- 25 Şubat 2013
- 642
- 262
- 323
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
- #3.141
İnşallah canım yaa babanın durumuda gelmiş geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın inşallah. Yani herşeyin başı nasip eski yorumlarda kimisi yaka silkmiş yani herkez yaşanmışlığına göre yorumluyor işte bir şekilde. İyi düşünmek lazım herşeyin başında olmazsada herşeyin sonu değil yaa Allah ömür verdiği sürece umut etmeye devam edeceğiz.Çok güzel olur inşallah olur her şeyin normali güzel tabiki. Ben Ege hanımın 13 yıl önceki bi hastasını tanıyorum Bandırma'dan gelip gitmişler sürekli ve çok memnundular eşinin sperm hareketsizliği varmış ilkinde olmuş kızı suan 8. Sınıfa geçti. Öncelik olarak özel düşünmedim çünkü Ege üniversitesinde geçen yıl babam akciğer ameliyatı oldu kanseri atlattık yine bu zamanlardı çok ilgililerdi özelden yaptırdık yine her şeyini fakat normal giren hastalara da farklı davranmıyorlardı on gün yattık Ege de sürekli gidip geldik onun haricinde duygusal bi bağ oluştu anlayacağınız ben güveniyorum özellerden daha fazla tabi söylendiği gibi her şeye bi sebep lazım yaradan kısmet eder de olur inşallah hepimiz birer yavrucağa kavuşuruz