Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

ben anestezi istemedim cnm. zaten sadece 5 yumurtam vardı onları toplamalarıda fazla sürmedi. ben kendimi tamamen serbest bıraktım hiç sıkmadım ve sadece rahimi temizlerken biraz cnm yandı onun dışında fazla cnm yanmadı iyi geçti yani.

ben anestezi istemedim cnm. zaten sadece 5 yumurtam vardı onları toplamalarıda fazla sürmedi. ben kendimi tamamen serbest bıraktım hiç sıkmadım ve sadece rahimi temizlerken biraz cnm yandı onun dışında fazla cnm yanmadı iyi geçti yani.

anestesi olmadan çok zor diyorlar ama :(( rahim filminde anestezi yaptırtmıştım.bundada kesin isterim sanırım..

kızlar daha önce yazmıştım ama yine yazayım

uzak durmanız gereken gıdalar (özellikle transferden sonra)

asitli içecekler
kahve
çay
acı
her çeşit baharat (özellikle nane)
nar, nar suyu
bitki çayları
ekşi, turşu
katkılı hertür yiyecek (bakkal, market ürünleri)

bide transferden sonra hernekadar sakıncası yok deselerde bence enaz bir hafta hiç banyo yapmayın, ama günlük üzerinizi değiştirin özellikle iç çamaşırınızı.

anestesi olmadan çok zor diyorlar ama :(( rahim filminde anestezi yaptırtmıştım.bundada kesin isterim sanırım..

cnm sanırım bu ağrı durumu kişiye göre değişiyor. sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap bence. rahim filmini bende anestezili yaptırmıştım. 2 defa yumurta toplamaya girdim 2sindede anestezi almadım öyle çokta ağrım olmadı zaten, ama bazı arkadaşlarımın gerçekten çok ağrısı olmuştu. eğer yumurtan çoksa ağrıyada fazla dayanıklı değilsen kesinlikle anestezi iste derim.

asitli içecekler
kahve
çay
acı
nar, nar suyu
bitki çayları
ekşi, turşu

bide transferden sonra hernekadar sakıncası yok deselerde bence enaz bir hafta hiç banyo yapmayın, ama günlük üzerinizi değiştirin özellikle iç çamaşırınızı.
tşk ederizz sen hamilesin galiba ALLAH yardımcın olsun hayırla kucağına almayı nasip etsin ALLAHIM . ben kuşburnu içiyorum ama sakıncası olurmu ki illa 2 fincan içicem onu

inşallah canım ,kesinlikle görmemiz lazım zaten.çünkü tüm işlemlerimiz aynı olucak.sana sabahtan kan vermen gerektiğini syöledilermi ? iğneleri şenay hemşire yazdı benim. birde o gün sabah ayrı kan kağıdı verdi.ilk onu ver sonra yukarı çıkarsın dedi.

Ben eve geldim ama siz gitmişsiniz.Neyse zaten benimde işlerim vardı, çene çalarken yapamazdım.Yarın misafirim gelicek de. Benim de herşeyim aynı seninle, yalnız benim ilaçları kıvırcık uzun saçlı bir hemşire var uzun boylu adı meltem olabilir tam bilmiyorum o yazdı.Sabah kan vericem tahlil kağıdını verdiler bana da.işlenler hep aynı sadece ilaçlar kişiden kşiye değişiyor sanırım.

asitli içecekler
kahve
çay
acı
nar, nar suyu
bitki çayları
ekşi, turşu

Tecrübeli bir anne adayı olarak önerilerini dinleyeceğim elvan, teşekkür ederim.Ben seni zaten tedavi sürecindede takip ediyordum burdan ve çok sevinmiştim hamileliğine. O zamanda yazmıştın yiyip içtiklerini, ettiğin duaları hatırlıyorum. Allah kabul etmiş ne güzel, elimden geldiğince dua etmeye çalışıyorum.İnşallah benimkileri de Allah kabul eder.

