• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ege Ünv.de Tedavi Görenler!!!!

kotyora

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2007
75
0
86
İngiltere
Arkadaşlar aranızda Ege Ünv.de micro yaptıranlar vardır mutlaka.Orası nasıl bir yer? İrenbe ssk ile anlaşmayı bitirmiş. Şifa'ya tekrar gitmekte çok kararsızım.Zaten ordaki Erol Bey, aslında Ege Ünv.'nin doktoru. Ünv. ile ilgili deneyimlerinizi yazarsanız çok sevinirim.Aydın'da oturduğum ve çaliştığım için İzmir'e gidip hastaneleri göremiyoruz şuan. Bu yüzden yazacaklarınız karar vermemde etkili olacak.

Ben Ege de yaptırmadım ifa da yaptırdım erol beye ama acaba egede tüp bebek olayına şifadaki kadar "hakim mionu araştırmak lazım.sanki bana egede işin organizasyonuyla daha ilgili gibi geliyor.Adamın birkaç parçaya bölünmesi lazım yoksa.Çoğunlukla ya şifada ya da muayenehanesinde çünkü.

selam ben de ege de tedavi olacağım. infertilitede dosyam açıldı. tahliller yapılo.ama işler o kadar yavaşki...kimsenin acelesi yok. doğru dürüst bilgi veren yok...bu hızla 10 yıl sonra falan yaparız herhalde bebeği gibi gelio bana

selam ben de ege de tedavi olacağım. infertilitede dosyam açıldı. tahliller yapılo.ama işler o kadar yavaşki...kimsenin acelesi yok. doğru dürüst bilgi veren yok...bu hızla 10 yıl sonra falan yaparız herhalde bebeği gibi gelio bana

slm arkadaşım bende yeni başladım benimde dosyam açıldı ayın 25 inde şu anda tahlillr yapılıyor bana dediler butün tahlilleri toplayın gelin dediler 15 gün sonra ama bi tane tahlilimiz var 1 ay sonra çıkıyor sorduk bizde o zaman çıkınca gelin dediler bişey anlamadık hayırlısı artık senin ne zaman acıldı dosyan konuyu açan arkadaşım daha yeni gittiğim için nasıl bi yer bilmiyorm giden arkadaşlar varsa inş bizi aydınlatırlar hakkımızda hayırlısı artık burdan haberleşelm arkadaşlar takpleri

dosya açılalı 1 aydan fazla zaman oldu. benim sadece adetin 2. 3. gnü yapılan kan tahlillerim yapıldı. sonra eşimin sperm testini istediler. onun için bekledik. yapıldı. sonuç 1 milyon civarında çıkınca tüp bebek yazmışlar. ama sperm testi 2 kez daha tekrarlanacakmış.ve randevuyu malesef ağustos sonuna vermişler. sonra bi kez daha bakalım o ne zaman... stresten mi neden adetler iyice düzensizleşti..bu hafta tekrar gidip soracağım benim yapılacak başka testlerim var mı diye.. çünkü forumlaran okuduğum kadarıyla rahim filmi falan çekilmesi gerekiyor ben daha gününü bile almadım. off
şimdilik bu kadar sen de bildiğin şeyler varsa yazarsan sevinirim:)

ben egeden memnun kalmadım hiç bir açıklama yapmıyorlar gel git tahliller geç çıkıyor dediğiniz gibi hiç aceleleri yok yapılan işlem hakkında bilgi vermiyorlar sorarsan zoraki bir açıklama oda yetersiz ama memnun olan vardır belki yumurta takibi yapıldı bir kere bir dahada gitmedim irenbeyi düşünüyorum şimdi bakalım orayı çok methediyorlar

Kızlar teşekkür ederim bilgiler için. İşler öyle yavaş ilerliyorsa benim için de çok zor olacak.Allah izin verirse benim bu işi ağustosta halletmem lazım.Sonra işler yoğunlaşıyor izin almam zorlaşır.Şifa ssk ile anl.na devam ediyormuş. Orayla tekrar görüşmeyi düşünüyorum.İlgisiz buluyorum ama çok fazla da alternatifim yok.

