Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Transfer de 900 lira ödedik biz sanırım yumurta toplama ücreti de aynı. Profesöre gitmezseniz muayene ücreti vermiyorsunuz. Eğer tercihiniz o yönlü olursa zaten opu işlemi ve transfer ücreti daha pahalıya maloluyor.

profesörden randevu aldım bugun 2 yıllık evliyim rapor için 3 yıl olması gerekiyormuş merak etmiştim o yüzden sürecin nasıl olduğunu bilmiyorum da

Kızlar hepinize selamlar şimdiden.Tup bebek için Ege üniversitesine başvurdum yarın randevum var burdan tanıştığım 3 arkadaşla da devamlı konuşuyoruz onlarin da randevuları vardı yaklaşık 1er ay ara ile gittiler ama şu dosya açmak için istedikleri para ne kadar.Biri ben hiç para vermedim diyor biri 100 biri 40 verdim diyor.Herkes de farklı mi oluyor.para vermeyen arkadaş dosya parası yok isterlerse de vermeyin derken diğer ikisi hayır var bizden aldılar seninkinde bir yanlislik olmuştur sonra isterler mutlaka diyor.Birde bu konu altında sorayim dedim sizler kaç para verdiniz vermeyen var mi burda da şimdiden teşekkür ederim yardımcı olacak arkadaşlara.

Bu soruyu çok defa sordum buraya ama kimse yardımcı olmadı. Arkadaşlar yaptıran yok mu lütfen yardımcı olun. Aşılama sürecini biliyorum buraya da yazdım ama tüp bebek sürecini bilmiyorum. Kurumda çalışıyorum. Kaç defa gidiliyor toplamda bunu merak ediyorum....

Bu soruyu çok defa sordum buraya ama kimse yardımcı olmadı. Arkadaşlar yaptıran yok mu lütfen yardımcı olun. Aşılama sürecini biliyorum buraya da yazdım ama tüp bebek sürecini bilmiyorum. Kurumda çalışıyorum. Kaç defa gidiliyor toplamda bunu merak ediyorum....
Bende daha dün başladım ama dosya asamasindayiz daha biz tedavi kısmına geçemedik sanırsam uzun bir süreç sürekli test istiyorlar.Ama dün kan aldırırken tedavi aşmasına gelince 2 günde bir burda olacaksin dedi kan alan.Ama aşılama için mi tüp bebek için mi bilmiyorum ege de işler çok yavaş ilerliyor yoğunluktan dolayı

Tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar ege üniversitesine kaç defa gittiniz?
Canim bu sorunun kesin bir cevabi yok maalesef. Herkes icin farkli isliyor surec. Benim 1 yil oldu dosyayi actirali ekimden nisana kadar evraklarla ugrastim.nisan ayinda basladi tedavi. Tedavi basladiktan sonra hersey cok hizli gelisiyor igneleri yaparken dedikleri gibi genelde 2 gunde 1 gidiliyor ama degisebilir. Hastanede olduğun saatlerin yazili oldugu calisabilir kagidi goturebilirsin kurumuna.

Merhaba arkadaşlar ben daha önce 2kere tüp bebek yaptırdım bu sefer egeye gitmek.istedim.aradım eylüle verdiler acaba son zamanlarda alanlar nu şekildeki cok uzun bi tarih yardımcı olacak varmı

Ki ilk gidicem hasteneye anlatıldığına göre eylülde evrak falan istedicekler sadece eksik tahlilleri yapıp 2.3 ay sonrada öyle mi atacaklar rapor için nerden baksan yıl sonunu buluyor

Back
X