Ege Ünv.tüp bebek yaptıran ve düşünen bayanlar.Bilgilerimizi paylaşmaya ne dersiniz?

hee buarada 2002 den beri ugarşıyorum bu dertle 3 aşılama 2 hsg çekildi

az önce egeyi aradım bilgi almak için hiç bişey ögrenemedim ben 2008 9 eylülde hcg çekildi ikincisi 2010 da aydında özelde yapıldı rapor için bir daha gerekirmi dedim yok dosya açılcak dr sölücek falan anlamadım ben bu işi :50::50::50:

az önce egeyi aradım bilgi almak için hiç bişey ögrenemedim ben 2008 9 eylülde hcg çekildi ikincisi 2010 da aydında özelde yapıldı rapor için bir daha gerekirmi dedim yok dosya açılcak dr sölücek falan anlamadım ben bu işi :50::50::50:

hsg yi bilmiyorum ama 1 yılı geçmiş hiçbir sonucu kabul etmiyorlar

eşinin sprem için mi randevusu eğer öyleyse sen tüp bebeğe gidip randevu alırsan daha erkene alırsın belki, hem seninle birlikte eşine de randevu vermiş oluyorlar.

evet benimde hsg trihi geçmişti ve yeniden çekilmiştim,

tüp bebek tedavisinde acaba egede kaçıncı gün embiriyosu transfer yapılıyor,5.gün için iyi diye duymuştum ama kısmet artık,bi

hsg yi bilmiyorum ama 1 yılı geçmiş hiçbir sonucu kabul etmiyorlar

eşinin sprem için mi randevusu eğer öyleyse sen tüp bebeğe gidip randevu alırsan daha erkene alırsın belki, hem seninle birlikte eşine de randevu vermiş oluyorlar.

hayır canım sperm tahlili için degil organ nakli oldu eşim onun için kontrole gidiyoruz ege ye :34:

evet benimde hsg trihi geçmişti ve yeniden çekilmiştim,

tüp bebek tedavisinde acaba egede kaçıncı gün embiriyosu transfer yapılıyor,5.gün için iyi diye duymuştum ama kısmet artık,bi

Egede genelde 2. yada 3. gün transfer yapılıyor.Ben 5. gün transfer edilene hiç rastlamadım. 5. gün en iyisi ama egede bu işi biraz fabrika gibi yapıyolar.Yumurta toplamadaki herkesin transferi aynı gün yapılıyor.Herkesin yumurtası aynı şekilde gelişmiyoki ama transferler aynı gün oluyo.

artık ne yapacağımı şaşırdım hestia,zaten sabır tellerim de taştı,dökülen paranın hesabı belli değil,senin kaç yumurta toplandı,hemen arayıp bilgi verdilermi,benim ilk tüp denememde embiyo kalitesi 2.kaliteydi,tutmadı zaten senin nasıldı

hee buarada 2002 den beri ugarşıyorum bu dertle 3 aşılama 2 hsg çekildi

hoşgeldin canım allah şifa versin inşallah.ege ünv.isteğe bağlı randevu vermiyor maalesef.tüp bebek için sana boş olan birgün randevu veriyorlar.ben gecen ay aradım bu ayın 19 una verdiler.gittimö testler için istek formu aldım ve şu an sadece hsg filmim kaldı onun içinde adet olmayı bekliyorum.randevu günüde eşimden sperm örneği alacklarmış.onunda sonuçları eklenince dosya açılıp heyete gidece inşallah.heyet karar veriyuormuş rapor işine bizim büyük ihtimalle bir aksilik çıkmazsa direkt tüp bebek raporu verecekler.hayırlıısı bakalım.

canım arkadaşlarım hazırlıklara devam.sabah erkenden kalktım eşimde izin aldı birlikte egeye gittik.elimizde hem benim hemde eşimin test istek formu vardı zaten daha önce yazmıştım gidip almıştım randevudan önce.direkt 1. kattaki kadın doğum servisine çıktık orada bilgi işlem bölümü var tek biz vardık erken gittiğimiz için saat 8 de gişeler açıldı birden kalabalıklaştı orası erkenci olduğumuz için ilk önce biz gişeye verdik formları eşimede bana da barkot verdiler onları hemen gişelerin yanındaki odaya götürdük orda kanımızı aldılar 5 dakika sürdü hem eşimin hem benim kanımı almaları ordaki doktor hemen kan alma servisine gidin sıra beklemeden fiş almadan 15 numaralı odaya gidip teslim edin kanları dedi indik zemin kata teslim ettik kanları ve 3 gün sonra gelip sonuçları alabilirsiniz dediler.hiç bu kadar çabuk olacağını tahmin etmemiştim.su an sadece benim adetliyken yaptıracağım hormon tetsim ve adet sonrası yaptıracağım hsg filmim kaldı.hsg yi de buca doruk tıp merkezinde çektireceğim.ege de randevuyu hemen vermiyorlar ben randevudan önce gidip halladeceğim yoksa 1 ay daha adet olmayı beklemem gerek.şansım varki adetim randevudan önce.herşey dahil ve anestezi ile hsg çekiyorlarmış 80 tl.ondan da sonra birtek randevu günü gidip spem örneği vermek kalıyor.hayırlısı bakalım hakkımızda adım adım palaşacağım bu süreci sizlerle.

bunlar güzel telaşlar ,hayırlı olsun sende adımını attın ,Allahın izniyle egede bebeklerimize kavuşuruz:nazar::nazar:

artık ne yapacağımı şaşırdım hestia,zaten sabır tellerim de taştı,dökülen paranın hesabı belli değil,senin kaç yumurta toplandı,hemen arayıp bilgi verdilermi,benim ilk tüp denememde embiyo kalitesi 2.kaliteydi,tutmadı zaten senin nasıldı

