Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Canım ya, ne güzel anlatmışsın. 14 Şubat ta ne harika bir tarih olmuş öyle. Sevgiline kavuşacaksın desene. Sağlıkla al kucağına canım.

Benim evet, rezerv azlığım var. İlk duyduğumda çok üzüldüm gerçekten. Ama bu sitede aynı durumda olup da senin gibi hamile kalan arkadaşlar destek oldular hep sağolsunlar. Sayenizde moralim düzeldi, ve çok çabuk atlattım o moralsizlik sürecini.

İyi ki varsınız. Tekrar teşekkürler canım. İYİ BAK KENDİNE ve tabi ki BEBİŞE.

Sağol canım. Darısı başına olsun inşallah. En yakın zamanda güzel haberlerini alırız inş

kızlar merhaba, aranıza yeni katıldım ve egede tedavi gören fıstıklardan akıl almaya ihtiyacım var...

ben 6 yıllık evliyim çocuğumuz olmuyor kötü haberi tatil için geldiğimiz bir dönemde öğrendik eşime oligospermi teşhisi kondu yıkıldık ama eşimin işi yüzünden 4 yıl kadar yurtdışında yaşamamız gerekti bizde dönünce tedaviye başlarız diye düşündük.döndüğümüzde bir sürü androloji üroloji doktorlarına gidip sorunu öğrenmek istedik tedavisi var mı merak ettik ama tüm doktorlar ağızbirliği yapmışcasına tüp bebeğe yönlendirdi. bizde garip bir durum oldu her spermiogram testinde sonuç çok farklıydı bir testte sıfır sperm diğerinde 5 milyon başka bir testte 5000 gibi sonuçlar çıktı.en sonunda egeye gidip dosya açtırdık tetkikler yapılmaya başlandı bu defada bende haşimato hastalığı çıktı birkaç ay tedavi görüp tsh normal seviyeye gelsin diye beklerken iyice karamsarlığa kapıldım ve hiçbirşey yiyip içememeye sürekli uyumaya başladım 1 ayda 15 kilo (60 kilodan 45 kiloya düştüm)verdim ve en son bayılmamla hastaneye kaldırıldım ve depresyon anksiyete teşhisi kondu. tam tedaviye başlayacakken başıma depresyon ilaçları çıktı ve malumunuz tüp bebek gene ertelendi...

egede dosyamız açılmış birçok testi yaptırmışken bir tek regl 2. yada 3. günü yapılacak test kalmıştı o ayda regl bayram tatili ve haftasonuna denk gelince yaptıramamıştım ve herşey yarım kaldı...
şimdi tedaviye tekrar başlamak istiyorum ama çok korkuyorum uzarsa tekrar aynı şeyleri yaşarmıyım diye büyük endişelerim var.

tüm testleri baştan yaptırmam gerekicek o sorun değilde neredeyse 1 yıldır tüm regl 2 ve 3 günü haftasonuna denk gelmiyormu o beni çok korkutuyor testleri yaptırıp regl testini beklerken gene uzarsa o testin adını bilmiyorum ama o testi haftasonuna denk gelirse yineeeee nerde yaptırabilirim ki offffff...

bugün egeyi aradım randevu için dosyanıza bakıp size öyle randevu vericez dediler bişey anlamadım...herşeyin başlaması ve bitmesi arasında ne kadar süre geçer ne olur yardımcı olun bana...

Arkadaşlar, önce yazan arkadaşımız bahsetmiş de, hafta sonuna denk geldiği için başlayamadık diye.

Transfer günü yada opu hafta sonuna denk gelirse yapmıyorlar mı? Onun ayarlamasını nasıl yapıyorlar? Yani o kadar iğneyi yedikten sonra, hafta sonuna geldiği için yarım kalmaz heralde değil mi? 10-12 gün boyunca iğne oluyormuşsun heralde, sonra yumurta toplama, ertesi gün yada bir gün sonrası da transfer oluyormuş.Diyelim ki yumurta toplama günü tam hafta sonuna geldi, o durumda ne oluyor? Ya da perşembe toplandı, hemen cuma mı transfer yapıyorlar, yada pazartesiye mi bırakıyorlar, ya da o işlem için hastanede nöbetçi personel mi oluyor, hafta sonunda da yapılabiliyor mu.
Nasıl ayarlıyorlar zamanlamayı, bu konuda bilginiz var m?

