Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

sağol berencim.biz üniversitede yaptırdığımız için biraz fabrikasyon oldu.herkesi aynı anda yaptılar oysa embriyonun durumuna göre olmalı. en fazla 5. gün yapıyorlar diye biliyorum.en geç yarın yaparlar transferini ve 5. güne kadar dayanıyorsa embriyon kalitelidir. İnşallah en kısa zamanda kavuşursun kuzucuğuna. sana kaç embriyo koyacaklar belli mi?

1 tane canım yaşımdan dolayı doktorumla konuştum ama yasal degil dedi aman birtane olsun benim olsun diyorum inşallah dedigin gibi kalitelidirlerde sımsıkı tutunurlar bana.senin kuzucuk nasıl iyi bak onada kendine.

slm kızlar yeni fırsat bulup yazıyorum ... hesita ve sevda çok sevindim sizinde sağlıkla olmuş maşllah iyi sabırlı beklemeler :).. bende eve geldim perşembe günnü yapıldı cuma döndük yavaş yavaş geldik 3 gün çok gazım oldu benim karnım şişti rahatsızdım ama artık fazla yok ilaçlara devam .. göğüslerim şiş karnımda ağrılar oluyo ara ara. rahmin sağ tarafında bi çalışma var gibi bazen değişik bişeyler oluyo orda .. yerleştirirken dr bana gösterdi sağ tarafa koydular küçük bişey :) inş tutunmuştur çok yatmıyorum ben ağır ağır geziniyorum kardeşim her şeyi yapıyo sağolsun .. 2 gündür bel ağrım var .. 6 tanemi ne dondurdular çok iyi kaliteli donduralımmı dediler eşimde donduralım demiş. aklıma geldikçe yazıyorum kızlar ordan oraya atlıyorum ama kusura bakmayın :) diğer arkadaşlar ALLAH yardımcınız olsun inş ... bol bol su içiyorum 2 lt geçiyor ama kendimi çok iyi hissediyorum.. şimdilik bu kadar :)

slm kızlar yeni fırsat bulup yazıyorum ... hesita ve sevda çok sevindim sizinde sağlıkla olmuş maşllah iyi sabırlı beklemeler :).. bende eve geldim perşembe günnü yapıldı cuma döndük yavaş yavaş geldik 3 gün çok gazım oldu benim karnım şişti rahatsızdım ama artık fazla yok ilaçlara devam .. göğüslerim şiş karnımda ağrılar oluyo ara ara. rahmin sağ tarafında bi çalışma var gibi bazen değişik bişeyler oluyo orda .. yerleştirirken dr bana gösterdi sağ tarafa koydular küçük bişey :) inş tutunmuştur çok yatmıyorum ben ağır ağır geziniyorum kardeşim her şeyi yapıyo sağolsun .. 2 gündür bel ağrım var .. 6 tanemi ne dondurdular çok iyi kaliteli donduralımmı dediler eşimde donduralım demiş. aklıma geldikçe yazıyorum kızlar ordan oraya atlıyorum ama kusura bakmayın :) diğer arkadaşlar ALLAH yardımcınız olsun inş ... bol bol su içiyorum 2 lt geçiyor ama kendimi çok iyi hissediyorum.. şimdilik bu kadar :)

İyi olmana çok sevindim.Senden birdaha haber alamamıştık.Kendine çok dikkat et.Tutunmuştur bebişin merak etme.Ama beklemek zor değil mi? senin sonucun ne zaman? benim 15 haziran ama sevdalinkanın 14 haziran neden sonuçlarımızı ayrı güne verdiler hiç anlamadım. Bana da gösterdiler bebeğimi, parlak bir noktaydı. Benim dondurulacak çıkmadı zaten 4 tane döllenmişti. koyulan embriyo kaçıncı kalite onu da söylemediler ama iyi kalite değildi sanırım dondurulacak da çıkmadı zaten. orta ya da kötü kaliteyle tutan varmı acaba? tek kafama taktığım konu bu.Onun dışında iyiyim.Annem yanımda genelde yatıyorum.Ama yarın kalkıcam artık çok yatmak da iyi değil.Zaten tutunacağı varsa tutunmuştur herhalde diye düşünüyorum.Hakkımızda hayırlısı olsun.Güzel haberlerini bekliyorum yumyumcum.