Canim ben özeline gitmedim ama ne olursa olsun ilgi az tahlillerin sonuçlanmasi zaten uzun sürüyor birde tedavi süreci eh artik gerisini sen düşün

ben de şifaya gitmeyi düşündüm ama her nerde yaptırırsanız yaptırın ege üniversitesinden tüp bebek raporu almak gerekiyor yoksa devlet ödemez diye biliyorum:(( o sebeple ben de tahlilleri tamamlayıp sonra tedaviyi başka bir yerde olurum diye düşünüyorum....

Kızlar teşekkür ederim bilgiler için. İşler öyle yavaş ilerliyorsa benim için de çok zor olacak.Allah izin verirse benim bu işi ağustosta halletmem lazım.Sonra işler yoğunlaşıyor izin almam zorlaşır.Şifa ssk ile anl.na devam ediyormuş. Orayla tekrar görüşmeyi düşünüyorum.İlgisiz buluyorum ama çok fazla da alternatifim yok.
bir ayda hallolur mu ki?? bi de ne kadar olur acaba masraflar??

ben de şifaya gitmeyi düşündüm ama her nerde yaptırırsanız yaptırın ege üniversitesinden tüp bebek raporu almak gerekiyor yoksa devlet ödemez diye biliyorum:(( o sebeple ben de tahlilleri tamamlayıp sonra tedaviyi başka bir yerde olurum diye düşünüyorum....

(Canım senin de kandilin mübarek olsun).İlk denemen mi olacaktı? Ben geçen yıl Adnan M. Ünv. den rapor almıştım. Aşılamalar orda oldu ama tüp bebek merkezi yok. Bu raporla şifa'ya gittik ilaçları Ege'de yazdırdık. Rapor almak için tahlil falan olmadı. 3 aşılama sonunda hamilelik oluşmadığıiçin tüp bebek yazılmıştı. Bu yıl Ege'den almamız gerekebilirmiş. Bunu duymuştum ama aşılamaları belgelersek uzun sürer mi ki? Rapor almak için şimdiden mi başvurmalıyım. Kaç gün sürer bilgin var mı?Ağustos 15 gibi tedaviye başlamak istiyoruz.

FİONATHEPRİNCESS Diğer msjı yeni farkettim. Evet bir problem yoksa transfere kadarki işlemler 1 ayda halloluyor. Geçen yılki süreç özetle şöyleydi: Rahim filmi çekilip tahliller yapıldı, sonuç çabuk çıkıyor.Sonra adetin 3. günü gittik ilaçlar başladı. 13.gün yumurta toplandı 15.gün transfer yapıldı.(yaklaşık hatırladığım) Sonra da 13 gün bekleme süresi. Bu kadar. Tabi bu arada sürekli kontrole gidip geliyorduk. Zahmetli bir tedavi.İlaç ve tedavinin birkısmını ssk ödediğinde 3,5 milyar falandı.Ücretin tamamını sen ödersen 5,5-6 arası olabilir.Tam hatırlayamıyorum. Ben bu hafta görüşme ve muayene için gitmeyi düşünüyorum.Gelişmeleri burda paylaşalım canım. Hoşçakal.

Son düzenleme:
kızlar ben ilk kente gittim israel aruha esasında doktorum izmir de 1 numara ama ne yazıkki ilk tedavi negatif sonuçlandı bi anda doktoruma karşı tuhaf bi şekilde soğudum esasında hala ona gitmek istiyorum ama bi yandan da ege yi düşünüyodum şimdi bunları okuyunca ege den kokrtum böyle zamanlarda işlemlerin hızı çok önemli, ben kentte çok iyi muamele gördüm herşey hızlı herşey şipşak , o zaman biz ege de bekle bekle kudururuz ne yapıcağımızı şaşırdım valla , bi arkadaş şifadan bahsetmiş hem ssk anlaşması var mış belkide şifayı düşünebilirim .

Back
X