Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

tolunay anastezilimi oldu

lokal anestezi ile oldu çok hafif iğneyi hissediyorsun ama çok rahat diyebilirim ben de ilkini çınarlıda 400 tl bayılarak genel anestezili çektirmiştim korkudan.ama ikinci şifada lokal oldu çok rahattım sonrası kanamam falan da olmadı hemen kalkıp evime geldim.

hestia çok sağol cuma günü başkent hastanesi var mavişehirde orada baya bir uygun hemde anestezili,ben tepecikte çok zorlandım çekilirken birdaha göze alamıyorum ,hayırlısıyla bunuda halledicem yardımlarınız için çok sağolun

Çok sevindim uygun bir yer bulabildiğine. İnşallah herşey yolunda gider ve direk aşılamaya geçersiniz.

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, o kadar yoruldumki hep bir engel çıkmasından inşallah başka bir sorun çıkmaz ve aşılamayla başlarım tez vakitte.............:1:

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, o kadar yoruldumki hep bir engel çıkmasından inşallah başka bir sorun çıkmaz ve aşılamayla başlarım tez vakitte.............:1:

canım sakin sakin hareket et ve sakın acele etme.ben ilk denememde çok acele ettim.yeterki olsun dedim.hiç bir şeyi gözüm görmedi.ama anladım ki öncelikle kendini tamamiyle hazır hissetmen gerekiyor.psikolojik olarak rahat ol neolursun.hata yapmamaya çalış,hata derken psikolojik yönünü kastediyorum.olabildiğine rahat ol ve nasıl olsa Allahın izniyle olacak Allah dert keder hastalık vermesin ,varsın filmin bir ay sonra çekilsin varsın aşılaman iki ay sonra yapılacak densin.yeter ki rahat ol kendini yorma canım olurmu.ben ikinciyi deneyeceğim inşallah bizim de iki aydır tahlilldi muayeneydi genetikti bayağı uzadı.en son smear ve genetik test sonuçlarımızı bir ay sonra alacağız ve inşallah iki aya kadar başlayacağız.acele etmiyorum.ilkinde çok üzüldüm bunda üzülmek istemiyorum.o yüzden sakin olmak rahat olmak gerekiyor.öpüyorum canım hayırlısıyla başlasın tedavilerimiz ...

engel diye dusunme sukret rahım fılmı ıstemısler keske benımde ole olsaydı ustelık ben solemıstım cektırım dıe gerek yok dedıler net gorunmuo dedıler yanı aynıları bence gozlerı kor cunku ben baska dr lara sordum hacettepe falan 2 dr gordu acık dedı yıne de lap yaptılar kesınlıkle doğru karar ben cok pısmanım yaptırdım dıe gereklı de deıl bence sadece prosedur ınan buna bız ınsan deılız onlar ıcın objeyız hakkımızda hayırlısı senın ıcın sevındım

doğru söylüyorsun ille kendi dedikleri olacak,kesmişler biçmişler onların umurunda değil,kendileri acaba böyle olsa yaptırırlarmı,bu laparoskopi senin morelini çok bozmuş,ama haklısında ,bende günlerdir çok kötüyüm ,morelim sıfır,Allahım bize acısın,herşey güzel olacak arkadaşım,biz bu engelleride aşıcaz ve Allah yüzümüzü güldürecek öptüm seni

geziniyorum işte buralarda ne yapalım canım ya :)) ben şu an tepecikteyim evet.en son genetik testlerimizi istediler eşim ve benden.sonuçlar birbuçuk ayda çıkıyormuş zaten başta da mayıs sonu gibi başlayabiliriz ancak demişlerdi demek tahliller bu kadar uzun süreçte sonuçlanıyormuş ben de acele ediyordum bir an önce başlasın diye ikinci tedavimiz.ne yapalım beklemekten başka yapacak birşeyimiz yok ben de zamanımı değerlendiriyorum rejime girdim spor falan da yapıyorum zayıflamam lazım hem de çok :1::1::1:

meraba tolunay.ben smrynada özel yaptırıcam tüp bebek bi kızım var çünkü.sen tepeciktemisin.eğer öyleyse orda ücretli tüp bebek yapabiliyomuyuz,bi de ne kadara maloluyo bilgin varsa cevaplarsan sevinirim.

bugün yan komşum doğum yaptı oğlu olmuş beni aradılar,karşı komşum 6 haftalık hamileymiş ,ben neyin cezasını ödüyorum acaba ,miğdelerime ağrılar girdi,offfffffffffffff Allahım offffffffffff.....sabır yarabbim sabır:43::43::43:

meraba tolunay.ben smrynada özel yaptırıcam tüp bebek bi kızım var çünkü.sen tepeciktemisin.eğer öyleyse orda ücretli tüp bebek yapabiliyomuyuz,bi de ne kadara maloluyo bilgin varsa cevaplarsan sevinirim.

canım ücretli yapılabiliyor ama fiyatını bilmiyorum.bu ayın 20 si gibi bir aksilik olmazsa hastaneye gideceğiz öğrenip sana buradan bildirebilirim ..

bugün yan komşum doğum yaptı oğlu olmuş beni aradılar,karşı komşum 6 haftalık hamileymiş ,ben neyin cezasını ödüyorum acaba ,miğdelerime ağrılar girdi,offfffffffffffff Allahım offffffffffff.....sabır yarabbim sabır:43::43::43:

sabır öz üm sabır.biz de göreceğiz inşallah ve bizimkiler öyle bir kıymetli olacaklar kii :)) tabi herkesin çocuğu kendine kıymetli ama bizimkiler çok özel olacaklar.ben de çok kısa süre içinde bir doğum iki hamile haberi almıştım üstelik te bir tanesini cadı kaynanam söylemişti :47:

kızlar bitsin bu karamsar günler artık evlerimize bayramlar gelsin evlerimiz şenlensin,Allah boynumuzu bükük bırakmasın,bizimde gülen kıkırdayan sağlıklı bebeklerimiz olsun,beklemek ne kadar da zor Allah büyük sabırlar versin bizlere kucağımızı boş bırakmasın,içim öyle dolu ki ne kadar yazsam hafiflemiyor ne kadar unutsam bir anda aklıma geliyor ve beni alıp götürüyor..............

Son düzenleme:
canım ücretli yapılabiliyor ama fiyatını bilmiyorum.bu ayın 20 si gibi bir aksilik olmazsa hastaneye gideceğiz öğrenip sana buradan bildirebilirim ..

bekliycem heyecanla.çünkü maliyet önemli izim için durumumuz yok o kadar çünkü borca girdik,sonra normal yolla bebek olamıyacağını öğrendik.bu benim için önemli çok sağol...

merhaba arkadaşım ücretli olarak egeüniversitesinde niye yaptırmıyorsunuz merak ettim. sonuçta sizin için fiyatın önemli olduğunu belirtmişsiniz ve smyrnada yapmayı tercih etmişsiniz. egede özel yaptıranlara ve bölüm yetkililerine sorduğumda 4500-5000 tl arası tuttuğunu söylemişlerdi, duyduğum kadarıyla smyrnada fiyat daha fazla. birde tabi bu benim tamamen şahsi görüşüm bence egeüniversitesi ve tolunay arkadaşımızın gittiği hastane oraya göre daha güvenilir diye düşünüyorum. tabiki seçim sizin sonuçta ben sadece yardımcı olabilmek amçlı nacizhane düşüncemi söylemek istedim. rabbim hakkınızda neresi hayırlıysa sizi ve diğer arkadaşlarımıda oraya yönlendirsin inşallah.

Back
X