Evet yaa, çok uzun zamandır bekliyorsun sen biliyorum.İnsanda sabır kalmaz.İnşallah bu son olur hiç belli olmaz.Benim 5 yumurtam toplandı.Ertesi gün telefon edip hber verdiler 4'ü döllendi dediler.Herşey yolunda giderse yarın transferinizi yapıcaz dediler.Gecelik istediler, banyo yapıp gelin dediler.Ertesi gün gittik.Transfer oldu ama kaçıncı kaliteydi söylemediler.Kimseyede söylemiyolar.Ayrıca sormadım ama.Kalan 3 yumurtam vardı.Onlar dondurulacak seviyeye gelirse ararız dediler ama aramadılar sanırım kaliteli değildi onlar.

bilemiyorum tabi allahım bilir ama içimdeçok büyük bir umut var hislerim olacak diyor.:)

Olumlu düşünmen çok güzel.İnşallah yakın zamanda güzel bir şekilde sonuçlanır tedavin.Gözlemlediğim kadarıyla tedaviye pozitif başlayanların sonuçlarıda pozitif çıkıyor.Hayırlısı olsun.

inşallah hestia bunu çok istiyorum,burada bizi yalnız bırakmadığın için sağol..:54:

arkadaşlarım günaydın.sabah erkenden gidip ege ünv. testlerin sonuçlarını aldım.çok sıra yoktu hemen alabildim.ama gelin görünki hala adet olamadım.dün olmam gerekiyordu.bir an önce olup bitip film çelikmem gerek ama maalesef aksilikler peşimi bırakmıyor işte :( çarşamba günü ilk randevumuz bakalım hayırlısı artık yinede buyuk çoğunu tamamladım sayılır evrakların.

hanımlar öncelikle iyi akşamlar.Bildiğiniz üzere bugün ege ile ilk randevum vardı.sabah eşimle beraber gittik.direkt tüp bebek servisine çıktık.eşime hemen sperm testi için form verdiler ve androloji servisine yolladılar.benide dosya kayıtları için içeri aldılar.beklemedim hiç 10 dk da aldılar.dosya açılışı için evrakları teslim ettim aşağıda ziraat bankası var oraya 100 tl yatırdım.sonra adetiliydim hormon testleri için endokrin servisine indim hemen barkot aldım beklemedim hiç kanımı verdim sonucu pazartesi çıkacak.eşim örneği verdikten sonra benide muayeneye aldılar.hersey normal gözüküyormuş doktor eksik test sonuçlarımı da getirip dosyaya ekletmemi soyledi ( smir testi, hsg filmi ve hormon sonuçlarım).hsg yi sadece salı günleri ve 3 kişiye çekiyorlarmış.ben çok beklememek adına araştırmıştım.buca da doruk tıp merkezi var orayı aradım hemen.ayın 25 ine gün verdiler çekim için.herşey dahil 77 tl dediler.kısacası benim sadece eksik sonuçları toplayıp teslim etmem kaldı çarşamba günü kendi test sonuçlarımın hepsi tamamlanmış olacak ve dosyaya eklemeleri için götürüp teslim edeceğim.eşime gelince saat 13.30 da üroloji servisine indik doktor çağırdı tets sonucu aynıymış hareketlilik sıfır sayı binlerde.eşimden hormon tahlillleri,biyokimya tahlilleri ve genetik tahlilleri istedi.hemen endokrin servisine gittik barkod aldık biyokimya ve hormon testi için kan aldılar kanı teslim ettik ve sonucu pazartesi alacağız.gelelim asıl önemli konuya genetikler için genetik servisine indik kayıt yaptırdık iki farklı test var biri y kromozom testi onun için hemen kan aldılar kanı teslim ettik sonucu 19 ekimde yani 1 ay sonra çıkacak.diğer genetik testi içinse en erken 19 nisan 2013 tarihine gün verdiler.tabiikide bu bizim için çokkkk ama çokkk geç.sabrımı zorlamak istemedim.eve geldim arastırdım alsancakta gen-tan merkezi var hemen aradım 130tl+kdv hemen kan alıp teste baslarız dediler apar topar gittik hemen kanı verdik nasipse 15 gün sonra çıkacak sonuç.biz fatura almadık nakit 120 tl para ödedik sadece.yani kızlar tam 19 ekimde bizden istenen tüm testleri tamamlayıp gideceğiz.eşimin genetik testlerinin sonuçlarını alınac öğlen 12 den önce tüp bebek kliniğinde olmamızı söylediler.hemen tekrar kayıt yapıp öğleden sonra 13,30 ürolog ile görüşülecekmiş.ondan sonra ne olur bilemiyorum sonuçlar artık neyi gösterecek.hakkımızda hayırlısı inşallah diyorum.umarım sizlerede yardımcı olabiliyorumdur.ben buradaki arkadaslarım sayesinde tamamen hazırlıklı ve bilgili gittim eyle karşılasacağımı biliyordum o nedenle hiç zorlanmadım.tüm işimiz bittiğinde hastanede saat 15,30 du kızlar.ama değdi.

Rica ederim canım, bildiklerimi yazdım sadece.Herşey sağlıklı hayırlı bir evlat için, inşallah kısa zamanda kavuşurşun. Dün başlamışsın, herşeyde yolunda gitmiş çok sevindim.İnşallah diğer işlerinde böyle su gibi akıp gider ve ilk denemende poziifi görürsün....

Back
X