Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Benim bütün evraklarım hazırdı.egede yapılan ilk günkü tahlil,smear ve konsültasyon kağıdı hariç.o tahlilleri onlar çıkınca dosyaya koymuş zaten.birtek dahiliye kağıdım eksikti onuda bugün verdim.geçen salı muayne oldum bütün evraklarım bitti.haziran adetiyle başlayacağız inşallah.
Canm bu 3000 bini sadece ege hanıma mi vercez acaba ..ilaclar falan bildiğin 5 bine yakın tutar ozaman acaba aşılamadan sonra normal doktor prosedürü ne mi geçsem.

Canm bu 3000 bini sadece ege hanıma mi vercez acaba ..ilaclar falan bildiğin 5 bine yakın tutar ozaman acaba aşılamadan sonra normal doktor prosedürü ne mi geçsem.
Canım ben telefonda ilk randevuyu aramadan sormuştum.yani mart ayında.sekreterine fiyat hakkında bilgi alabilirmiyim dedim.oda bana raporlu raporsuz ege hanımın fiyatı değişir dedi.bende raporlu fiyatı dedim.3000 tl dedi.birde ilaç parası binecek buna tabi.

Sanırım direk ege hanım için ödenecek ücret bu ilaç yoktur içinde.bence aşılama içinde fiyat farkı vardır.

bu arada tiroid biyopsini oldun mu canım sen.(umarım karıştırmadım o sendin)
Evet o benm :) oldum canm 7 iğneyle biyopsi tamamlandi canmdan can gitti valla .10 gün sonra sonuçlar gelcek inşallah temiz çıkar.hanimlara özel macun var instagramda indan sipariş verdim. Inşallah belki vesile olur aşılamaya kadar..merakla bekliyorum:)

Evet o benm :) oldum canm 7 iğneyle biyopsi tamamlandi canmdan can gitti valla .10 gün sonra sonuçlar gelcek inşallah temiz çıkar.hanimlara özel macun var instagramda indan sipariş verdim. Inşallah belki vesile olur aşılamaya kadar..merakla bekliyorum:)
Gelmiş geçmiş olsun canım.inşallah bi sürpriz oluverir kendiliğinden gelir bebişin.güzel sonuçlar alırsın umarım

Günaydın arkadaşlar.bugün regl oldum.hastaneyi aradım.dosyanıza bakıp size dönüş yapacağız dediler.dönmediler gene aradım.heyetten tüp bebek kararı çıkmış.yarın sabah 8.30 da burada olun tedavinize başlıyoruz dediler.çok hızlı oldu.16 mayısta ilk muayneyi oldum.yarın tedaviye başlıyorum.umarım sizlerinde kolay ilerler.

Günaydın arkadaşlar.bugün regl oldum.hastaneyi aradım.dosyanıza bakıp size dönüş yapacağız dediler.dönmediler gene aradım.heyetten tüp bebek kararı çıkmış.yarın sabah 8.30 da burada olun tedavinize başlıyoruz dediler.çok hızlı oldu.16 mayısta ilk muayneyi oldum.yarın tedaviye başlıyorum.umarım sizlerinde kolay ilerler.
Hadi Hayırlısı inşallah herşey olumlu sonuçlanır dualarımız seninle

merhaba ben 4 yıllık evliyim ve 2 kere karnımda öldü kalp atışlarını duyduğumuzda 2 side aynı zamanda öldüler genetiklerimize baktırdık kan pıhtısı değil ama dna larımda hata varmış 9 ve 16 yer değiştirmiş eğer yaşasaymış ya zeka gerili ya down sendromu olucakmış ordaki dr tavsiyesiyle genetik doç. dr emin beye gittik ve herşeye anlattı her embriyorlar için 150 dolar 3 milyar sadece sağlıklı embriyolar seçip kromozomların genetiklerine bakıp o şekilde transfer edilcek ve sağlıklı olması %99 cocuğum olduğu içinde tutma şansım %70 ogün tüp bebek bölümüne cıktık anlattılar durumu danışman eğer rapor cıkmazssa ilaçlarla birlikte 8 milyar çıkarsa 1,500 tl tüp bebk için isteniliyormuş şimdi pazartesi gelin dediler elimize kağıt verdiler spermlerine bakıcaklarlar herhalde ama 8.30 dan 3 kadar burdasınız dedi ne yapıcaklar okadar cok merak ediyorum nasıl ilerlicek birde genetik dr. istanbuldan makina almamızı söledi ve 1500 tl tutuyormuş bunun ismini bilen varmı nette arıyorum bulamıyorum dr . sormayı unutmuşumda herkese hayırlısı diyorum

