- 30 Nisan 2018
- 6
- 0
- 1
- 37
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
- #3.941
ege üniversitesinde raporsuz tüp bebek tedavisinin ücreti hakkında bilgisi olan varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi tarihe randevu aldin canimprofesörden randevu aldım bugun 2 yıllık evliyim rapor için 3 yıl olması gerekiyormuş merak etmiştim o yüzden sürecin nasıl olduğunu bilmiyorum da
Emin misiniz? Nisan ayinda bende raporsuz yaptirdim ve 3 bin tl odedik.Transfer de 900 lira ödedik biz sanırım yumurta toplama ücreti de aynı. Profesöre gitmezseniz muayene ücreti vermiyorsunuz. Eğer tercihiniz o yönlü olursa zaten opu işlemi ve transfer ücreti daha pahalıya maloluyor.
Normal kadın doğum polikliniğinden aldın öyleyse randevuyunedim karadadaştan almıştım randevu 21 mayıs için oda tüp bebek servisi olmuyormuş galiba
evet öyleymiş sonradan öğrendim o yüzden değiştirip fikrimi erol tavmergenden aldım randevuyıNormal kadın doğum polikliniğinden aldın öyleyse randevuyu
sonuçu inşallah başarılı olmuştur .Emin misiniz? Nisan ayinda bende raporsuz yaptirdim ve 3 bin tl odedik.
Bekliyorum hala. Pztesi test günüm ama çok karmasigim. Allah hepimizin yardimcisi olsun.sonuçu inşallah başarılı olmuştur .
o dediğim arkadaş orda tedavi oluyor ondan da alınmamış ama diğer ikisinden alinmiş çok garip bende birde buraya yazıp öğreneyim dedimRapor çıkartmak için dosya açtırdım hiç para alınmadı ama ben egede tedavi olmadım sadece dosya açtırdım
Bende daha dün başladım ama dosya asamasindayiz daha biz tedavi kısmına geçemedik sanırsam uzun bir süreç sürekli test istiyorlar.Ama dün kan aldırırken tedavi aşmasına gelince 2 günde bir burda olacaksin dedi kan alan.Ama aşılama için mi tüp bebek için mi bilmiyorum ege de işler çok yavaş ilerliyor yoğunluktan dolayıBu soruyu çok defa sordum buraya ama kimse yardımcı olmadı. Arkadaşlar yaptıran yok mu lütfen yardımcı olun. Aşılama sürecini biliyorum buraya da yazdım ama tüp bebek sürecini bilmiyorum. Kurumda çalışıyorum. Kaç defa gidiliyor toplamda bunu merak ediyorum....
Canim bu sorunun kesin bir cevabi yok maalesef. Herkes icin farkli isliyor surec. Benim 1 yil oldu dosyayi actirali ekimden nisana kadar evraklarla ugrastim.nisan ayinda basladi tedavi. Tedavi basladiktan sonra hersey cok hizli gelisiyor igneleri yaparken dedikleri gibi genelde 2 gunde 1 gidiliyor ama degisebilir. Hastanede olduğun saatlerin yazili oldugu calisabilir kagidi goturebilirsin kurumuna.Tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar ege üniversitesine kaç defa gittiniz?