- 12 Ekim 2011
- 156
- 70
- 298
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
merhaba arkadaşım ücretli olarak egeüniversitesinde niye yaptırmıyorsunuz merak ettim. sonuçta sizin için fiyatın önemli olduğunu belirtmişsiniz ve smyrnada yapmayı tercih etmişsiniz. egede özel yaptıranlara ve bölüm yetkililerine sorduğumda 4500-5000 tl arası tuttuğunu söylemişlerdi, duyduğum kadarıyla smyrnada fiyat daha fazla. birde tabi bu benim tamamen şahsi görüşüm bence egeüniversitesi ve tolunay arkadaşımızın gittiği hastane oraya göre daha güvenilir diye düşünüyorum. tabiki seçim sizin sonuçta ben sadece yardımcı olabilmek amçlı nacizhane düşüncemi söylemek istedim. rabbim hakkınızda neresi hayırlıysa sizi ve diğer arkadaşlarımıda oraya yönlendirsin inşallah.
evet doğrudur belki ama bana smyrnada 5000 tl civarı dediler.ilgi iyiydi.ben 5000 tl dan az versem diye düşünüyorum.çünkü benim bi kızım var 4.sınıfa gidiyo.onun rızkından kesmek istemiyoruz.egede ilgi yok,bide çok bekletiyolar diye duydum.bi o doktor bi bu doktor
ilgileniyomuş bi arkadaşım yaptırdı.haftaya tepecikten randevu aldım.bi görüşeyim.ilacımda o gün biticek smyrnada yaparsam mayıs adetimle başlıcak tedavi.bakalım hayırlısı...