Son düzenleme:
Arkadaşlar, önce yazan arkadaşımız bahsetmiş de, hafta sonuna denk geldiği için başlayamadık diye.

Transfer günü yada opu hafta sonuna denk gelirse yapmıyorlar mı? Onun ayarlamasını nasıl yapıyorlar? Yani o kadar iğneyi yedikten sonra, hafta sonuna geldiği için yarım kalmaz heralde değil mi? 10-12 gün boyunca iğne oluyormuşsun heralde, sonra yumurta toplama, ertesi gün yada bir gün sonrası da transfer oluyormuş.Diyelim ki yumurta toplama günü tam hafta sonuna geldi, o durumda ne oluyor? Ya da perşembe toplandı, hemen cuma mı transfer yapıyorlar, yada pazartesiye mi bırakıyorlar, ya da o işlem için hastanede nöbetçi personel mi oluyor, hafta sonunda da yapılabiliyor mu.

Arkadaşlar, yok mu bilen?

Bakıyorum tedaviye başlayan herkeste aynı kaygılar oluyor.Bende çok korkuyordum hftasonuna denk gelirse diye:) Sen hiç merak etme, haftasonuna denk gelsede yapıyorlar, nöbetçi oluyor mutlaka.Mesela benim perşembe opum cumartesi transferim olmuştu.Yani tedavi yarım bırakılmıyor.Hayırlısı olsun...

yapılması gereken test haftasonuna denk gelirse izmir alsancakta özel labaratuarlar hafta sonuda yapıyorlar.bizde yapılması gereken her testi yaptırıp dosyamıza eklettik.Ege ünv.dosyanız konseyde görüşülüp size ne zaman ne yapılacağı haber verilecek dediler ama 2 hafta oldu daha aramadılar.bende sabırsızlıkla bekliyorum

merhaba arkadaslar bende tüp bebek için egedeyım 26martta ilk randevumuz olacak dün ön görüşme gibi bişey oldu yani.

rahim filmini ege üniv hast. yaptırsak ka.ça mal olur? tahlıkl sonucu kaçgunde elımıze gecer? bide bu film için adetliykenmı yoksa adetten sonramı olucak beni bilgilendirirmisiniz acaba? çok soru sordum bılıyorum.. çok tecrubesız ve acemıyım acıkcası :25::26:

Rahim filmini egede cektirmedim.zaten sgkliysan ucret vermezsin. Adetin bittikten sonra rahim filmi cekiliyor.
Ben de egede 2 adet embriyo dondurttum, adetin ilk gunu hastaneyi aradim tedavim baslayacak diye 20 gun sonrasina gun verdiler. Daha once egede donmus tedavisi olan oldu mu? Surec nasil isliyor?

Rahim filmini egede cektirmedim.zaten sgkliysan ucret vermezsin. Adetin bittikten sonra rahim filmi cekiliyor.
Ben de egede 2 adet embriyo dondurttum, adetin ilk gunu hastaneyi aradim tedavim baslayacak diye 20 gun sonrasina gun verdiler. Daha once egede donmus tedavisi olan oldu mu? Surec nasil isliyor?

tşk ederim cvbın için..

adet olmayı bekliyorum suan..gitmeyı karar verdım ,tüplerimin tıkalı olma ihtimaline karşı..narkozlu olsun ıstedım.

3 tahlilim eksık onlarıda tamamlayayım bir an önce de sonradan paniklemeyeyım..

hımm marttan sonraki adetim 13nisana denk geliyor.. bakalım benim nasıl gelişecek durumlar...

slm arkadaşlar bende rahim filmi konusunu arastırıyorum egede rahim filmi cektirenler varmı aranızda öğrenmek istedigim dosya açıldıktan sonra nezamana rahim filmi için randevu veriyorlar yani aylar sonraya feriyorlar falan diye duymustum dogrumu acaba bide anestezi isteyince yapıyorlarmı yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

