- Konu Sahibi deniz_deniz_35
- #3.101
Canm ben 3 senelik evliyim hiç hamile kalamadım eşimde sorun yok .bende troid dediler ilaç kullanıyorum tsh 1.3 e düştü bi problem kalmadı yani.suan tamamen rabbimin nasip etceği zamani bekliyorum.boyle sebepsiz oluncada direk tüp olmuyo böyle aşılamaya uğraşıp duruyom.evet diğer doktorlarsa ilgili ama ben ege hanımı seviyorum sordugun zaman cevap veriyor bide daha öncelikli oluyosun diğer taraf çok kalabalık oluyor sırf hemsireleri için bile gitmek istemiyorum oraya.. Bi muayne bi kontrol 165 tl oluyo.tup bebek içinde ızmirie arkdasimz 1200 tl civarı fazladan vermiş.durumun varsa düşünme bence .aşılama içinde 190 tl verdim.oyle yani:) çok ciddi problemler olmadığı sürece özellere göre çok daha uygun oluyor. Hemde başarı oranları baya yüksek.Sağolasın canım hayırlısı olsun inşallah .Aşılama şansı düşük ama vakti geldiyse eğer onlada mümkün tabiki:) inşallah güzel haberler alırsın. Yani evet diğer doktorlar içinde çok kötü yorumlar almadım genel itibariyle ilgili bir hastane sanırım . Kimisi çok yaka silkmiş ama iyi düşünmek istiyorum Allah ın izniyle iyi başlar ve iyi biter inşallah. Ege hanım ekstradan ne kadar ücret alıyor biliyormusun ayrıca her gittiğinde ücret ne kadar ödüyorsun . Eğer uçurum yoksa arada bende sanırım ondan alıcam randevü. Sizdeki problem neydi peki ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz?:)