Hanımlar mrb, tedavi süreci için Ege Ünv düşünüyoruz, özel Dra muayene olmayı düşünüyorum, süreç Nasıl gelişiyor özel muayenede bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim bekleme kısalıp işlemler hızlanır mı acaba!! Nedim KARADADAŞ tüp bebekte Nasıl bilgisi ya da duyumu olan var mı ?? Şimdiden teşekkürler

Hanımlar mrb, tedavi süreci için Ege Ünv düşünüyoruz, özel Dra muayene olmayı düşünüyorum, süreç Nasıl gelişiyor özel muayenede bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim bekleme kısalıp işlemler hızlanır mı acaba!! Nedim KARADADAŞ tüp bebekte Nasıl bilgisi ya da duyumu olan var mı ?? Şimdiden teşekkürler
Canm ben ve burdaki bi kaç arkdaş daha ege hanıma gidiyor.muayene ücreti 165 verdm ben.ilk gün senden ve eşinden tahliller isteniyor sabahtan öğleden sonra 2 ye kadar falan sürüyor.sinrasinda onlar dosyaya bakıp tedavine karat veriyor.ege hanım tup bebek başkanı olduğu için ve bende 3 senedir milletin gormedigi seyi ortaya cikardi ne bileyim bilgisine çok güveniyorum.islemler diğer tarafa göre daha rahat oluyo bence.ben nisanda başladım haziranda aşılama dediler.benm biyopsi olmam gerekti ondan uzadı.ben ege hanımı tavsiye ederim ne bileyim:) çok anlattım

B Bemu48 çok teşekkür ederim cvbın için ben de forumda Nedim beyle ilgili bişey göremedim çok iyi bir Dr diye duydum Oya ki !! Sen ege hanıma tavsiye üzerine mi giyin canım yoksa Böşümdeki yönlendirme ile mi ?? Çok uzun Zaman'da randevu veriyorlar anladığım kadarıyla :( ama ilgili bir Doktormuş değil mi

B Bemu48 çok teşekkür ederim cvbın için ben de forumda Nedim beyle ilgili bişey göremedim çok iyi bir Dr diye duydum Oya ki !! Sen ege hanıma tavsiye üzerine mi giyin canım yoksa Böşümdeki yönlendirme ile mi ?? Çok uzun Zaman'da randevu veriyorlar anladığım kadarıyla :KK43: ama ilgili bir Doktormuş değil mi
Erol tavmergen var aslında ege hanımla kardeşler ben ordan yola çıktım.erol bey özelde olduğu için benim durumum müsait değildi.enazinsna ege hanımla devam edip rapor çıkartabilirim diye düşündüm. Ve çok kişiden duydum ismini ..bence hiç tereddüt etme canm.biyerden başla derim.benm rahîm de sıvı vardi hormonlarım AMH im hepsi dengesizdi bunu söylemeden tedavi etmeden başka biyerde hemen aşılama dediler.bu yüzden ege hanıma yönlendim. Ilk randevudan sonra hepsi kolay gidiyor hiç merak etme.senin problemin neydi acaba canm

Benim sebebsiz diyorlar, özel bir merkezde olumsuz 1 aşılama 2 tüp var :( son tüp tuttu kalbi durdu bebeğimin :( çok yıprandık ben ağustos gibi giderim diyordum randevuyu bu aydan alayım o halde artık maddi kaygıları olmayan sadece tedavi amacı olan bir yer düşünüyorum:(

Benim sebebsiz diyorlar, özel bir merkezde olumsuz 1 aşılama 2 tüp var :KK43: son tüp tuttu kalbi durdu bebeğimin :KK43: çok yıprandık ben ağustos gibi giderim diyordum randevuyu bu aydan alayım o halde artık maddi kaygıları olmayan sadece tedavi amacı olan bir yer düşünüyorum:KK43:
Benimkide öyle canm troid var ama çok önemli değil ilaçla duzelttik artik.3 senedir bekliyorum rabbim hepimize nasip etsin.herkesler hamile herkesler doğuruyor bazen zor geliyo ama buda bizim imtihanınız diyorum susuyorum.maddi kaygın yoksa erol beyede gidebilirsin. Ama ağustosa kadar vakit verdiysen kendine enazindan detaylı tahlillerin ege hanımda yapılır

Back
X