- 19 Kasım 2011
- 925
- 1
- 46
- Konu Sahibi immortalwoman
hee buarada 2002 den beri ugarşıyorum bu dertle 3 aşılama 2 hsg çekildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az önce egeyi aradım bilgi almak için hiç bişey ögrenemedim ben 2008 9 eylülde hcg çekildi ikincisi 2010 da aydında özelde yapıldı rapor için bir daha gerekirmi dedim yok dosya açılcak dr sölücek falan anlamadım ben bu işi![]()
hsg yi bilmiyorum ama 1 yılı geçmiş hiçbir sonucu kabul etmiyorlar
eşinin sprem için mi randevusu eğer öyleyse sen tüp bebeğe gidip randevu alırsan daha erkene alırsın belki, hem seninle birlikte eşine de randevu vermiş oluyorlar.
evet benimde hsg trihi geçmişti ve yeniden çekilmiştim,
tüp bebek tedavisinde acaba egede kaçıncı gün embiriyosu transfer yapılıyor,5.gün için iyi diye duymuştum ama kısmet artık,bi
hee buarada 2002 den beri ugarşıyorum bu dertle 3 aşılama 2 hsg çekildi
artık ne yapacağımı şaşırdım hestia,zaten sabır tellerim de taştı,dökülen paranın hesabı belli değil,senin kaç yumurta toplandı,hemen arayıp bilgi verdilermi,benim ilk tüp denememde embiyo kalitesi 2.kaliteydi,tutmadı zaten senin nasıldı
bilemiyorum tabi allahım bilir ama içimdeçok büyük bir umut var hislerim olacak diyor.:)
Olumlu düşünmen çok güzel.İnşallah yakın zamanda güzel bir şekilde sonuçlanır tedavin.Gözlemlediğim kadarıyla tedaviye pozitif başlayanların sonuçlarıda pozitif çıkıyor.Hayırlısı olsun.
inşallah hestia bunu çok istiyorum,burada bizi yalnız bırakmadığın için sağol..![]()