Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Takribi öğleden sonra bitiyor çünkü eşin 1de ürolojide muayene oluyor ama değerleri iyiyse bakmıyorlar bile..o gün hem eşin Hemde senin kanın alınıyor tsh de var içinde bence
Teşekkürler canım.en yakın yaptırdığım tahlilde prolaktin ve tiroid yokmuş o yüzden dışarda yaptırıp gideyimmi diye sormuştum.orada yapıyorlarsa gerek yok

Teşekkürler canım.en yakın yaptırdığım tahlilde prolaktin ve tiroid yokmuş o yüzden dışarda yaptırıp gideyimmi diye sormuştum.orada yapıyorlarsa gerek yok
Benden 2 eşimden 1 tüp kan aldılar ama detayını bilmiyorum istersen bi ara sor yanlış bilgilendirmeyeyim

Benden 2 eşimden 1 tüp kan aldılar ama detayını bilmiyorum istersen bi ara sor yanlış bilgilendirmeyeyim
Sağol canım.doktora söylerim.bakılmamış burada bakabilirmisiniz derim en kötü bişey olmaz.ilk randevu aldığımda telefonda sabah 9.30 da burda olun öğlen 16 ya kadar burada kalacağınız şekilde kendinizi ayarlayın demişlerdi.merak ettim onca saat ne yapacaklar diye ama erken bittiğine sevindim.

İyi akşamlar kızlar.Hastaneye ilk muayneye gidildiğinde işimiz saat kaç gibi bitiyor.birde o gün tiroid(tsh,t3,t4) testi yapıyorlar mı?

Bizim işimiz 1 buçukta bitmişti . Hormon testlerini adetin 3. Günü istedikleri için ordan barkot veriyolar sen adetinde gidip tahlil veriyorsun. Sonra sonuç çıkınca zaten dosyana ekleniyor.benm şansıma ç.tesi günüydü adetim özelde yaptırdım bu yüzden.ayrica AMH testi ne özelde 140 tl verdim .oda 1 hafta sonra çıkıyor.tabiki meşhur onay yazısı var bunun içinde dahiliyeden gün alırsın.ben evraklarımı bugün teslim ettim.1 hafta sonra haber verckler.insallah güzel haberler nasip olur hepimize

Sağlık ocağıda yapıyor canım.ama ilk muaynede ege yapıyorsa boş yere bidaha kan vermeyeyim demiştimde.
Ilk muayenede olmuyor. Senden onay yazısı istiyor.bunuda sağlık icabı vermiyo canm.dahiliye doktorundan alıyorsun.alirkende bunları istiyor.yani iki yerde uğraşma hem sağlık hem devlet.sen şimdiden dahiliye ye gün al bence :) lazim olcak ben troid filmide çektirdim 2 haftami buldu bu onay isi

Ha
Ilk muayenede olmuyor. Senden onay yazısı istiyor.bunuda sağlık icabı vermiyo canm.dahiliye doktorundan alıyorsun.alirkende bunları istiyor.yani iki yerde uğraşma hem sağlık hem devlet.sen şimdiden dahiliye ye gün al bence :) lazim olcak ben troid filmide çektirdim 2 haftami buldu bu onay isi
Haklısın canım.aile hekimim yazıyı görmedi daha.ben konuştum.oda daha önce imzaladığı ve imzalamadığı kişiler olmuş.siz yazıyı bi getirin bakarız dedi.umarım imzalar.

Bizim işimiz 1 buçukta bitmişti . Hormon testlerini adetin 3. Günü istedikleri için ordan barkot veriyolar sen adetinde gidip tahlil veriyorsun. Sonra sonuç çıkınca zaten dosyana ekleniyor.benm şansıma ç.tesi günüydü adetim özelde yaptırdım bu yüzden.ayrica AMH testi ne özelde 140 tl verdim .oda 1 hafta sonra çıkıyor.tabiki meşhur onay yazısı var bunun içinde dahiliyeden gün alırsın.ben evraklarımı bugün teslim ettim.1 hafta sonra haber verckler.insallah güzel haberler nasip olur hepimize
Tadilat falan var dediler mi ?merak ettim canım yaa

Aşılama mı yapılacak söylediler mi ?yan koridorda var tadilat ben gördüm :KK43:

Dün evraklarımı vermiştim.bugun aradılar bidahaki adetinde haber verin aşılama yapılacak dedi.tek sıkıntm var oda troid cuma günü endokrin konsültan yapilcak. Toplanıp yine muayne yapcaklarms beni

Dün evraklarımı vermiştim.bugun aradılar bidahaki adetinde haber verin aşılama yapılacak dedi.tek sıkıntm var oda troid cuma günü endokrin konsültan yapilcak. Toplanıp yine muayne yapcaklarms beni
Çok hızlı ilerlemiş işlemlerin.umarım tiroid de önemli birşey yoktur.

Peki ilk muayneyi ayın kaçında olmuştunuz.o gün smear testi yaptılarmı.

Inşallah troid sıkıntısız halolur sonuçların temiz çıkar.hayırlısı inşallah Haziran Ay'ı sana Bebiş getirsin :)

iyi akşamlar arkadaşlar.ben ilk muaynemi olup dosyamı açtırdım.sadece dahiliye kağıdım kaldı.haziran adetiyle tüp bebeğe başlıyoruz inşallah(tabi smear testim normal çıkarsa)herşey çok hızlı oldu.ama hastanede halen tadilat var.ayrıca ege hanım 18 haziranda izine ayrılacakmış.ama diğer doktorlar orada olacakmış

Hayı
iyi akşamlar arkadaşlar.ben ilk muaynemi olup dosyamı açtırdım.sadece dahiliye kağıdım kaldı.haziran adetiyle tüp bebeğe başlıyoruz inşallah(tabi smear testim normal çıkarsa)herşey çok hızlı oldu.ama hastanede halen tadilat var.ayrıca ege hanım 18 haziranda izine ayrılacakmış.ama diğer doktorlar orada olacakmış
Hayırlısı olsun canım inşallah tedavilerimiz olumlu sonuçlanır..bende geçen Aradım hayır 2 ay söz konusu değil dosyan heyete sunulmak üzere bekliyor dedi sanırım Bu hafta ararlar gibi inşallah

Back
X