Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Merhabalar En Güzel Anne Adayları
Biz ocak 23 de ilk kez il dışından gideceğiz egeye. 2. Tüp bebek denemem olucak.
Bana yardımcı olurmusunuz neler oyalıyor git gel çok fazla yapmadan tedaviye başlamak istiyorum.
Telefonda istediklerinden farklı dahiliyeden rapor istiyolarmış sanırım farklı bişey var mı önereceğiniz

Merhabalar En Güzel Anne Adayları
Biz ocak 23 de ilk kez il dışından gideceğiz egeye. 2. Tüp bebek denemem olucak.
Bana yardımcı olurmusunuz neler oyalıyor git gel çok fazla yapmadan tedaviye başlamak istiyorum.
Telefonda istediklerinden farklı dahiliyeden rapor istiyolarmış sanırım farklı bişey var mı önereceğiniz
bende nisanda gidicm cnm. nufus kayit ornegi fotograf istediler

Arkadaşlar bu ay transfer yapılacak var mı aranız da

bu arada benimde vardı rahim filmim ama zaten ben laporoskopi olmuştum özel karataş hastanesinde gidip doktorumdan yazı almamı istediler birde bende kan degerlerimin biri yüksek çıkmıştı aşılamadan önce hemotoloji uzmanına gidip tekrar test yapmamı ondan da onay kağıdı almamı istediler.Senden dahiliye doktorundan rapor istemediler mi istemedilerse onuda isteyecekler

Ege de transfer sürecine kadar kaç ay sürüyor merak içindeyim. Benim de ilk randevu 5 mart. smyr35 smyr35 hadi inşallah müjdeli haberlerde veririz burda. maldelmor maldelmor malesef öyle bende ücretli bölümden randevu almıştım ona bile 3 ay sonraya vermişlerdi.

Ege de transfer sürecine kadar kaç ay sürüyor merak içindeyim. Benim de ilk randevu 5 mart. smyr35 smyr35 hadi inşallah müjdeli haberlerde veririz burda. maldelmor maldelmor malesef öyle bende ücretli bölümden randevu almıştım ona bile 3 ay sonraya vermişlerdi.
Transfer süreci uygulanacak tedaviye göre değişiyor. Bu benim ikinci denemem . Dondurulmuş embriyo transferi olacak ekimde gittim anca bu aya oldu. Tabi evrak toplama ilaç kullanımı falan derken bu kadar uzadı.

Back
X