Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Çok güzel olur inşallah olur her şeyin normali güzel tabiki. Ben Ege hanımın 13 yıl önceki bi hastasını tanıyorum Bandırma'dan gelip gitmişler sürekli ve çok memnundular eşinin sperm hareketsizliği varmış ilkinde olmuş kızı suan 8. Sınıfa geçti. Öncelik olarak özel düşünmedim çünkü Ege üniversitesinde geçen yıl babam akciğer ameliyatı oldu kanseri atlattık yine bu zamanlardı çok ilgililerdi özelden yaptırdık yine her şeyini fakat normal giren hastalara da farklı davranmıyorlardı on gün yattık Ege de sürekli gidip geldik onun haricinde duygusal bi bağ oluştu anlayacağınız ben güveniyorum özellerden daha fazla tabi söylendiği gibi her şeye bi sebep lazım yaradan kısmet eder de olur inşallah hepimiz birer yavrucağa kavuşuruz
İnşallah canım yaa babanın durumuda gelmiş geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın inşallah. Yani herşeyin başı nasip eski yorumlarda kimisi yaka silkmiş yani herkez yaşanmışlığına göre yorumluyor işte bir şekilde. İyi düşünmek lazım herşeyin başında olmazsada herşeyin sonu değil yaa Allah ömür verdiği sürece umut etmeye devam edeceğiz.

Kızlar şimdi söyle bisey var 11.günüm beta 6.75 çıktı. Allahm bi umut yükselir mi acaba ..varmi etrafnzda duyduğunuz bildiğinz şeyler . 3 sene sonra ilk defa bu rakamı gördüm bu bile sevinç oldu benm için.

Kızlar şimdi söyle bisey var 11.günüm beta 6.75 çıktı. Allahm bi umut yükselir mi acaba ..varmi etrafnzda duyduğunuz bildiğinz şeyler . 3 sene sonra ilk defa bu rakamı gördüm bu bile sevinç oldu benm için.
Aşılamanın 11. Günü değil mi canım.çevremde duymadım canım.umarım yükselir.ama sen kendin mi yaptırdın onlar mı istedi.aşılama için 11. Gün çok erken geldi bana.benim 14. Gün bakılmıştı.o yüzden 14. Güne kadar yükselir inşallah değerin

Kendim yaptırdım:( dayanamadim .cuma günü bidaha gitcem inşallah vardır benm için dua et sen hamilesin belki duan geçer. Değer düşük aslında biliyorum ama yükselen oluyormuş. Inşallah onlar arasında Bend e varimdir

Kendim yaptırdım:KK43: dayanamadim .cuma günü bidaha gitcem inşallah vardır benm için dua et sen hamilesin belki duan geçer. Değer düşük aslında biliyorum ama yükselen oluyormuş. Inşallah onlar arasında Bend e varimdir
İnşallah canım.allahım kabul eder dualarını.bende edeceğim:dua:.kat kat artsın değerin inşallah:dua::anneadayı:

selam kızlar yazılanları oku oku gözlerim acıdı :) 4 yıllık evliyim 31 yaşındayım 1 düşüğüm oldu 3 yıl geçti bir daha gelmedi bebişim. randevu aldım ilk kez 17 temmuza verdiler elimde rahim filmi 1 ayönceki hormon ve smear sonucu eeşimle benim kromozom sonuçları eşimin sperm tahlili benim pıhtılaşma sonucum hepsi var amh yok sadece şimdiden heyecanladım umarım hepiniz o müjdeli haberi alırsınız

selam kızlar yazılanları oku oku gözlerim acıdı :) 4 yıllık evliyim 31 yaşındayım 1 düşüğüm oldu 3 yıl geçti bir daha gelmedi bebişim. randevu aldım ilk kez 17 temmuza verdiler elimde rahim filmi 1 ayönceki hormon ve smear sonucu eeşimle benim kromozom sonuçları eşimin sperm tahlili benim pıhtılaşma sonucum hepsi var amh yok sadece şimdiden heyecanladım umarım hepiniz o müjdeli haberi alırsınız
Hayırlı olsun sizin için inşallah. Randevuyu ne zaman aldınız acaba be kime aldınız ??

