- Konu Sahibi egeada2012
-
- #2.001
evet canım güncel liste az önce benim verdiğim ekle kendini:))canım anladım senide,,benim dediğim şey şu yani,hani bazlarında 3.gün falan yazıyo ama hepsinde değil,ötekiler diyeti bitirenlerin sonuçlarımı merakım bu,,yani kaç günde o ikinci yerde yazan kiloya indiler onu dedim,,keşke hepsinin yanında şu kadar gün yazsada bilsek kaç günde kaç kilo gitmiş..
neyse ben geçmişi okumadığım için ilk yazdıklarından haberim yokki canımyaa,neyse ama öğrenmiş oldum,bende kendimi eklersem listeye en son güncel listeyimi baz alıcam
benide ekleyin lütfen :=) bende bugün başladım artık. başka bir diyet yapıyordum kilo vermem durdu. bununla hızlanır inş. kızlar meyve yiyebiliyor muyuz?
bu arada 75 kiloyum. 3 hafta sonra düğün var tatile gidecez bu diyetle 70 oluy muyumsizce boy 162
bu arada 75 kiloyum. 3 hafta sonra düğün var tatile gidecez bu diyetle 70 oluy muyumsizce boy 162
kızlar regl oldum ben de, reglken başlamanın bir sakıncası olur mu sizce?
hatta okuduğumuz kitapta kan grubuna göre beslenmekten bahsediyorya ben a kan grubundayım ve tavukve sebze benim en şifalı yiyeceklerim ondan dolayı bu diyetle çook güzel sonuçlar alacağıma eminim:)
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] şimdiki kilo [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] diyet gün sayısı [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] kirlangiclar [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] lara [/TD] [TD] 70.6 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 2.600 [/TD] [TD] 5 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] ... [/TD] [TD] ... [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] .. [/TD] [TD] .. [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[/TABLE]
bende yarın başlıyorum ideal kiloma ulaşmıştım 80 den 56 ya düşmüştüm ve normal düzende yemek yemeğe başladım saldıkça saldım kendimi,1ayı geçti maşallah benim yerimde başkası olsa heralde 60ı çoktan geçerdiben tartılmadım henüz ama geçenlerde kilom 59du ama ben artık su bile içmez oldum yaa,,taşınma telaşımız varda neyse yarın bu diyete başlıyorum hadi bol şans hepimizee,,en azından 56.9u yakın zamanda tekrar görmek istiyorum
bugün regl oldum kilom gerçek değildir ama yarın sabah tartılıcam neyse onu başlangıç olarak yazıcam çok heycanlıyım
arkadaşlar benim bugün 2. günüm afedersiniz ama sürekli idrara çıkıyorum normalmi sizce?
ben geldim fıstıklarrr nasıl gidiyor diyet :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?