Ege Ünv.tüp bebek yaptıran ve düşünen bayanlar.Bilgilerimizi paylaşmaya ne dersiniz?

Rica ederim canım, bildiklerimi yazdım sadece.Herşey sağlıklı hayırlı bir evlat için, inşallah kısa zamanda kavuşurşun. Dün başlamışsın, herşeyde yolunda gitmiş çok sevindim.İnşallah diğer işlerinde böyle su gibi akıp gider ve ilk denemende poziifi görürsün....

inşallah cnm hayırlısı neyse oyle olsun .

hanımlar merhaba.kimse yok mu?

cnm yaa kusura bakma uzun süredir pc ye bakmıyordum sana cevap veremedim.ege doğumevinde randevu almana gerek yok direk oraya gidersen hemşireler sana herşeyi açıklar. adetin 2. günü gidersen hemen ilk tahlillere başlayabilirsin. orada tüp bebek dr u seçemiyosun deniz hnm iyi ama olumsuz şeyleri hemen yüzüne söyleyip moralini bozabilyo bana olmadı ama bikaç arkadaşa oldu.Ahmet güler ve Şivekar Tınar inanılmaz iyi ve kibar dr lar onları görünce yüzün gülüyo.hakknda hayırlısı olsun kafana fazla takma.bu arada benim tedavim bitti maalesef sonuç negatif teste gitmeden kanama başladı tutunduktan sonra düştüğünü söyledi Ahmet bey.elimde ilaçlarım kaldı ve 3.yüde orada denemeyi düşünüyorum 3 ay sonra tekrar başlıcam inşllh.AEO cnm.

immortalwoman şimdi farkettim sen işlemlere başlamışsın hayırlısı olsun ücretlimi yaptırıyorsun ege üni de.çünkü 100 tl falan yatırdım demişsin.bide genetik tahlillerini de dışarda yapmışsın.biz ege doğumevi nde ilk ay yaptırdık sadece sonuçlar 1.5 ay bekledik.bildiğim kadarıyla o tahliller özelde de yapılsa en erken 1-1.5 ay içinde çıkması gerekiyor çünkü hepsi aynı yere gönderiliyor.umarım güzel sonuçlar alırsın.AEO cnm.

cnm yaa kusura bakma uzun süredir pc ye bakmıyordum sana cevap veremedim.ege doğumevinde randevu almana gerek yok direk oraya gidersen hemşireler sana herşeyi açıklar. adetin 2. günü gidersen hemen ilk tahlillere başlayabilirsin. orada tüp bebek dr u seçemiyosun deniz hnm iyi ama olumsuz şeyleri hemen yüzüne söyleyip moralini bozabilyo bana olmadı ama bikaç arkadaşa oldu.Ahmet güler ve Şivekar Tınar inanılmaz iyi ve kibar dr lar onları görünce yüzün gülüyo.hakknda hayırlısı olsun kafana fazla takma.bu arada benim tedavim bitti maalesef sonuç negatif teste gitmeden kanama başladı tutunduktan sonra düştüğünü söyledi Ahmet bey.elimde ilaçlarım kaldı ve 3.yüde orada denemeyi düşünüyorum 3 ay sonra tekrar başlıcam inşllh.AEO cnm.

immortalwoman şimdi farkettim sen işlemlere başlamışsın hayırlısı olsun ücretlimi yaptırıyorsun ege üni de.çünkü 100 tl falan yatırdım demişsin.bide genetik tahlillerini de dışarda yapmışsın.biz ege doğumevi nde ilk ay yaptırdık sadece sonuçlar 1.5 ay bekledik.bildiğim kadarıyla o tahliller özelde de yapılsa en erken 1-1.5 ay içinde çıkması gerekiyor çünkü hepsi aynı yere gönderiliyor.umarım güzel sonuçlar alırsın.AEO cnm.

merhaba canım benim öncelikler üzülme allahım zamanı gelince hepimize sağlıklı evlatlar nasip edecek biliyorum.ege doğum evini araştırdım ama ege ünv. tecrübe ve kalite olarak daha cazip geldi bana çünkü ilk önce en ince detayına kadar kısırlığın sebeplerini araştırıyorlar.100 tl dosya açma bedeli cnm.diğer hiçbir şeye para ödemedim.ilk randevu günümüz güzeldi ilgilenen doktorda hemşirelerde çok ilgiliydiler.genetik testimi özelde yaptırdım çünkü egede hem sonuc geç çıkıyor hemde sıra çok ondan 120 tl verip gentanda yaptırdık.dünde hsg yi çektirdim.benim tüm testlerim bitti artık sadece genetik sonucları kaldı onlarda haftaya çıkacak inşallah.gentan kendisi laboratuarında yapıyor testleri cnm.

kızlar dün hsg miçektirdim anestezili yapıldığı için hiç birşey anlamadım toplam 77 tl tuttu özelde yaptırdım.uyandığımda ise sadece adet sancısı gibi bir sancım vardı onun içinde iğne yaptılar ağrı kesici geçti hemen.korktuğum kadar olmadı yani bosuna kaorkmusum.sonuca gelince de tüplerim açıkmış. :)

hanımlar merhaba eşimin genetik testinin bir tanesi çıktı normalmiş 46 kormozomu var.diğeri cuma günü çıkacak inşallah.nasipse pazartesi tekrar hastanedeyiz.inşallah artık dosyayı heyete yollarlar.2 ay oldu hala test test test...yine adet oldum zaten onada moralim bozuldu hala bir umut belki olur diye bekliyorum işte.bu arada eşime aktar karışım hazırladı.onuda yemeye başladı hayırlısı bakalım.

