezeryanla doğum yapıcam allahım hepinize yasatsın bu topikten kopamıyorum sizleri dinledikçe kendimi görüyorum. Sizlerle birlikte bende aynı heyecanları yaşıyorum moral çok önemli arkadaşlar hep olumlu düşünün güzel şeyler olsun![]()