Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

ben çok teşekkür ederim elvan, Allah razı olsun, notumu alıyorum ..bu arada zamanı hiç ama hiç önemli değil okumanın...baya çok çünkü sayı olarak ve herkesin bir tane okuması gerekiyormuş . sayıyı nasıl tamamlarım bilmiyorum ama Allah büyük..güzel yürekli arkadaşım tekrar sağol..

zaman önemli değilse bende okurum bir tane, hatta annemde yanımda onada okuturum.Sen 2 yasin daha not al.Allah kabul etsin.

kızlarrr öncelikle hepinize hayırlı cumalar,allah tüm dileklerinizi kabul etsin inş. hestia nında dediği gibi dün sabah yumurtalarımız toplandı.benimde 4 adet yumurtam çıkmış. şimdi deli gibi telefon bekliyorum egeden. inş. 1 tanesi bile olsa döllenir ve bebişime en kısa zamanda kavuşurum. tüm gün hastahanedeydik. 4 gibi ayrıldık oradan.fakat ağrım oldu yumurta alımından sonra. bol bol su içip,protein ağırlıklı beslenicekmişiz. bence sizlerde yumurta alımında kesinlikle anestezi isteyin. hiç bir şey hissetmiyorsunuz.tabi sonrasında birazcık ağrı oluyo. o kadarıda olsun. bu arada yumyum lada tanıştık dün. :)) yumyum inş. bebişin sımsıkı tutunur sana canım.hestiayla banada herhalde cumartesi yada pazar bebeiş koyarlar. lütfen bizdende dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar. bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin allahım inş. gelişmeler oldukça yazıcam.allah güzel haberler yazmayı nasip etsin.:21: :21:

3 adet yumurtammm döllenmişşşş :32: :32: :32: yarın sabah 10,30 da yerleştiricekler arkadaşlar.. çok çok çok mutluyum. inşallah sonuda güzel olur. bir müddet buralarda olmucam.evde dinlenicem.net yok evde. ama dualarım sizlerle olucak. kendinize ve yumoşlarınıza çok iyi bakın. allah her daim yanımızda olsun. :34: :54: görüşmek üzere...

çok güzel bir haber ,dualarım sizinle hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunurlar annelerine

ben de 4.iğnemi yaptım göbekten,6 haziran kontrol dedi

çok güzel bir haber ,dualarım sizinle hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunurlar annelerine

ben de 4.iğnemi yaptım göbekten,6 haziran kontrol dedi

Az kalmış kontrole, herşey bir çırpida bitiyor ama sonucu beklemek çok zor.Günler geçmek bilmior.İnşallah seninde (hepimizin de) güzel haberlerini alalım burdan.

herkese günaydın kızlarrr veeeedün sperm işinide yumurta toplama işinide hallettik.tam 29 tane yumurtam toplandı şu an elimde telefon bekliyorum kaçı döllenmiş diye.umarım bebişim biran önce annesinin göbişine kavuşur.

hestia ve sevdalinkaya bugün transferleriniz var dualarım sizinle bebişler sımsıkı tutunsunlar annelerine inşallahhhhhhhhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar:

herkese günaydın kızlarrr veeeedün sperm işinide yumurta toplama işinide hallettik.tam 29 tane yumurtam toplandı şu an elimde telefon bekliyorum kaçı döllenmiş diye.umarım bebişim biran önce annesinin göbişine kavuşur.

güzel haberler alırsın inşallah.......:nazar:

kızlar şimdi hastaneden aradılar 29 yumurtadan 18i döllenmiş yarın tekrar arayıp haber verecekler bölünmeleriyle ilgili.ay çok heyecanlandım ya bebişlerim orda beni bekliyorlar şimdi.

ayyy maaşallah beren bebişler annelerini bekliyor sırayla hamile kalıcaz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh Allahım duy sesimizi:49::49::49::49::49::49:

arkadaşlar bugün transferim yapıldı.şu anda evde yatıyorum. İnsallah bebeğim bana tutunur.tutunmayacak diye çokkorkuyorum. dua edin benim için.test günüm 15 haziran.

hestia artık dikkat et yorma kendini ,nasıl geçti neler yaşadın

Benim için çok zor olsada dikkat etmeye çalışıyorum.tuvalet ve yemek dışında yatıyorum evde.2 gün daha yatarım sonra evde kendimi yormadan vakit geçirmeye çlışıcam. Dün sabah 10.30da hastanedeydik.Sevdlinkayla birlikte.yanımızda gecelik getirmemizi istediler.banyo yapmış, tok karınla ve sıkışık vaziyette gelmemizi istediler.Bizde dediklerini yaptık.Bizi giyinme odasına aldılar.10.40 gibi. giyindik ve beklemeye başladık.tam 2 buçuk saat bekledik orda tabi sıkışık olunca defalarca tuvalete girdik :) saat 1 gibi aldılar.Masaya yattım.Bebeğimi getirdiler ve rahme bıraktılar.Ekrandan gösterdiler bebeğiniz burda diye.Parlak bir nokta :)) inşallah tutunmuştur.Sonra 2 saat yüzüstü karnımızın altında yastıkla yattık sonrda eve geldik. Kullanacağımız birkaç ilaç var.onları kullanıcam ve 15 haziranda kan tahlili için gidicem.Transfer maceramız böyle geçti.Şimdi 2 hfta nasıl sabredicem bilmiyorum.

Benim için çok zor olsada dikkat etmeye çalışıyorum.tuvalet ve yemek dışında yatıyorum evde.2 gün daha yatarım sonra evde kendimi yormadan vakit geçirmeye çlışıcam. Dün sabah 10.30da hastanedeydik.Sevdlinkayla birlikte.yanımızda gecelik getirmemizi istediler.banyo yapmış, tok karınla ve sıkışık vaziyette gelmemizi istediler.Bizde dediklerini yaptık.Bizi giyinme odasına aldılar.10.40 gibi. giyindik ve beklemeye başladık.tam 2 buçuk saat bekledik orda tabi sıkışık olunca defalarca tuvalete girdik :) saat 1 gibi aldılar.Masaya yattım.Bebeğimi getirdiler ve rahme bıraktılar.Ekrandan gösterdiler bebeğiniz burda diye.Parlak bir nokta :)) inşallah tutunmuştur.Sonra 2 saat yüzüstü karnımızın altında yastıkla yattık sonrda eve geldik. Kullanacağımız birkaç ilaç var.onları kullanıcam ve 15 haziranda kan tahlili için gidicem.Transfer maceramız böyle geçti.Şimdi 2 hfta nasıl sabredicem bilmiyorum.

canım ya allah yardımcın olsun bebişinede kendinede iyi bak.ya benim yumurtalarımda cuma günü toplandı ama hala transferden ses yok belki yarına olur .ama sizinkiler çok çabuk olmuş benim bebişler daha buluşamadı anneleriyle :(

canım ya allah yardımcın olsun bebişinede kendinede iyi bak.ya benim yumurtalarımda cuma günü toplandı ama hala transferden ses yok belki yarına olur .ama sizinkiler çok çabuk olmuş benim bebişler daha buluşamadı anneleriyle :(

sağol berencim.biz üniversitede yaptırdığımız için biraz fabrikasyon oldu.herkesi aynı anda yaptılar oysa embriyonun durumuna göre olmalı. en fazla 5. gün yapıyorlar diye biliyorum.en geç yarın yaparlar transferini ve 5. güne kadar dayanıyorsa embriyon kalitelidir. İnşallah en kısa zamanda kavuşursun kuzucuğuna. sana kaç embriyo koyacaklar belli mi?

Back
X