Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Ben özelde ki tedavim için tepecikde cektirmistim götürdüm kabul ettiler cnm
Benim görüntüm çekimden kaynaklı sorunlu gibi gören doktor rahimde sıkıntı olduğunu düşünüyor ama aslında sorun yok çekimşe ilgili problemden ötürü tekrar görmek isteyeceklerini düşünüyorum inşallah tekrarlatmazlar yoksa orada baya uzun sürüyordur herhalde

Benim görüntüm çekimden kaynaklı sorunlu gibi gören doktor rahimde sıkıntı olduğunu düşünüyor ama aslında sorun yok çekimşe ilgili problemden ötürü tekrar görmek isteyeceklerini düşünüyorum inşallah tekrarlatmazlar yoksa orada baya uzun sürüyordur herhalde
Hm bende aynı masada iki defa cekinmistim ilacın hepsini göndermemişler ondan kapalı mı acaba diye konuşurlarken ilacın hepsinin gönderilmediğini farkedip tekrar göndermişlerdi.. sonra açık olduğu anlaşıldı tabi

Aşılamanın negatif olamasina üzüldüm arkadaşım ama sıkma canını tekrar karar çıkması mi gerekiyo yoksa raporun olduğu için devam mi ediliyo 2. Aşılamaya bide esine ilaç takviyesi neden verildi.. ilacın etkisi gozlemleniyo mu
yok zaten karar alınırken 2 aşılamadan sonra tüp bebek tedavisi diye alinmiş.Simdi 1 ay ara verildi sonra tekrar aşılama yapılacak üst üste yapmıyorlar iğnelerin etkisi devam ediyormuş bu ayda kendiniz deneyin dediler.Esimde morfoloji ve hareket sorunu vardı oyuzden ilaç verdiler 2 ay kullanıp test yaptılar artış var mi diye ilk kutuyu kullandı bi artış göstermedi hatta daha kötü oldu neden bilmiyorum ayrıca verdikleri ilacı devlet karşılamıyor 300 lira bizde keçi boynuzu kuru kullandık hem hız da hem morfoloji de düzelme oldu azda olsa ondan sonrauroloji doktoru rapor yazdı eşime ne yapıyorsan devam et artış iyi demis

Merhaba cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum!!! Aşılama sonucun İçin gerçekten çok üzüldüm, senin de dediğin gibi kişilerin sorunlarına göre süreç değişiyor , ben zaman kaybetmek istemediğim için elimden geleni yapmak istiyorum, git gel çok kolay olmayacağı İçin boşa gidip gelmek istemiyorum açıkçası !! Birde sormak istediğim rahim filminiz var mıydı Ege de mi çektirdiniz ?? Benim eşimde mevcut ama iyi şartlarda çekilmediği içim düzgün görülmüyor, muhtemelen tekrar çektirmem istenebilir diye düşünüyorum
Ben yaklaşık 4 sene önce çektırmıştım tüplerim kapaliydi açtılar ama çok az yapışıklık görülmüştü.Egepol hastanesine gidiyordum ozmanlar doktorum ayşen hanım talep etmişti rahim filmini.Rahim filminden bir ay sonra hamile kaldım ama düşük yaptim kimsayal gebelikmis.Hamile kalınca tabi doktorum yapisiklik çok olsaydı hamile kalamazdın dedi.Stres yapma kafana takma deneyin dedi tamamen vakit kaybı.Sonra doktor degistirdim bu özel karataş hastanesinde arzu hanıma gittim geçen sene yapisikliga bakmak için laporoskopi yapmamiz lazim dedi iyiki yapmış tüplerimin ikiside iyice yapismis 3 saat ameliyatim sürdü.sag tarafı acmis ama sol taraf yapışık oda yapışık olan tüpü almamış dış gebelik riskin var dikkat et dedi madem o tüp ise yaramıyor neden almadı halen anlamış değilim.Cok uzun bir açıklama oldu biliyorum :) Ben laporoskopi öldüğüm için benden tekrar rahim filmi istemediler o yüzden

Bana bir sürü kan testi yapmıştı.Yaklasik 8 tüp kan verdim.Ondan sonra bir sorun görmediği için raporu yazdı
Dahiliyeden verilen kağıtla tahlillerimi verdim tamam dedi eşimde ultrasonla kan tahlilini urolojiye bi dahaki randevu da göstersin dedi.. benim yapcagim bişey var mı dedim yok dedi çıktım geldim

Rica ederim canim aklına takılan biseyler olursa yazarsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım hepimiz zor süreçten geçiyoruz evlat sahibi olmaya çalışıyoruz allah hepimizin yardımcısı olsun :KK54:
Amiin :dua: aynen öyle bedenimizin yorgunlugunun yaninda psikolojik olarak ne kadar cok yoruluyoruz

bugün beni egeden ardılar dosyanıza baktık sizin yapağınız bişey yok dedi eşinizin randevusu var mı dedi onun sonuçlarını da değerlendiririz randevu tarihinde dedi.. 24 aralıkta görüşürüz dediler

yani benden şimdilik mi istemediler bişey yoksa isteyeceklerinin hepsi bu mu anlayamadım.. bu kadarsa çabuk ilerleyecek gibi
Bende gittim rahim filmde sorun olup mr da raporda normal göründüğü için benim tekrar gidişim ay sonuna kaldı mr görüntüsüne bakıp doktor karar vericez dedi eşimin de hareket oranı düşük çıktı ay sonunda tekrar test istediler bakalım artık hayırlısı

Back
X