Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Rapor almak isteyen var mı diye soruyorlar sen orada istediğini belirtiyorsun. Transferden sonra veriyorlar mı bilmiyorum maalesef. Ama zaten yumurta toplaman ve transfer sürecinde gebelik testi tarihinden sonra bitmiş oluyor raporun
Yumurta toplandıktan sonra kaçıncı gün transfer oluyor ?

3. Gün veya 5. Gün embriyosu yani yumurta toplandıktan 3 veya 5 gün sonra transfer işlemi gerçekleşir. Benim salı toplayıp cuma transfer yapmışlardı.

3. Gün veya 5. Gün embriyosu yani yumurta toplandıktan 3 veya 5 gün sonra transfer işlemi gerçekleşir. Benim salı toplayıp cuma transfer yapmışlardı.
Çok teşekkürler. Çok soru sordum sabırla cevapladın çok sağol. Çok heyecanlıyım. Senin kaç denemen oldu?

Ne demek arkadaşım. Bende geçirdim o süreçleri Google ahbap olmuştum artık araştırmaktan :KK48: bir denemem oldu Ocak ayında 19 ocakta da gebelik testi yaptım sonuç olumsuz inşallahh senin tutar bebeğini kucağına alırsın. Bu süreç zihnen de bedenen de zor bir süreç allah yardımcımız olsun. Ama sakin ol bende çok korkmuştum ama geçti. Stres en büyük dezavantaj bizim için.

Ne demek arkadaşım. Bende geçirdim o süreçleri Google ahbap olmuştum artık araştırmaktan :KK48: bir denemem oldu Ocak ayında 19 ocakta da gebelik testi yaptım sonuç olumsuz inşallahh senin tutar bebeğini kucağına alırsın. Bu süreç zihnen de bedenen de zor bir süreç allah yardımcımız olsun. Ama sakin ol bende çok korkmuştum ama geçti. Stres en büyük dezavantaj bizim için.
Bende korku yok da aşırı heyecan var kalbim yerinden çıkacak gibi.

Çünkü bilmediğimiz hiç yaşamadığımız şeyler yaşıyoruz çok normal.
Bir şey daha sormak istiyorum. Ben Ege hanımın hastasıyım kendi mi topluyor yumurtayı yoksa başkası mı topluyor hiç sormadım kendisine. Senin bilgin var mı? Bir de 5.gün transferinin tutunması daha kolaymış. Bizim isteğimizle olan bir şey mi 3. Gün ya da 5.gün transferinin olması

Bildiğim kadarıyla Ege hanım yapıyor. Onu bilmiyorum sanırım embriyonun bölünmesiyle alakalı karar veriyorlar ona. Yine de bi şansını de sor istersen

Bir şey daha sormak istiyorum. Ben Ege hanımın hastasıyım kendi mi topluyor yumurtayı yoksa başkası mı topluyor hiç sormadım kendisine. Senin bilgin var mı? Bir de 5.gün transferinin tutunması daha kolaymış. Bizim isteğimizle olan bir şey mi 3. Gün ya da 5.gün transferinin olması
Ege hanım kısmını bilmiyorum ama embriyonun transfer olma günü nü sen seçemiyosun malesef gelişimine bağlı mesela arkadaşıma 2.gün transferi oldu tuttu elhamdülillah şu an 4 aylık hamile benimde 3.gün embriyosu idi.nasibinde varsa oluyor yani bol bol dua.birde heyecanlar hiiç bitmiyor allah bitirmesin

Ege hanım kısmını bilmiyorum ama embriyonun transfer olma günü nü sen seçemiyosun malesef gelişimine bağlı mesela arkadaşıma 2.gün transferi oldu tuttu elhamdülillah şu an 4 aylık hamile benimde 3.gün embriyosu idi.nasibinde varsa oluyor yani bol bol dua.birde heyecanlar hiiç bitmiyor allah bitirmesin
Sağolasın canım

arkadaşlar merhaba yumurta toplama işleminden sonra ohss ihtimali nedeniyle Ege hanım transfer yapmadı ve 14 gün kullanılacak bir iğneye başladım hormon alıyorum sanırım yine adetin 20. Günü başladım bundan sonrası hakkında bileğisin olan var mı acaba perşembe günü iğnelerim bitiyor‍♀️

merhaba kızlar, ben ilk tüp bebek denememi 9 eylülde yaptım, 2. için egeye gelsem diyorum, orada özel bir doktor var mı gidebileceğim ???
Ege hanım ve Erol bey var canım. Ben ege hanımın hastasıyım. Ama bir an önce ara çünkü ben çok beklemiştim onlardan randevu almak için

Back
X