- Konu Sahibi egeada2012
-
- #1.881
Alpim canım videoları izledim gerçekten çok mutlu oldum kızlar protein diyetinde kesinlikle kas ve sudan gitmezmiş tamamen yağdan gidermiş :)))))
Birde normal bir diyette ayda 2 ile 6 kilo arası verebilirsin protein diyeti ile 4 ile 8 kilo verilebiliyormuş :))
canım sanki beni tarif ettin bende aynı şekilde doğumdan sonra hormanlarım allak bullak oldu ve şuanki kilom 104 bugün diyete başladım azimliyim inşallah hedefim 60 ogünleri görüp nur arkadaşımız gibi mutluluğumu paylaşmak istiyorum dua edin arkadaşlar.
bende izleyince içim daha bi rahatladı burayada koyacaktım linki ama yönetime mesaj attım sadece youtube ve daılymotıondan lınk verebılırsın dedı
uzmantv de protein diyeti yaz . 4 yada 5 tane video vararkadaşım bende izlemek istiyorum nasıl izleyebilirim?
benim için sihirli gibi oldu ne yapsam kılolar gitmıyordu dıyetısyene de gıttım işe yaramadı geçen sene kendı başıma 30 kılo verdım doğum kılolarımdan tamamen kurtuldum ama sonrasında kılo vermem durdu baya bı zmandır hıc veremedım şimdi vermeye başlamam benı cok mutlu etti kendıme güvenım geldı burda veren arkadaşlarıda görünce daha bı mutlu oldumbu vıdeo nerde bılmyroum.bende merak ettım.ama sanmıyorum 28 kılo verdım sudanda kastanda verdım gbme gelıyor.sıhırlı bı ıksır değıl sonuçta bu
Buarada birazdan twist yapıcam
Kac dakika yapmamı onerirsiniz ve oncesinden ısınıyomusunuz siz yoksa direk twiste baslıyomusunuz?
benim için sihirli gibi oldu ne yapsam kılolar gitmıyordu dıyetısyene de gıttım işe yaramadı geçen sene kendı başıma 30 kılo verdım doğum kılolarımdan tamamen kurtuldum ama sonrasında kılo vermem durdu baya bı zmandır hıc veremedım şimdi vermeye başlamam benı cok mutlu etti kendıme güvenım geldı burda veren arkadaşlarıda görünce daha bı mutlu oldum
benıde ekleyın yaff napayım arkıdışleregeada diet fanlari :)
16.05. de mezun olan nur35nur arkadasimizi alkisliyoruz lütfennnbakalim ikinci kim olucak haydi kislar nefsimizi yendik sayilir..
Nur35nur........................... 64.................................57,10.............54 .........Mezun
Kirlangiclar.................. ........70................................ 68
Beetlee............................. 64.................................60.50
fayntenks...........................61.50......... .....................59.40
Pelonik............................... 69.60.............................68,60
Asya27................................57.......... .........................56.50
Büsra44................................64.40...... .......................
Se_zen.................................53......... ...........................52
Yasminz................................53......... ...........................
Yelizfalan...............................86....... ..............................85.50
T_N.......................................84...... ..........................81.90
Eklim......................................73..... .............................72.50
Selalmaz................................. 58...................................57
Xeyrocan................................81........ ..............................
Lara....................................... 70.60...............................69
Reyhanxx54...............................90.40.... ............................
Dedniz mil...................................68.......... ........................
RainbowColors.............................58.3.... ............................
Alpim........................................65.3. ................................62.3
Sewil087...................................58,7... ............................57,1 (3.gün)
Pegasu.........................................90. .....................................89 (4.gun
maddie........................................59.8 00.....................58.800(4. günün sabahı)
mine39........................................78.8 .........................69.9
toystory.......................................66.............................64.6
yalnız şunu söyelemeden edemiycem,liste çok karışık hiç bişey anlaşılmıyo,kim kaç kilo verdi ne kadar sürede belli değil bence biraz daha düzeltilebilir
nesi anlasilmiyo anlamadim...baslangic kilosu yazili ve suanki kilosu yazili aradaki farkida kafadan bi zahmet hesaplayiver ve kac kilo verilmis cikar ortaya..ama daha iyisini yapabilirseniz yeniliklere acigiz..bi taslak yaptim ben basta herkes düzeltme yapabilir dedim..
benıde ekleyın yaff napayım arkıdışler
egeada diet fanlari :)
16.05. de mezun olan nur35nur arkadasimizi alkisliyoruz lütfennnbakalim ikinci kim olucak haydi kislar nefsimizi yendik sayilir..
Nur35nur........................... 64.................................57,10.............54 .........Mezun
Kirlangiclar.................. ........70................................ 68
Beetlee............................. 64.................................60.50
fayntenks...........................61.50......... .....................59.40
Pelonik............................... 69.60.............................68,60
Asya27................................57.......... .........................56.50
Büsra44................................64.40...... .......................
Se_zen.................................53......... ...........................52
Yasminz................................53......... ...........................
Yelizfalan...............................86....... ..............................85.50
T_N.......................................84...... ..........................81.90
Eklim......................................73..... .............................72.50
Selalmaz................................. 58...................................57
Xeyrocan................................81........ ..............................
Lara....................................... 70.60...............................69
Reyhanxx54...............................90.40.... ............................
Dedniz mil...................................68.......... ........................
RainbowColors.............................58.3.... ............................
Alpim........................................65.3. ................................62.3
Sewil087...................................58,7... ............................57,1 (3.gün)
Pegasu.........................................90. .....................................89 (4.gun
maddie........................................59.8 00.....................58.800(4. günün sabahı)
mine39........................................78.8 .........................69.9
toystory.......................................66.............................64.6
Kırlangıçlar canımmmmmmmmmmm çok şekersin sağol varol kuzum:)) nazarboncuklarımı görünce çok hoşuma gitti:) ayrıca özelden de bana mesaj yazan ve tebrik eden ve paylaşımlarım için teşekkür eden dünya şekeri kızlarrrr seviyorum sizleri de:) çok tatlısınız çok yaaaa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?