slm arkadaşlar bende rahim filmi konusunu arastırıyorum egede rahim filmi cektirenler varmı aranızda öğrenmek istedigim dosya açıldıktan sonra nezamana rahim filmi için randevu veriyorlar yani aylar sonraya feriyorlar falan diye duymustum dogrumu acaba bide anestezi isteyince yapıyorlarmı yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Ben çektirmiştim ama bir yılı geçti.Sanırım işleyiş değişmemiştir.Rahim filmi ege ünv.de sadece salı günleri ve sadece 3 kişiye çekiliyor. rahim filmi için adet olduğun gün arıyorsun adetin başlangıcından 10. güne kadar falan çekiliyor sanırım yanlış hatırlıyorda olabilirim gününü.Adetin ilk günü aradığında bir sonraki salı günü 3 kişi arasına girebiirsen çekiyolar ama giremezsen bir sonraki aya kalıyor.O zamanda garanti değil tabiki yine dolmuş olabilir kontenjan.O yüzden genelde dışarda çektirmenizi istiyorlar.Kesinlikle anestezi yapmıyorlar.Bence bir şansınızı deneyin olmazsa dışarıda çektirin.Çünkü çok bekleyebilirsiniz.

merhaba kızlar ben de ege de tedavi görüyorummm ... yarın hastanede olacağım inşaallah.. bakalım ne diyecek doktorlar... çok özendim hamilelik takvimi ekledim inşaallah tutar :)

Ben çektirmiştim ama bir yılı geçti.Sanırım işleyiş değişmemiştir.Rahim filmi ege ünv.de sadece salı günleri ve sadece 3 kişiye çekiliyor. rahim filmi için adet olduğun gün arıyorsun adetin başlangıcından 10. güne kadar falan çekiliyor sanırım yanlış hatırlıyorda olabilirim gününü.Adetin ilk günü aradığında bir sonraki salı günü 3 kişi arasına girebiirsen çekiyolar ama giremezsen bir sonraki aya kalıyor.O zamanda garanti değil tabiki yine dolmuş olabilir kontenjan.O yüzden genelde dışarda çektirmenizi istiyorlar.Kesinlikle anestezi yapmıyorlar.Bence bir şansınızı deneyin olmazsa dışarıda çektirin.Çünkü çok bekleyebilirsiniz.

cevap verdiğin için çok teşekkür ediyorum doğumuna az kalmış allah kurtarsın hayırlısıyla kucağına al bebeğini inşallah sağlıkla zaman ne çabuk geçiyor hamile olduğunu paylaştığın zamanı hatırlıyorum dun gibi tedaviden sonra kendiliğinden hamile kalmıştın dimi ben o zamanlar ikinci tedavim için gene bişeyler araştırıyorum ozaman bir kaç kişi sonuç bekliyordu bende onları takip ediyordum seni ordan hatırlıyorum bu arada rahim filmini bi arkadaşım için sormuştum ben symirnada cekilmiştim ilk tedavimde egede tedaviye başlayacak arkadaşım ben orda tedavi oluyorum diye bana sormuştu bende bilmediğim için burdan sizlere sordum kendimdende bişeyler paylaşayım üçüncü tedavimi oldum 25 şbatta transferim oldu 11 marta sonuç için gün verdiler ama yarn 11.gün ve ben daha fazla dayanamayıp test yaptıracağım yarın yine umudum yok olsaydı hissederdim diye düşünüyorum bakalım yarın ne olacak

cevap verdiğin için çok teşekkür ediyorum doğumuna az kalmış allah kurtarsın hayırlısıyla kucağına al bebeğini inşallah sağlıkla zaman ne çabuk geçiyor hamile olduğunu paylaştığın zamanı hatırlıyorum dun gibi tedaviden sonra kendiliğinden hamile kalmıştın dimi ben o zamanlar ikinci tedavim için gene bişeyler araştırıyorum ozaman bir kaç kişi sonuç bekliyordu bende onları takip ediyordum seni ordan hatırlıyorum bu arada rahim filmini bi arkadaşım için sormuştum ben symirnada cekilmiştim ilk tedavimde egede tedaviye başlayacak arkadaşım ben orda tedavi oluyorum diye bana sormuştu bende bilmediğim için burdan sizlere sordum kendimdende bişeyler paylaşayım üçüncü tedavimi oldum 25 şbatta transferim oldu 11 marta sonuç için gün verdiler ama yarn 11.gün ve ben daha fazla dayanamayıp test yaptıracağım yarın yine umudum yok olsaydı hissederdim diye düşünüyorum bakalım yarın ne olacak

İnşallah sizinde emekleriniz boşa çıkmazda Allah gönlünüze göre verir.Bu işler hiç belli olmuyor gerçekten, bazen umudunu kaybettiğin an bazen de vazgeçtiğin an sürpriz yapıveriyor bebişler.Bende vazgeçtiğim bir zamanda tedavinin ardından hamile kalmıştım ve inanamamıştım.Hakkında hayırlısı olsun.İnşallah pozitif çıkar.Sonucunu merak ettim inşallah güzel haberlerini okurum bende senin.