Hayırlı Günler Dostlar
28 yaşındayım.. eşimin 2 yıl önce iki kere nüks eden AML M3 lösemi tedavisinden sonra kemoterapi öncesi dondurulmuş olan spermler kullanılarak tüp bebek kararımız 22 ocakta başladı. Bu süreçte yaşadığım her şeyi burada paylaşmak istiyorum. hem sizlerden bilgi almak hem bende sizlere yardımcı olmak için.
Ege üniversitesinde başladık. benim hizmet belgemi, nüfus kayıt örneğini istediler. işte adet öncesinde ve adet sırasında koldan rütin kan testleri, hormon testi, benim kan alan tanıdık olduğu için şeker, kolesterol bunlara da baktırdım çok şükür iyi çıktılar. çıkan sonuçları kendi elimizle alıp 2. katta olan tüp bebek hemşirelerine verdik, onlarda bakıp bir sorun varsa doktora yönlendirdiler. o girişteki hemşireler çok sert ve cımbızla ağızlarından laf alıyorsun, hiçbir açıklama yapmıyorlar desek yeridir. herneyse adet sonrası smear testi yapılıyor, alttan içine girmeden çubukla çok az sıvı alınarak iltihap, kanser gibi şeylere bakılıyor bu testle. bu sırada bende mantar görüldü ve 5 günlük ilaçla o da geçti. smear testi yaklaşık 8-10 iş günü sonra çıktı. tabi ben biraz geç yaptırdığım için diğer adetim gelmiş oldu. Şubatın 28'inde ikinci adetimden sonra bu testin de iyi çıkışıyla sulu ultrason yaptılar. yine bu da alttan rahmin içi yıkanarak, ultrason aleti sokularak (cam çubuk gibi sanırım) ile yumurtalıklara bakıldı. bu da yaklaşık 5-10 dk ve neredeyse ağrısız oldu. bu arada sulu ultrasona seni tüp bebekten içeri alıp steril bölgede bakılıyor, oradaki hemşireler çok tatlı ve çok anlatan bayanlardı. bu teste bakarken mantarımı sordum geçmiş dediler. buraya kadar spermlerim iki yıl dondurulması için her yıl ödediğimiz 100 tl (sanırım) dışında henüz başka bişey ödemedik.bir de sulu ultrasona girerken o kapıdaki somurtuk hemşire 40 tl ye sopa,çubuk gibi bişey almamı istedi( adını hatırlayamadım)gittim aldım, ama kullanılmadı, sanırım kendi aletlerini kullanıp benimkini unuttular ya da gerek yoktu.bende gidip medikale geri verdim. en korktuğum rahim filmi idi ama şuan gerek olmadığını söylediler. sanırım herkese yapılmıyormuş o. ultrasondan sonra bana folik asit ve antibiyotik verdiler. antibiyotiki bir hafta, folik asiti sürekli kullan dediler. Şimdi bu aşamadayız ve benim sorularım başlıyorr :)
antbiyotiki sabah akşamdı, 5. gününde sabah almayı unuttum, akşam olanı aldım. Bir şey olurmu acaba?
bu arada ultrasondan 7-8 gün sonra falan, aynı zamanda antibiyotiğin 7-8. gününde benden kahverengi lekeler geldi, bir gün geldi bir gün gelmedi inşALLAH anormal bir durum değildir???
adetin 1. günü ara 3. günü iğneler başlayacak dediler, geçenki adetim 28inde olmuştu, bugün günlerden daha 17si ama ben regl oldum nolucak şimdi?

arkadaşlar orgalutran iğnesini nerden vurulacağız bilgisi olan varsa acilen yazabilir mi? sabah 9da vurulucam, soracak kimseyi bulamam...

bende bundan 3,5 yıl önce egede tüp bebek tedavisi yaptırmıştım...
ama maalesef negatifti sonuç...
tüp bebek merkezinin koridorlarından ağlayarak çıktığım günü hala unutamıyorum inş sizin sonuçlarınız pozitif olur kızlar

Son düzenleme:
mart 30'da transferim oldu simdi sonuç bekliyorum Allahın izni ve yardımıyla. Rabbim yüzümü güldürsün inşallah. tüm çocuk hasretiyle yananların da inşallah..

Back
X