Son düzenleme:
tşk ederizz sen hamilesin galiba ALLAH yardımcın olsun hayırla kucağına almayı nasip etsin ALLAHIM . ben kuşburnu içiyorum ama sakıncası olurmu ki illa 2 fincan içicem onu

ne demek arkadaşım asıl iyi dileklerin için ben tşk ederim. kuşburnu şimdilik iç ama transfer sonrası her ihtimale karşı içme istersen, zararlımı tam kesin bilmiyorum ama sonuçta o kadar şeye katlanıyoruz hiç riske atma diyorum ben. ıhlamur dışında diğer bitki çaylarını önermiyorlar. ben zaten öncesinde biliyordum ama transfer öncesi hastanedede söylemişlerdi bize.

ne demek arkadaşım asıl iyi dileklerin için ben tşk ederim. kuşburnu şimdilik iç ama transfer sonrası her ihtimale karşı içme istersen, zararlımı tam kesin bilmiyorum ama sonuçta o kadar şeye katlanıyoruz hiç riske atma diyorum ben. ıhlamur dışında diğer bitki çaylarını önermiyorlar. ben zaten öncesinde biliyordum ama transfer öncesi hastanedede söylemişlerdi bize.

tşk ederim elvan.. dediğin gibi içmeyeyim o zaman transfer sonrası .. ihlamur alayım onu içeyim dediğin gibi riske atmak olmaz :)

Günaydın kızlar, kandiliniz mübarek olsun, bu hayırlı günde ettiğiniz dualar kabul olsun inşallah.Benim 2 gündür çoook başım ağrıyor, migrenim tuttu.İlaçda içemiyorum ve öyle çok işim varki.Allah yardımcım olsun.Sizler nasılsınız bakalım bugün?

Günaydın kızlar, kandiliniz mübarek olsun, bu hayırlı günde ettiğiniz dualar kabul olsun inşallah.Benim 2 gündür çoook başım ağrıyor, migrenim tuttu.İlaçda içemiyorum ve öyle çok işim varki.Allah yardımcım olsun.Sizler nasılsınız bakalım bugün?

günaydın hestia::emir_bebek:seninde kandilin mubarek olsun... inş dualarımız kabul olur bu mubarek günde :)bende de var migren benim de ağtımıştı uyuyarak geçirdim.. benim ağrılarım var ya karnım acıyoo çok iğne yerlerisabah iğnemi yaptırdım geldim mis gibi kahvaltı hazırladım tv izliyom :)

Günaydın arkadaşlar.. bende hepinizin mübarek kandilinizi kutlar yanaklarınızdan öperim.. allahım istediğiniz tüm dileklerinizi kabul etsin. bende ağrı hafif var arkadaşlar fakat iğne yerim acayip ağrıyor.birde sabahtan beridir akıntı başladı. kasıklarımda çok fazla ağrı yok ama. birde bir merak var bir merak var sormayınnn:33: ne olucak merağııııı:52: hehehehe

Günaydın arkadaşlar.. bende hepinizin mübarek kandilinizi kutlar yanaklarınızdan öperim.. allahım istediğiniz tüm dileklerinizi kabul etsin. bende ağrı hafif var arkadaşlar fakat iğne yerim acayip ağrıyor.birde sabahtan beridir akıntı başladı. kasıklarımda çok fazla ağrı yok ama. birde bir merak var bir merak var sormayınnn:33: ne olucak merağııııı:52: hehehehe

aminnnn .. akıntın beyazmı sevda..

Evet canım,sendede öylemi? bu normalmi ? birde sabahtan beri acayip miğde bulantım var arkadaşlar .boğazlarımdada ağrı var.acaba ondan dolayımı bu bulantı yoksa ilacın yan etkisi olabilirmi ??

benim iğne yaparken acıyo ama sonrasında acımıyo sadece iğne yaptığım yerde biraz morarma oldu.Hiçbir kasık ağrım ve akıntım yok benim.Gerçi 2 gündür yapıyorum.Acaba olmaması normalmi? sizde olmuş bende yok.Mide bulantım oldu benimde kısa süreli.Belki ilaçtandır.bir de tüm vücudumda ağrı var, kırgınlık gibi.Bence çok fazla inceliyoruz kendimizi :))

Back
X