Hayırlı Günler Dostlar
28 yaşındayım.. eşimin 2 yıl önce iki kere nüks eden AML M3 lösemi tedavisinden sonra kemoterapi öncesi dondurulmuş olan spermler kullanılarak tüp bebek kararımız 22 ocakta başladı. Bu süreçte yaşadığım her şeyi burada paylaşmak istiyorum. hem sizlerden bilgi almak hem bende sizlere yardımcı olmak için.
Ege üniversitesinde başladık. benim hizmet belgemi, nüfus kayıt örneğini istediler. işte adet öncesinde ve adet sırasında koldan rütin kan testleri, hormon testi, benim kan alan tanıdık olduğu için şeker, kolesterol bunlara da baktırdım çok şükür iyi çıktılar. çıkan sonuçları kendi elimizle alıp 2. katta olan tüp bebek hemşirelerine verdik, onlarda bakıp bir sorun varsa doktora yönlendirdiler. o girişteki hemşireler çok sert ve cımbızla ağızlarından laf alıyorsun, hiçbir açıklama yapmıyorlar desek yeridir. herneyse adet sonrası smear testi yapılıyor, alttan içine girmeden çubukla çok az sıvı alınarak iltihap, kanser gibi şeylere bakılıyor bu testle. bu sırada bende mantar görüldü ve 5 günlük ilaçla o da geçti. smear testi yaklaşık 8-10 iş günü sonra çıktı. tabi ben biraz geç yaptırdığım için diğer adetim gelmiş oldu. Şubatın 28'inde ikinci adetimden sonra bu testin de iyi çıkışıyla sulu ultrason yaptılar. yine bu da alttan rahmin içi yıkanarak, ultrason aleti sokularak (cam çubuk gibi sanırım) ile yumurtalıklara bakıldı. bu da yaklaşık 5-10 dk ve neredeyse ağrısız oldu. bu arada sulu ultrasona seni tüp bebekten içeri alıp steril bölgede bakılıyor, oradaki hemşireler çok tatlı ve çok anlatan bayanlardı. bu teste bakarken mantarımı sordum geçmiş dediler. buraya kadar spermlerim iki yıl dondurulması için her yıl ödediğimiz 100 tl (sanırım) dışında henüz başka bişey ödemedik.bir de sulu ultrasona girerken o kapıdaki somurtuk hemşire 40 tl ye sopa,çubuk gibi bişey almamı istedi( adını hatırlayamadım)gittim aldım, ama kullanılmadı, sanırım kendi aletlerini kullanıp benimkini unuttular ya da gerek yoktu.bende gidip medikale geri verdim. en korktuğum rahim filmi idi ama şuan gerek olmadığını söylediler. sanırım herkese yapılmıyormuş o. ultrasondan sonra bana folik asit ve antibiyotik verdiler. antibiyotiki bir hafta, folik asiti sürekli kullan dediler. Şimdi bu aşamadayız ve benim sorularım başlıyorr :)
antbiyotiki sabah akşamdı, 5. gününde sabah almayı unuttum, akşam olanı aldım. Bir şey olurmu acaba?
bu arada ultrasondan 7-8 gün sonra falan, aynı zamanda antibiyotiğin 7-8. gününde benden kahverengi lekeler geldi, bir gün geldi bir gün gelmedi inşALLAH anormal bir durum değildir???
adetin 1. günü ara 3. günü iğneler başlayacak dediler, geçenki adetim 28inde olmuştu, bugün günlerden daha 17si ama ben regl oldum nolucak şimdi?

