- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
- #4.341
napıyosunuz kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaptırdım bana üç hafta dediler ama kırk günde çıktı sonuç.Selam kızlar ege üniversitesinde smear testi yaptıran varmı _? sonuç kaç günde çıkıyor merak ediyorum da
Ben ege de ne tahlili verdiysem günlük yapılan hormonlar dışında hepsi bana söylenen süreden sonra çıktı belki de benim şansım. Umarım sizinki zamanında çıkar.Ne kadar uzun süre ya bana da 3 hafta dediler inşallah o kadar uzun sürmez
İnşallah bakalım şansımıza artık 40 günde çıkarsa ay sonu kontrolümüz var yetişmez diye endişe ettimBen ege de ne tahlili verdiysem günlük yapılan hormonlar dışında hepsi bana söylenen süreden sonra çıktı belki de benim şansım. Umarım sizinki zamanında çıkar.
başka yerde yaptırsaydın keşke normalde 10 günde falan çıkıyo çünkü.. sen yeni mi gitmiştin telefonda söylememişlermiydi sana.. bana söylemişlerdi ben yaptırmıştım allahtan tam smear alalım diycekti baktı senin varmiş gerek yok dediSelam kızlar ege üniversitesinde smear testi yaptıran varmı _? sonuç kaç günde çıkıyor merak ediyorum da
Evet 1 buçuk sene oldu direk asilama desem olurmu elimdeki sonuclarlaTabi ki gidilebiliyor eğer çocuğunuz olmuyorsa diye biliyorum
ÖyleSabredip bekliycez artık
Yok siz dondurulmuş mu yapcaksiniz.. bide raporunuz nasıl cıktı siz kaymakamlı eş kaynaklı miYakın zamanda dondurulmuş embriyo tedavisi yaptıran var mı Ege de
Bu tedavimde rapor hakkımı kullanmıyorum ikinci tedavim olacak.Yok siz dondurulmuş mu yapcaksiniz.. bide raporunuz nasıl cıktı siz kaymakamlı eş kaynaklı mi
ilk tedaviniz ne zaman oldu ücret ne kadar tuttu.. şimdi rapor kullanmadan ne kadar tutacak dondurulmuşta bi bilginiz var mıBu tedavimde rapor hakkımı kullanmıyorum ikinci tedavim olacak.