arkadaşlar bugün transferim yapıldı.şu anda evde yatıyorum. İnsallah bebeğim bana tutunur.tutunmayacak diye çokkorkuyorum. dua edin benim için.test günüm 15 haziran.

allah yardımcın olsun. inşallah bu günleri çabuçak geçirip müjdeli haberi verrsn bize. diğer topiğe yazdın mı bilmiyorum bekli de ben göremedm. tesadüfen burada gördüm. inşallah güzel sonuçlanır.

arkadaşlar bugün transferim yapıldı.şu anda evde yatıyorum. İnsallah bebeğim bana tutunur.tutunmayacak diye çokkorkuyorum. dua edin benim için.test günüm 15 haziran.

hadi inşallah canım ya, ne güzel bir haber bu...hayırlısı olsun canım, inşallah güzel haberlerini bekliyoruz senin ve diğer arkadaşların..

Bol bol dinlen, moral çok önemli..şunu ya da bunu yap asla demiyorum çünkü Rabbim ol derse ve tutacağı varsa düşsen de takla atsan da tutar..bu yüzden inşallah rabbim sana güzel yazılar yazmıştır diyorum..öperim

İyi olmana çok sevindim.Senden birdaha haber alamamıştık.Kendine çok dikkat et.Tutunmuştur bebişin merak etme.Ama beklemek zor değil mi? senin sonucun ne zaman? benim 15 haziran ama sevdalinkanın 14 haziran neden sonuçlarımızı ayrı güne verdiler hiç anlamadım. Bana da gösterdiler bebeğimi, parlak bir noktaydı. Benim dondurulacak çıkmadı zaten 4 tane döllenmişti. koyulan embriyo kaçıncı kalite onu da söylemediler ama iyi kalite değildi sanırım dondurulacak da çıkmadı zaten. orta ya da kötü kaliteyle tutan varmı acaba? tek kafama taktığım konu bu.Onun dışında iyiyim.Annem yanımda genelde yatıyorum.Ama yarın kalkıcam artık çok yatmak da iyi değil.Zaten tutunacağı varsa tutunmuştur herhalde diye düşünüyorum.Hakkımızda hayırlısı olsun.Güzel haberlerini bekliyorum yumyumcum.

iyiym canım çok şükür.. inş tutmuşlardır hepimizin :).. beklemek zor bira önce gelse de öğrensek yaa .. benim 14 haziran neden sana 15 dedilerki sevda ya 14 dediler.. neyse sen takma kafanı bbunlara canım iyi kalite kötü kalite deyipte sıkma canını tutacağı varsa canım tutar inan ALLAHIN elinde hayırlısı olsun herşeyin içini ferah tut sen .. süper kalite olsun isterse tutmadımı oda tutmaz onun için güzel şeyler düşün :)) arada yaz belirtilerini benim bugünn karnım ağrıdı adet ağrısı gibi girip kasılıp gidiyo

iyiym canım çok şükür.. inş tutmuşlardır hepimizin :).. beklemek zor bira önce gelse de öğrensek yaa .. benim 14 haziran neden sana 15 dedilerki sevda ya 14 dediler.. neyse sen takma kafanı bbunlara canım iyi kalite kötü kalite deyipte sıkma canını tutacağı varsa canım tutar inan ALLAHIN elinde hayırlısı olsun herşeyin içini ferah tut sen .. süper kalite olsun isterse tutmadımı oda tutmaz onun için güzel şeyler düşün :)) arada yaz belirtilerini benim bugünn karnım ağrıdı adet ağrısı gibi girip kasılıp gidiyo

Kasık ağrısı bende de hep var, birde gaz var.Bunlar normalmiş.Herkes yaşıyor sanırım.Bende başka bir belirti yok şimdilik.Şimdi sevdalinka ile konuştum onda da aynı kasık ağrısı varmış.Onun da dondurulmuş çıkmadığı için umudunu kaybetmeye başlamış.Allah büyük belli olmaz tabi ama sanki bizde tutma ihtimali az gibi geliyor ikimizede. Sizin ikinizinde aynı gün belli olacak orda görüşürsünüz artık inşallah güzel haberler alırsınız.