Şimdi yukarıdaki aşamadayız ve benim sorularım başlıyorr :)
antbiyotiki sabah akşamdı, 5. gününde sabah almayı unuttum, akşam olanı aldım. Bir şey olurmu acaba?
bu arada ultrasondan 7-8 gün sonra falan, aynı zamanda antibiyotiğin 7-8. gününde benden kahverengi lekeler geldi, bir gün geldi bir gün gelmedi inşALLAH anormal bir durum değildir???
adetin 1. günü telfn et, 3. günü iğneler başlayacak dediler, geçenki adetim 28inde olmuştu, bugün günlerden daha 17si ama ben regl oldum nolucak şimdi?[/QUOTE]
Bir de bundan sonraki süreç nolucak?
ben öğretmenim, 23 nisana hazırlanmam ve gösteri çıkarmam gerek, istirahat şartmı? kaç gün rapor alsam yetiyor? hep yatmak mı gerek? kendimi yormadan, arabayla gitsem gelsem olmazmı? en azından sadece 23 nisan günü? (eğer bu gün şuan yaşadığım regl ise ona göre tarihi hesaplayarak cevap verirseniz çok sevinirim kızlar, 23 nisana 35 gün fln var, yumurta toplamar, çatlatmalar, transfer, minimum rapor falan bunların kaç gün sürdüğünü siz biliyorsunuz)
LÜTFEN HİKAYEMİ EN BAŞTAN OKUYUP BANA CEVAP YAZIN.. LÜTFEN....

Şimdi yukarıdaki aşamadayız ve benim sorularım başlıyorr :)
adetin 1. günü telfn et, 3. günü iğneler başlayacak dediler, geçenki adetim 28inde olmuştu, bugün günlerden daha 17si ama ben regl oldum nolucak şimdi?
Bir de bundan sonraki süreç nolucak?
ben öğretmenim, 23 nisana hazırlanmam ve gösteri çıkarmam gerek, istirahat şartmı? kaç gün rapor alsam yetiyor? hep yatmak mı gerek? kendimi yormadan, arabayla gitsem gelsem olmazmı? en azından sadece 23 nisan günü? (eğer bu gün şuan yaşadığım regl ise ona göre tarihi hesaplayarak cevap verirseniz çok sevinirim kızlar, 23 nisana 35 gün fln var, yumurta toplamar, çatlatmalar, transfer, minimum rapor falan bunların kaç gün sürdüğünü siz biliyorsunuz)
LÜTFEN HİKAYEMİ EN BAŞTAN OKUYUP BANA CEVAP YAZIN.. LÜTFEN....[/QUOTE]

Tedavin hayırlı olsun.İnşallah ilk denemede olumlu sonuçlanır.Antibiyotik için birşey diyemeyeceğim.en iyisini dr bilir sanırım. Ama çok sorun olacağını sanmıyorum.Adetin başladıysa yarın mutlaka ara.Onlar seni 3. günü çağırırlar sanıyorum ve muayene sonrası bir sorun yoksa o gün iğnelere başlarsın. Bu arada bende öğretmenim ve tedavi sürecin başlarsa eğer 23 nisanı unutman gerekecek:) Çünkü iğnelere başladıktan 1 hafta 10 gün kadar sonra yumurta toplaman olacak ve yumurta toplamanın ardından sana 20 günlük heyet raporu verecekler. Bu yüzden okula gidemeyeceksin.Tabi sürekli yatman gerekmiyor ama dinlenmende gerekiyor. Okul yorucu olabilir.Zaten raporu direk veriyorlar sen istesende istemesen de.Başka sormak istediğin bir şey olursa yaz.Bu sayfa bu günlerde pek sakin ama ben bakıyorum sık sık.Bildiğim birşey olursa seve seve cevaplarım.

