Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

hastanedeki işleyiş nasıldı peki bugün ne dediler?
ilk tüp bebek katılma çıkıyorsun orada seni barkod almak için bir yere gönderiyorlar daha sonra görüşmeye gidiyorsun senden istenilen evraklarla bir dosya açıyorlar sonra eşin sperm tahlili için ayrı bir yere Sen de kan tahlili için başka bir yere gidiyorsun

Daha sonra eşin üroloji bölümüne muayene oluyor sen de tüp bebek bölümünde muayene oluyorsun bana orada bir kağıt verip onu dahiliyeye imzalatıp tahlil sonuçlarının da çıktısıyla bir 2-3 gün sonra gel dedi eşime de 3 hafta sonrası için tekrar Randevu al demiş Bir de ultrasonla kan testi istedi tabii bizim işimiz 3 de anca bitti çünkü ikimiz de saat birden sonra muayeneye girdik

Kızlar Merhaba bende bugün ege hanım a randevu aldım 5 mart ücretli çünkü normal eylül 2019 a vardı. SSK döküm falan istediler muayeneden sonra dr istiyor dedi tahlil falan ama ben yine bazı şeyleri 1 ay kala devlet hastanesinden yapıp gitmeyi düşünüyorum.

dahiliyeden ne testleri istediler peki?
Dahiliyeden test değil de gebeliğe engel durum yoktur diye yazı istediler hatta sağlık ocağındada onaylatabilirsin dedi ama benim ki onaylamadi semt poliklinigindeki dahiliye doktoru da onaylamadi semt polikliniginde olmaz diye bende özele geldim orda onaylatacam onaylarsa.. onu da kabul ediyolarmis

Dahiliyeden test değil de gebeliğe engel durum yoktur diye yazı istediler hatta sağlık ocağındada onaylatabilirsin dedi ama benim ki onaylamadi semt poliklinigindeki dahiliye doktoru da onaylamadi semt polikliniginde olmaz diye bende özele geldim orda onaylatacam onaylarsa.. onu da kabul ediyolarmis
Anladım canım ,sen 2 3 gün sonra tekrar gideceksi dimi?

Kızlar Merhaba bende bugün ege hanım a randevu aldım 5 mart ücretli çünkü normal eylül 2019 a vardı. SSK döküm falan istediler muayeneden sonra dr istiyor dedi tahlil falan ama ben yine bazı şeyleri 1 ay kala devlet hastanesinden yapıp gitmeyi düşünüyorum.
Normal ücretliye sıra almak çok zor özeli değiştirmek istersek de değiştirip normale geçebiliyormuşuz ,tesy yaptırma istersen ordan hangi tahliller istenecek bilmiyoruz kişeye ve duruma göre değişiyormuş çünkü istenen tahliller ama rahim filmini genelde istiyorlarmış onu biliyorum

Rahim filmini çektirdim tüpler açıktı en zor olanda o bence yani ne biliyim gitmeye yakın hormon testi kültür smear bunları yapmadım hem kontrol olur.

Rahim filmini çektirdim tüpler açıktı en zor olanda o bence yani ne biliyim gitmeye yakın hormon testi kültür smear bunları yapmadım hem kontrol olur.
Aynen adetteki hormon testleri smear rahim filmi ve tasiyi hastalıkların olup olmadığına dair sarılık testleride denilen testler mutlaka oluyo amh ye de baktılar dün yatıracaksan diğerlerini ona da baktir derim her dönemde yapılabilen bi testmis değişiklik göstermiyormuş öder öncesi yada sonrasına göre

Bide kızlar eşimin ultrason ve kan tahlilleri üroloji ye mi gitcek yoksa tüp bebek bölümüne mi ona bişey demişler miydi hatırlamıyorum

Back
X