Kendim yaptırdım:KK43: dayanamadim .cuma günü bidaha gitcem inşallah vardır benm için dua et sen hamilesin belki duan geçer. Değer düşük aslında biliyorum ama yükselen oluyormuş. Inşallah onlar arasında Bend e varimdir
Test verdin mi canım birdaha

Kızlar hastaneyi arıyorum ama açmıyor aranızda ulaşan var mı ?
Merhaba ben 10:30 gibi 390 36 60' dan ulaştım. Adetimin başladığı bilgisini verdim, saat 3 gibi size döneriz dediler ama çabucak geri döndüler. Yarım saat önce aradılar adetimin bitimini takiben 5 gün içerisinde rahim filmi çektirip götürmem istendi. Daha önce rahim filmi çektiren arkadaşlar nerde çektirdiniz, ücreti ne kadar bilgi verebilir misiniz?

Ege hanımın özel sekreteri var.sanırım ona yönlendiriyorlar bende öyle almıştım.
Merhababişi sormak istiyorum tedaviye en yakın başlayan sizsiziniz adet olduğumda aramamı istediler bundan sonraki süreç nedir? Hamileliğiniz nasıl gidiyor bu arada nasıl hissediyorsunuz kendinizi ?

Arkadaşlar merhaba transferimin 6. Günü. Ama kendimi hiç umutlu hissetmiyorum. Bir de beyaz akıntım başladı enfeksiyon filan olmasından korkuyorum

Merhaba ben 10:30 gibi 390 36 60' dan ulaştım. Adetimin başladığı bilgisini verdim, saat 3 gibi size döneriz dediler ama çabucak geri döndüler. Yarım saat önce aradılar adetimin bitimini takiben 5 gün içerisinde rahim filmi çektirip götürmem istendi. Daha önce rahim filmi çektiren arkadaşlar nerde çektirdiniz, ücreti ne kadar bilgi verebilir misiniz?
Ben iki kere farklı şehir ve merkezlerde çektirdim. Yerine göre değişiyo anestezili olup olmaması da değişiyo tabi fiyat. Ama en uygun beş yüz filandır özellerde. Ama ben tepecikte de çekiliyo diye duymuştum randevu alabilirseniz

ben bir ay önce gözde hastanesinde çektirdim feyza hanım çekti aneztezili 500 tl verdim birde muayene kaydı açtı onun içinde 45 tl verdim ama hiç bir rahatsızlık duymadım rahat geçti..yanlız önceki gün kanda gebelik testi yaptır zaman kazanırsın mutlaka rahim filmi öncesi kan testi yapıyorlar..

Merhababişi sormak istiyorum tedaviye en yakın başlayan sizsiziniz adet olduğumda aramamı istediler bundan sonraki süreç nedir? Hamileliğiniz nasıl gidiyor bu arada nasıl hissediyorsunuz kendinizi ?
Slm.adetin ikinci yada üçüncü gününe randevu veriyorlar.önce hemşirelerle dosya açılıyor.önceden getirdiğiniz elinizde olan evrakları dosyalıyorlar.sonra muayneye geçiyorsunuz smear testi alıyorlar rahimi inceliyorlar.kan testi alıyorlar.eksik evraklarınızı tamamlamnızı ve heyetin kararını beklemenizi istiyorlar.
Benim şimdilik iyi gidiyor.çarşamba günü kese muaynem var.

Slm.adetin ikinci yada üçüncü gününe randevu veriyorlar.önce hemşirelerle dosya açılıyor.önceden getirdiğiniz elinizde olan evrakları dosyalıyorlar.sonra muayneye geçiyorsunuz smear testi alıyorlar rahimi inceliyorlar.kan testi alıyorlar.eksik evraklarınızı tamamlamnızı ve heyetin kararını beklemenizi istiyorlar.
Benim şimdilik iyi gidiyor.çarşamba günü kese muaynem var.
Hayır hayır bu kadar yazdırdım size ben bütün tetkikler tamam tedaviye başlanıyor tüp bebek tedavisine onu sormak istemiştim

Hayır hayır bu kadar yazdırdım size ben bütün tetkikler tamam tedaviye başlanıyor tüp bebek tedavisine onu sormak istemiştim
Hımmm.o zaman adetin ikinci günü muayne oluyorsunuz tekrar kan alıyorlar kist felan yoksa kan değerlerinizde normalse hemen o gün iğnelere başlıyorsunuz.10 sonra gibi opu iki gün sonra da transfer oluyor:anneadayı:

Back
X