Tedavin hayırlı olsun.İnşallah ilk denemede olumlu sonuçlanır.Antibiyotik için birşey diyemeyeceğim.en iyisini dr bilir sanırım. Ama çok sorun olacağını sanmıyorum.Adetin başladıysa yarın mutlaka ara.Onlar seni 3. günü çağırırlar sanıyorum ve muayene sonrası bir sorun yoksa o gün iğnelere başlarsın. Bu arada bende öğretmenim ve tedavi sürecin başlarsa eğer 23 nisanı unutman gerekecek:) Çünkü iğnelere başladıktan 1 hafta 10 gün kadar sonra yumurta toplaman olacak ve yumurta toplamanın ardından sana 20 günlük heyet raporu verecekler. Bu yüzden okula gidemeyeceksin.Tabi sürekli yatman gerekmiyor ama dinlenmende gerekiyor. Okul yorucu olabilir.Zaten raporu direk veriyorlar sen istesende istemesen de.Başka sormak istediğin bir şey olursa yaz.Bu sayfa bu günlerde pek sakin ama ben bakıyorum sık sık.Bildiğim birşey olursa seve seve cevaplarım.[/QUOTE]
Öncelikle çok teşekkür ederim cevabınıza. bu süreçte çooook soru takılıyor insanın aklına, hergün yeni soruyla uyanıyorum nerdeyse :)
şimdi eğer bugün hasta isem ve süreç başlarsa diyelimki iğneler 10 gün oldu, etti ayın 30'u, çatlatma ve toplama kaç gün sürüyor? bu da 5 gün diyelim, nisanın 5inde transfer edilse ben 5gün hafta içi, 4 günde hafta sonu 9 gün yetmezmi? ya da en kötü ihtimal 5inden 22sine kadar rapor alsam yine 23 nisana sadece 2 gün çok dikkat ederek gitsem gelsem olmazmı acaba?
Bir de benim eşimin spermleriyle hiiiç ilgilenmediler şimdiye kadar. dondurulmuşları kullanacaklar dedim ya o zaman mı işlemden geçmiştir bunlar? yani 2 yıl önce. bende bir sorun çıkmadı şimdiye kadar inşallah son dakika spermlerde bişey var demezler...

Tedavin hayırlı olsun.İnşallah ilk denemede olumlu sonuçlanır.Antibiyotik için birşey diyemeyeceğim.en iyisini dr bilir sanırım. Ama çok sorun olacağını sanmıyorum.Adetin başladıysa yarın mutlaka ara.Onlar seni 3. günü çağırırlar sanıyorum ve muayene sonrası bir sorun yoksa o gün iğnelere başlarsın. Bu arada bende öğretmenim ve tedavi sürecin başlarsa eğer 23 nisanı unutman gerekecek:) Çünkü iğnelere başladıktan 1 hafta 10 gün kadar sonra yumurta toplaman olacak ve yumurta toplamanın ardından sana 20 günlük heyet raporu verecekler. Bu yüzden okula gidemeyeceksin.Tabi sürekli yatman gerekmiyor ama dinlenmende gerekiyor. Okul yorucu olabilir.Zaten raporu direk veriyorlar sen istesende istemesen de.Başka sormak istediğin bir şey olursa yaz.Bu sayfa bu günlerde pek sakin ama ben bakıyorum sık sık.Bildiğim birşey olursa seve seve cevaplarım.
Öncelikle çok teşekkür ederim cevabınıza. bu süreçte çooook soru takılıyor insanın aklına, hergün yeni soruyla uyanıyorum nerdeyse :)
şimdi eğer bugün hasta isem ve süreç başlarsa diyelimki iğneler 10 gün oldu, etti ayın 30'u, çatlatma ve toplama kaç gün sürüyor? bu da 5 gün diyelim, nisanın 5inde transfer edilse ben 5gün hafta içi, 4 günde hafta sonu 9 gün yetmezmi? ya da en kötü ihtimal 5inden 22sine kadar rapor alsam yine 23 nisana sadece 2 gün çok dikkat ederek gitsem gelsem olmazmı acaba?
Bir de benim eşimin spermleriyle hiiiç ilgilenmediler şimdiye kadar. dondurulmuşları kullanacaklar dedim ya o zaman mı işlemden geçmiştir bunlar? yani 2 yıl önce. bende bir sorun çıkmadı şimdiye kadar inşallah son dakika spermlerde bişey var demezler...[/QUOTE]

Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurtalar toplanıyor.Transferide genelde 2-3 gün sonra yapıyorlar.Bende dondurulmuş kullanılmadığı için bilemiyorum ama yumurta toplanır toplanmaz eşim sperm vermişti.Sanırım senin yumurtalar toplanınca spermleride çözdürmüş olurlar.Malesef egenin kötü tarafı hiç bilgi alamaman.Onlar birşeyler yapıyorlar ve hiç bilgi vermiyorlar.İstersen ilk muayeneye gittiğinde hemşireye sor. Byrama gidip gitmemek senin bileceğin birşey.Ama gösteri hazırlamak zor olur diye diye düşünmüştüm.Zaten ilk günler haricinde dinlenmek şart değil.Özellerde transferden sonra çalışabilirsin diyorlar.Ama ege 20 gün rapor veriyor.Tutacaksa zaten her şartta tutuyor. Transferden sonra durumuna bakarak karar ver istersen.

Back
X