canım hiç kafanı takma kaçıncı kalite olduğuna. ben ilk denememde arkadaşlarımdan birinin yaşı 22 idi ve ve konulan embriyo 3. gün embriyosu ve 1.kalite idi olmadı onun. ama diğer arkadaşımın 2. gün embriyosu ve 2. kalite idi. çok şükür bebeğini kucağına aldı kısa bir süre önce. Bu işler kısmet meselesi .bol bol dua et. günde 707 kere ya varis çek. Allahın izniyle bizlerde bir gün anne olucaz inşallah. Sen hiç içini karartmadan güzel şeyler düşün. Allah yardımcımız olsun

Kasık ağrısı bende de hep var, birde gaz var.Bunlar normalmiş.Herkes yaşıyor sanırım.Bende başka bir belirti yok şimdilik.Şimdi sevdalinka ile konuştum onda da aynı kasık ağrısı varmış.Onun da dondurulmuş çıkmadığı için umudunu kaybetmeye başlamış.Allah büyük belli olmaz tabi ama sanki bizde tutma ihtimali az gibi geliyor ikimizede. Sizin ikinizinde aynı gün belli olacak orda görüşürsünüz artık inşallah güzel haberler alırsınız.

canım ya kesmeyin umudunuzu onu siz bilemezsiniz kimse bilemez ALLAHTAN başka böyle olumsuz düşünürseniz olmaz ya yapmayın umut hiç kesilirmi ..

transferi olan arkadaşlar hepinize bol şans diliyorum. daha öncede yazdığım gibi daima duacınızım. inşallah allahım bu heyecanlı bekleyişin sonunda hepinizede buraya 'hamileyim' yazmayı nasip eder.

transferi olan arkadaşlar hepinize bol şans diliyorum. daha öncede yazdığım gibi daima duacınızım. inşallah allahım bu heyecanlı bekleyişin sonunda hepinizede buraya 'hamileyim' yazmayı nasip eder.

mrb elvan ALLAH razı olsun hamilesin galba sen ::) ne güzel inş sorunsuz yavrunu alırsın kucağına ... tüp bebeklemi hamilesin belirtin olduysa yazarmısın :)

arkadaşlar bana siz ler hamileymişsiniz gibi geliyor,benim ilk tüp denememde hiç belirtim olmadı ve negatifi aldım ,sizlerin ağrılarınız var bence bu güzel bir şey i,ümitsizliğe kapılmayın ,herşey güzel olacak.....

yarın muayenem var,sabah hastaneye gidecem,aşılama için gün verirler inşallah ,dualarınıza ihtiyacım var

yarın muayenem var,sabah hastaneye gidecem,aşılama için gün verirler inşallah ,dualarınıza ihtiyacım var

Hadi bakalım, inşallah yarın aşılama gününü söylerler. Bir bakmışsın ilk aşılamada hamilesin(İnşallah) Yarınki haberleri yaz burdan merakla bekliyorum.

günaydın arkadaşlar. kör sabahtan girdim :27: hehehe yanımızda çalışan eleman hasta olmuş. eşim mecburen montaja çıktı. bende dükkana geldim.öğleye kadar burdayım. kızlarr çok ama çooooooooook heyecanlıyım. sonuç ne diye deliler gibi merak ediyorum. ama içimden sürekli allahım benim için hayırlısı neyse onu nasip et diyorum. hestianında dediği gibi bizim yumoşlar donmadı malesef :(( bu da bende ister istemez negatif etki yaptı. ama dün kuzenim beni bi güzel azarlayınca kendime geldim :))) umudum arttı :))) neticede biz bunu içimizde taşıyoruz.labarotuvar ortamıyla anne bir olacak değil yaaa :34: birde bende ki belirtiler : gaz aynen bende de var arkadaşlar.ilk gece kasık ağrısından uyuyamadım. sağlı sollu her iki tarafımda ağrı vardı. artık ağrılar ara ara geliyor. genelde bendede yumyum gibi sağ kasıkta oluyor.birde bel ağrısı ara ara var.dün akşam üstüne kadar hep yattım.akşam evimde yemeği ben yaptım.yemekten sonra yine yataktaydım.kendimizi yormadan hareket etmemiz şart bence.yat yat o da çok zor. kızlar lütfen dua edn bebişlerimiz tutsunlar bizi :25: :emir_bebek: 14 haziran ,sende gel artık :))):49:

Back
X