- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.184
- 823
- Konu Sahibi kuruyan fasulye
-
Mune negzel vergisiz alışveriş yapcanHadi ya, zaten oturduğum yere pasaportla mı gireceğimne demek bu bölgeye giren Türkiye girmiş sayılmayacak, Türkiye burası
Ben artık Evropa'lı oluyorum, sizin orda nasil diyorlar, Turkish lokum, Raki, Kebap, yine gelecek benMune negzel vergisiz alışveriş yapcan.
Yurtdışında yaşıyo muamelesi görcen
Benide vatandaşlığa aldırırsın demi müdürüm.
Hiç olmadı nüfusuna geçir.
Ben artık Evropa'lı oluyorum, sizin orda nasil diyorlar, Turkish lokum, Raki, Kebap, yine gelecek ben
eyvah kaçın,müdürün havasından geçilmez şimcik.
O değilde,oraya üniversite neyim açsalar,avrupa diye gönderirdik,hem yakın
Ay,dur,bölgeyi ayırınca vergisiz alışveriş yapcan müdürüm.Açılsın, sizin bebeleri bana yollarsınız, Evropa'lı müdür teyzenin yanında kalıyoruz derler, havaları olur çocukların
Benim derhal alışverişe çıkmam lazım, Avrupa'lılar gibi giyinmeliyim, yekpare kaşla kara gözleri ne yapsam acaba
Lens ve Kaş boyası işe yarar mı ki
Açılsın, sizin bebeleri bana yollarsınız, Evropa'lı müdür teyzenin yanında kalıyoruz derler, havaları olur çocukların
Benim derhal alışverişe çıkmam lazım, Avrupa'lılar gibi giyinmeliyim, yekpare kaşla kara gözleri ne yapsam acaba
Ay,dur,bölgeyi ayırınca vergisiz alışveriş yapcan müdürüm.
Altınada üstü açık bir amerikan arabası çekersin,havandan geçilmez
Biraz büyüt evide
Malum 2 bende,3 kadişte,1 depte, 2 de ofişte çocuk var.
Hepside EUROPALI hanım teyzelerinde okuyacak.
10 odalı ev uygundur,bakmaya başla.
ühühüh beni evlatlık al abla
Açılsın, sizin bebeleri bana yollarsınız, Evropa'lı müdür teyzenin yanında kalıyoruz derler, havaları olur çocukların
Sende burda hergün dirsek çürüt, aman yapmayın, etmeyin, kurallar, arkadaşlar, durun polemik yok de bakalım kaşların omzundan aşağı iniyor mu inmiyor muyekpare kaş mı ?
elindeki cımbız sadece bizim totoyu mu cımbızlıyo..
terzı kendı söküğünü dikemez hesabıı..
bızde yer açın ayol benıde al bağrına..
ıcımde tutup patlicama , konusayım karsımdakı catlasın ayolSende burda hergün dirsek çürüt, aman yapmayın, etmeyin, kurallar, arkadaşlar, durun polemik yok de bakalım kaşların omzundan aşağı iniyor mu inmiyor mu
Bir rahat durun kendimize Bakım yapalım değil miama yok illa yazacaklar
Otel alıyoruz dedik işteıcımde tutup patlicama , konusayım karsımdakı catlasın ayolbu arada benı davet etmedın. mınıık gozlerımden gaçtı sanma !
Otel alıyoruz dedik iştesende gel, duyan gelsin, anneanne, babanne, kayın, görümce tuttuğunuzu getirin
Iki de ben de var müdürüm ellerinden operler. Bizim bebelere de yer acSende 2 erkek, kadesa da 2 erkek 1 kız, office'te 2 erkek, Depresif'in bebe kız mı erkek mi onunkini bilmiyorum, 8 bebe cepte, anaaaa ben sizinkiler için yurt açayım, Evropa'lı teyze yurdu, evi büyütürken ranza, çalışma masası, pc falanda bakayım, birde tv odası yaparım yavrucaklara, euro biriktirmeye başlayın hemen, bebeler burda gezip alışveriş yapar, bende Avrupa mutfağını öğreneyim, bebeleriniz Sucuklu kurufasulye mi yesin burda
Katleta Pa Çukotky yaparım, Pay De Pera yaparımof yazarken bile zorlandım, patates püresi üzerine et ve karamelize edilmiş dondurmalı armut deseler olmuyor mu
Öğrenci çoğaldı müdürüm.Analı evlatlı gelip yerleşelim diyorsun
Seni mi kıracağım, gel, ha bir eksik ha bir fazlaben en iyisi evi 10 odalı aramaktan vazgeçeyim, direkt otel alayım, şimdi sen gelirsin, parkon, kadesa, Depresif derken ben evin anahtarını size verip Ormanlık araziye Çadır kurmak zorunda kalırım
Otel olsun temiz olsun
Sayın bakanımız 'Bizim yaptığımız konsept hiçbir yerde yok' diyerek ne müthiş bir fikir olduğunu itiraf etmiş aslında.
Zengin yabancılar Türkiye'ye geldiklerinde Türklerden rahatsız oluyorlar demek ki. Haksız sayılmazlar. Bağzı Türkler beni de çok rahatsız ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?