- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
- #4.201
Yani burda sayının %35 i mi demek istiyoYıkama olmadan 35 yaziyo yıkama sonrası 85 yaziyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani burda sayının %35 i mi demek istiyoYıkama olmadan 35 yaziyo yıkama sonrası 85 yaziyo
Bu ne tam olarak neyin degeriYani burda sayının %35 i mi demek istiyo
Senden istenen evraklar nelerdi.. bide direk tüp bebek yapıyolar mı
Yani benim bildiğim 5 milyondan az oldumu direk tüp bebek diyolar ama benim merak ettiğim sayı 5 milyondan fazlaysa ama morfoloji düşükse sağlıklı sperm sayısı da az oluyo o zaman haliyle.. bu durum da da direk tüp bebek tedavisine rapor çıkartıyorlar mı
Cok haklisin okadar fazla sayida insan bu durumda ki kesinlikle ugrasan cok fazla insan var ege üniversitesine mayistan beri git gel yapiyorum her gittigimde igne atsan yere dusmez Allah herkezin yardimcisi olsunya kizlar hastaneler hep esleriyle sira bekleyen tahlil yaptiran rapor cikaranlarla dolu nzman gtsem ayni sorundan gelmsler goruyorm karsilasiyorz nekadr artmis ya yalnz degiliz azinlikta degiliz Allah isteyen ve bekleyen herkezin yardımcısı olsun bunlari duyup gorunce karamsarlasiyor insan...
Ileri hareketli sperm sayısında 35 yaziyoN
Bu ne tam olarak neyin degeri
Cok teşekkür ederim bilgilendim sagolasinAslinda erkek mi yada bayandan mi kaynaklaniyor ona gore rapor hakki veriliyor buna dogal yoldan olmadgna dahir istenilen seyler farkediyor.Kimisi 3yil bekliyor nedensiz inferniteden alan var. Zaten tahliller muayenler neden kaynaklandgna bakilip rapor cikariyor doktorunuz...tup bebek merkezi yakindan ilgenip yonlendiriyor bizim burda bole oldu egtm arastrma tip fakültesi devletteki merkezler ilgilenirBizimki tipta.Biraz uzun bir yazi oldu ama uzun hikayeli :) Mesela ben es durumundan dolayı alıyorum raporu esimin sayisi 2milyon. Bendede pko var haliyle dogal yoldan zor Ben 6ay ilac tedavisi klomen catlama ignesi kullandm baktikki esden kaynaklaniyor ilaclar ise yaramyinca kadin dogumcu, tup bebek dedi bnde oraya gttm merkeze tup bebek olur dedi tup bebek doktorumz testlere bakti esden dolayı rapor hakkindan yararlanicaksnz dedi raporu yazdi urolojiye gt son tahlilileri yaptr dosyaya koyalim dedi benden rahim flmi istenmedi mesela kan testleri sadece esimden 3 sperm testi kan evlilik cuzdani kimlik foto gibi bukadr... Bazilarindan hsg istenms benm esden kaynaklandgi icin gerek kalmadi.
Sizdeki hareket hiz durmunu doktor degerlendrp tup bebek doktoru ona gore rapor sartlarini anlatıyor illa sayinin dusuklugunde alınmıyor erkek sorunlarıda cesit cesit yas ve zaman kaybı goz onunde bulunduruluyor bayan rezervleri azaldigi icin ilac tedavileri hayli zaman aliyor ve kesin cozum degil tup doktorumz bize bunlari detaylica aktarmsti hatta eger uroloji amlyt derse suan onermiorm tupe başlayn takviye kullanimi bizim icin yeterli tedaviniz bitince operasyon olmak isterse esin ona doktor karar verir demsti her doktor kendi acisindan değerlendirio bzm yaslar 30 olacak neredeyse..
Mayıstan beri gidip geliyorum dedin ya cnm tedavinin hangi asamasindansin nerde ikamet ediyonCok haklisin okadar fazla sayida insan bu durumda ki kesinlikle ugrasan cok fazla insan var ege üniversitesine mayistan beri git gel yapiyorum her gittigimde igne atsan yere dusmez Allah herkezin yardimcisi olsun
Izmirdeyim canim transfer oldum sonuc bekliyorumMayıstan beri gidip geliyorum dedin ya cnm tedavinin hangi asamasindansin nerde ikamet ediyon
Buyuk ihtimal yüzdedir diye dusunuyorumYani burda sayının %35 i mi demek istiyo
Bemde oyle düşünüyorum okurken ayın 30 unda test yapilcak diye okumuştum sen o arkadaş mısınB
Buyuk ihtimal yüzdedir diye dusunuyorum
Sağlık ocağında falan yaptirabilirsin sanirsam oraya gitmene gerek yokturKızlar bugün asilamanin 13.gunu yarın kan testi yaptırmam lazim 14 gün sonra demişlerdi ama ege de mi yaptırmam lazim aşılamam çok zor geçti hem stres hem ağrı çıkarken bişey soramadım onlarin dediklerini de pek anlamadim acikcasi
Ege de yaptiricaksin canim operasyonun ege de olduysa. Yada baska biyerde yaptirip onlara haber vereceksin bana binkagit vermislerdi onda oyle yaziyoduKızlar bugün asilamanin 13.gunu yarın kan testi yaptırmam lazim 14 gün sonra demişlerdi ama ege de mi yaptırmam lazim aşılamam çok zor geçti hem stres hem ağrı çıkarken bişey soramadım onlarin dediklerini de pek anlamadim acikcasi
sanırım sanada aşılama yapıldı testini ege de mi yaptırdın peki gerçi pek umudum yok benim ilk aşılama genelde tutmuyormuş birde kendimi çok kasmıştım çok ağrı çektim rahim ağzını göremedi doktor resmen bagirttilar beni çok zor oldu tutmazsa 2.ciyi nasıl yaptıracam bu korku ve stres altında bilmiyorum açıkçası hemşirenin hocaya zor olacak galiba hastaya lokal mi yapsak d3mesine rağmen doktor yapmadı: /Ege de yaptiricaksin canim operasyonun ege de olduysa. Yada baska biyerde yaptirip onlara haber vereceksin bana binkagit vermislerdi onda oyle yaziyodu
kabul edeceklerini bilsem gitmem oraya kadar ama bilemiyorum ki isteSağlık ocağında falan yaptirabilirsin sanirsam oraya gitmene gerek yoktur
Aynen sen git sonuc gunum bugun kan vercektim de yonlendirirler seni hayirlisi artik insallah olumlu sonuc alirsinbana da bi kağıt vermişler onda da öyle yazıyor şehir dışında yaşıyorsan başka yerde yaptırıp fax çekin yazıyordu emin olmak icin birde sizlere sorayim dedim sanırım merkeze gitsem onlar kan tahlili için yönlendirme yaparlar ozman
teşekkür ederim inşallah bakalim artik allah sanada tüm isteyenlere de nasip etsinAynen sen git sonuc gunum bugun kan vercektim de yonlendirirler seni hayirlisi artik insallah olumlu sonuc alirsin