Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Daha önceden de adet gecikmesi yaşadığım için ümitlenmek istemedim ayrıca evde bir tane daha testim var haftaya kadar beklicem eğer yine gelmezse önce test yaparım yine negatifse doktora giderim diye düşünüyorum o yüzden gitmedim arkadaşım. :)

kızlar adetim hala yok :(
bu aralar çok fazla beyaz yani şeffaf akıntım oluyo yumurtlama döneminde bile bu kadar gelmez hatta biraz önce girdiğimde daha da yoğundu içimden acaba mı diyorum ama ümitlenmekte istemiyorum belirti hiç yok adet gecikmesi dışında bide yumurtlama gününden 4-5 gün sonraki sol kasığımdaki şiddetli sancı ve damla damla gelen kanama başka da bi şey yok bi yanım acaba mı diyor diğer yanım hadi sende ordan diyor?????????????:20:

Mrhb canim oldunmu adet,cunku gelen o beyaz akinti adet habercisi ayni zamanda..kahverengiye donusmustur buyuk ihtimal yani bende oyleoluyo..tabiki herkeste ayni olcak diye bi kaide yok,aklima geldi paylasayim dedim....

slm kızlar ben de ege ünivesitesine gitmek istiyorum ege nazan hanımın nasıl hastası ola bilirim arayıpta tercih şansımiz varmı lütfen cvp verırsenız sevinirim

Mrhb canim oldunmu adet,cunku gelen o beyaz akinti adet habercisi ayni zamanda..kahverengiye donusmustur buyuk ihtimal yani bende oyleoluyo..tabiki herkeste ayni olcak diye bi kaide yok,aklima geldi paylasayim dedim....

Yok daha olmadım kahverengiyede dönmedi bi kaç gün daha bekleyip doktora giymek en iyisi.

slm arkadaşlar.bende adet bekleyenlerdenim.geçen ay bayrama denk geldi.eskiden çok çabuk geçerdi iki adet dönemi arasındaki zaman aman yine ağrılar derdim şimdiyse gelmiyo geçmiyo.çok nazlı :emir_bebek: ler olacaklar galiba:44:

merhaba arkadaşlar bende bugün adet oldum hastaneyi aradım öğlenden sonra sizi arıcaz dediler ama aramadılar yarın tekrar arıcam çarşamba günü giderim herhalde inşallah bu ay tedaviye başlarım çok heyecanlıyım :122:

merhaba arkadaşlar bende bugün adet oldum hastaneyi aradım öğlenden sonra sizi arıcaz dediler ama aramadılar yarın tekrar arıcam çarşamba günü giderim herhalde inşallah bu ay tedaviye başlarım çok heyecanlıyım :122:

bugün aradılar buraya gelmenize gerek yok yapılması gerekenleri size faxlayalım dediler 24 kasımda iğnelere başlayacakmışım 9 aralıkta da hastaneye gidicekmişim neden böyle oldu anlamadım buna uzun protokol deniyormuş neler olacak bu süreçte bilen varmı

bugün aradılar buraya gelmenize gerek yok yapılması gerekenleri size faxlayalım dediler 24 kasımda iğnelere başlayacakmışım 9 aralıkta da hastaneye gidicekmişim neden böyle oldu anlamadım buna uzun protokol deniyormuş neler olacak bu süreçte bilen varmı

allah allah niye uzun protokol diye sormadın mı hiç bi açıklama yapmadılar mı geçenlerde okumuştum ben uzun protokolde bildiğim kadarı ile o iğneleri yapıyorsun sonra yine adet olacaksın adetten sonra başka ilaçlarla yumurta toplaman yapılacak yani bir adet daha olacak arada bunu genelde yumurtalıklarında sorun olanlarda geç yumurtlayanlarda falan kullanılıyormuş sanırım. Hatta adet gecikmesi varsa doğum kontrol ilacıda veriliyormuş iğnenin yanında adetin vaktinde gelsin diye benim tuafıma gitmişti okuduğumda bakalım inşallah hayırlısı olur bize ne diyecekler bakalım aradığımızda.

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım tedavin ilk defa duydum bende bu tedavi şeklini inş sonu güzel olur :emir_bebek:

SLM kızlar ben hala bunalım sabırsız gergin bekliyorum 1ekimde dosyamı hete girmesi için verdik bugun6 kasım hst aradım hala bu salı yada obür salı kesin arıcaz tebecik kadın dog. bana 2 3 hafta içinde döneriz demişlerdi üffyani anlıcanız gergin bişekilde bekliyom eşim arızaya baglıcan sen gine bugünlerde hey heylisin diyo dua ediyorum rabbimme tevekkül ettim başkada bişey elden gelmiyo :(

Merhaba kızlar :) yarin hastaneye yatisim yapılıyor perşembe yumurta toplama işlemin yapılacak heyecandan kalbim duracak allah hepimizin yardımcısı olsun :-)

SLM kızlar ben hala bunalım sabırsız gergin bekliyorum 1ekimde dosyamı hete girmesi için verdik bugun6 kasım hst aradım hala bu salı yada obür salı kesin arıcaz tebecik kadın dog. bana 2 3 hafta içinde döneriz demişlerdi üffyani anlıcanız gergin bişekilde bekliyom eşim arızaya baglıcan sen gine bugünlerde hey heylisin diyo dua ediyorum rabbimme tevekkül ettim başkada bişey elden gelmiyo :(

Merhaba tanisalimmi ayni sehirdeyiz daha oncede yazmistim sana amaa...

çok şükür sonunda bugün adet oldum :) aradım biz size arayacağız dediler bakalım aramazlarsa öğleden sonra yine ararım :) nehir 24 sen ne yaptın fax çektiler mi başladın mı ilaçlara

çok şükür sonunda bugün adet oldum :) aradım biz size arayacağız dediler bakalım aramazlarsa öğleden sonra yine ararım :) nehir 24 sen ne yaptın fax çektiler mi başladın mı ilaçlara

biliyomusun bende bugün adet oldum aradım biz sizi ararıoz dediler bakalım bekliyorum hadi hayırlısı heralde birlikte devam edicez :)

Back
X