- Konu Sahibi deniz_deniz_35
- #1.021
melis bende 1 adet okuyacağım yarın benide okumuş var say,
canım benimmmm Allah razı olsun..hakkını helal et canım, ne mutlu bana ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
melis bende 1 adet okuyacağım yarın benide okumuş var say,
ben çok teşekkür ederim elvan, Allah razı olsun, notumu alıyorum ..bu arada zamanı hiç ama hiç önemli değil okumanın...baya çok çünkü sayı olarak ve herkesin bir tane okuması gerekiyormuş . sayıyı nasıl tamamlarım bilmiyorum ama Allah büyük..güzel yürekli arkadaşım tekrar sağol..
hestia nerdesin merak ettim hastaneden arayacaklardı hadi güzel haberler ver canım
çok güzel bir haber ,dualarım sizinle hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunurlar annelerine
ben de 4.iğnemi yaptım göbekten,6 haziran kontrol dedi
herkese günaydın kızlarrr veeeedün sperm işinide yumurta toplama işinide hallettik.tam 29 tane yumurtam toplandı şu an elimde telefon bekliyorum kaçı döllenmiş diye.umarım bebişim biran önce annesinin göbişine kavuşur.
güzel haberler alırsın inşallah.......![]()
hestia artık dikkat et yorma kendini ,nasıl geçti neler yaşadın
Benim için çok zor olsada dikkat etmeye çalışıyorum.tuvalet ve yemek dışında yatıyorum evde.2 gün daha yatarım sonra evde kendimi yormadan vakit geçirmeye çlışıcam. Dün sabah 10.30da hastanedeydik.Sevdlinkayla birlikte.yanımızda gecelik getirmemizi istediler.banyo yapmış, tok karınla ve sıkışık vaziyette gelmemizi istediler.Bizde dediklerini yaptık.Bizi giyinme odasına aldılar.10.40 gibi. giyindik ve beklemeye başladık.tam 2 buçuk saat bekledik orda tabi sıkışık olunca defalarca tuvalete girdik :) saat 1 gibi aldılar.Masaya yattım.Bebeğimi getirdiler ve rahme bıraktılar.Ekrandan gösterdiler bebeğiniz burda diye.Parlak bir nokta :)) inşallah tutunmuştur.Sonra 2 saat yüzüstü karnımızın altında yastıkla yattık sonrda eve geldik. Kullanacağımız birkaç ilaç var.onları kullanıcam ve 15 haziranda kan tahlili için gidicem.Transfer maceramız böyle geçti.Şimdi 2 hfta nasıl sabredicem bilmiyorum.
canım ya allah yardımcın olsun bebişinede kendinede iyi bak.ya benim yumurtalarımda cuma günü toplandı ama hala transferden ses yok belki yarına olur .ama sizinkiler çok çabuk olmuş benim bebişler daha buluşamadı anneleriyle![]()